Merhabalar ben başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum ben de uzun süredir yıllardır panik atak var her seferinde farklı biçim de geliyor geceleri rahatım öncesinde atlattım fakat doğumdan sonra evde tek kalamama stres sıkıntı evden çıkıncada ayakta duramama hissi tek başıma yani başkası yanımda olursa çıkıyorum ayrıca kolum çok uyuşuyor kardiyoloji ye çok gittim kolesterolum yüksek o mu tetikliyor bu kolesterol işini de kafaya taktım ayakta iş yaparken aniden kalbim çarpıyor ve tekrarlıyor uzanınca geçiyor ama ayaklrm ağrıyor kolumda bir uyuşma hissetmiyorum gibi oluyor kolum ve göğsüm uyuşuyor bunu sürekli yaşar oldum bebeğim var evde tek kalamıyorum sürekli birilerini çağırıyorım ve kimse bunu bilmiyor eşim de dahil kafayı mı yedi bu diyecek ne yapmam lazım psikiyatri ye de gidemiyorum ondan da korkuyorum ilaç taraftarı biri değilim ama yıllardır farklı biçimlerde çekiyorum bu kalple mi ilgili sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun çarpıntı oluyor bir dk arayla yine sonra yine oturunca hafifliyor ama başım ağrıyor ve uyuşma oluyor