- 26 Kasım 2018
- 217
- 66
- 48
- 36
- Konu Sahibi Nermin3419
-
Geçmiş olsunn ne yazık ki oluyor bende kaç aydır çekiyorum bu illeti ve bizi ne yazık ki bizden başka kimse.anlamiyor dışarıdan takma bisey yok demeleri daha da sinirimi bozuyorKızlar panik atak sürekli hergün olurmu iç daralması sıkıntı hali birde ölüm korkusu yaşıyorum nedense kendimi her an ölecek gibi hissediyorumçıldırıcam artık hayattan zevk alamıyorum hiç bir şeyden ve 3 aylık bebeğim var emziriyorum sanki hayatımın sonunu yaşıyorum gibi içten içten çok üzülüyorum benim gibi olan varmı aranızda
Malesef canım ailemde sirkelen kendine gel diyor anlamıyorlar beni birde uzağız ama aynı ildeyiz ilçeler farklı eşime bile açılıp konuşmayı çok denedim ama hep lafımı ağzıma tıkadı yine başladın kendi kendine kurmayı diyor sus diyor bende kimseye bir şey demiyorum zaten artık ama hayattan hiç tat alamıyorum o sıkıntı korku içimden gelen ölücem gibi hissetmem panik ataktan dimi canımGeçmiş olsunn ne yazık ki oluyor bende kaç aydır çekiyorum bu illeti ve bizi ne yazık ki bizden başka kimse.anlamiyor dışarıdan takma bisey yok demeleri daha da sinirimi bozuyor
Bir de sizin bebeğiniz var Allah yardımcınız olsun eşiniz veya aileden birileri destek olmuyor mu bende zaman zaman deliriyorum artık herhalde diyorum psikolojik rahatsızlıklar da çok zor
Aynen canım aynen ben seni çok iyi anlıyorum her zaman dertlesebiliriz konuşmak içini dökmek bu rahatsızlıkta çok iyi geliyor inanMalesef canım ailemde sirkelen kendine gel diyor anlamıyorlar beni birde uzağız ama aynı ildeyiz ilçeler farklı eşime bile açılıp konuşmayı çok denedim ama hep lafımı ağzıma tıkadı yine başladın kendi kendine kurmayı diyor sus diyor bende kimseye bir şey demiyorum zaten artık ama hayattan hiç tat alamıyorum o sıkıntı korku içimden gelen ölücem gibi hissetmem panik ataktan dimi canım
Canım benim çok korkuyorum çok kötüyümÖyle bir şey ki bir dakika bile rahat vermez insana. İnsan ölse kurtulur ama bu hastalıkla her dakika yeniden ölür. Her an panik hali her an bunalım. Yardımsız geçmesi çok zor. İmkanın varsa psikoloğa gitmeni öneririm. Yoksa psikiyatriye. Emziriyomuşsun ama belki düşük dozlu bir şeyler verirler
Canım benim çok sağol Allah razı olsunAynen canım aynen ben seni çok iyi anlıyorum her zaman dertlesebiliriz konuşmak içini dökmek bu rahatsızlıkta çok iyi geliyor inan
Aynı şeyler yaşadıklarımız. O korku hissi ölecekmişsin gibi hissetmek başka hiçbir şeyi düşünememek… fakat ben artık ayağa kalktım. Sen mi büyüksün ben mi dedim. Bol bol dua ediyorum, o korku geldiğinde çok ama çok zor da olsa bir şeyler yapıyorum mesela kalkıp yemek yapıyorum. Düşünmeye izin vermiyorum bir şeyler dinliyorum izliyorum. O korku kenarda tetikte bekliyor Ama karşılık alamayınca defolup gidiyor. Yemin ederim gidiyor. Ben de bayılacakmışım gibi kendimi kaybedecekmiiim gibi hissediyordum, dedim ki rabbim sana bırakıyorum. Elimden ne gelir bayılsam ölsem. Zaten engel olamayız. Henüz bitti diyemiyorum ama bitecek. Birimiz bu savaşı kazanacağız. Lütfen sakin kalmaya çalışın o an. Ve kendinize söyleyin olacaklara engel olamazsın her şeyi kontrol edemezsin senin de gücün bu kadar sana da yazık düşünme yorma kendini gibi şeyler. Ne iyi geliyorsa kendinizle konuşun. Bu beynimizin bir oyunu, beyin öyle güçlü ki bizi hasta da edebilir çok sağlıklı da. Seçim bizim. Ne istersek o bunu unutmamalıyız. Bu da bir sınav umarım çok daha iyi olursunuz. Bebeğinize bakın şükredin bol bol. Çok sağlıklı bir annesiniz, o bebeğin çocuklarını göreceksiniz daha Allah izin verirse. Bu günlerimiz bir daha geri gelmeyecek kendimize zindan etmeyelim lütfenKızlar panik atak sürekli hergün olurmu iç daralması sıkıntı hali birde ölüm korkusu yaşıyorum nedense kendimi her an ölecek gibi hissediyorumçıldırıcam artık hayattan zevk alamıyorum hiç bir şeyden ve 3 aylık bebeğim var emziriyorum sanki hayatımın sonunu yaşıyorum gibi içten içten çok üzülüyorum benim gibi olan varmı aranızda
Sizin gibi olan çok kişi var, pank atak her gün olabilir hatta günde 10 kez olabilir ama tedaviyle geçen bir hastalıktır. Psikiyatriste başvurun.Kızlar panik atak sürekli hergün olurmu iç daralması sıkıntı hali birde ölüm korkusu yaşıyorum nedense kendimi her an ölecek gibi hissediyorumçıldırıcam artık hayattan zevk alamıyorum hiç bir şeyden ve 3 aylık bebeğim var emziriyorum sanki hayatımın sonunu yaşıyorum gibi içten içten çok üzülüyorum benim gibi olan varmı aranızda
Canım çok sağol ama git gide büyüyor sanki eşim iş nediyle hafta sonu gitti ben evdeyim çocuklarla beraber ama ya bana bir şey olursa olacak ölücem ama o benim yanımda yok acaba son görüşmemizmiydi gibi düşüncelerSizin gibi olan çok kişi var, pank atak her gün olabilir hatta günde 10 kez olabilir ama tedaviyle geçen bir hastalıktır. Psikiyatriste başvurun.
Canım tedavimi gördün nasıl geçti ilaçmı kullandın Rabbim düşmanıma bile vermesin bu hastalığı bazen diyorum panik atakmı yoksa gerçek ölücemmi diye aklımı kaybedicem artık her an her dakikam yatıyorum uyanıyorum böyle hep bi sıkıntı bunaltı kafamı dağıtamıyotum odaklanmakta güçlük çekiyorumben geçirmiş ve atlatmış biri olarak yazabilirim. evet sürekli gelir, tedavisini almadıkçada dahafazla olur, korkular artar. çok illet birşey
Çok geçmiş olsun ben de doğum yaptıktan 40 gün sonra böyle bir şey yaşadım şu an bebeğim 5 aylık ve ben hala çekiyorum kafam allak bullak öncelikle size birkaçKızlar panik atak sürekli hergün olurmu iç daralması sıkıntı hali birde ölüm korkusu yaşıyorum nedense kendimi her an ölecek gibi hissediyorumçıldırıcam artık hayattan zevk alamıyorum hiç bir şeyden ve 3 aylık bebeğim var emziriyorum sanki hayatımın sonunu yaşıyorum gibi içten içten çok üzülüyorum benim gibi olan varmı aranızda
Çok geçmiş olsun ben de doğum yaptıktan 40 gün sonra böyle bir şey yaşadım şu an bebeğim 5 aylık ve ben hala çekiyorum kafam allak bullak öncelikle size birkaç
Her an bir şey olacakmış gibi hissediyor musunuz Bir
Her an birden içinize bir korku giriyor mu ki
Daralıp nefes alamıyor musunuz el ayak titremesi vücudun bazı yerlerinde ısınma veya da karbon canlanma daralma tek başına evde kalamama birileri yanında istemez
Ve en önemlisi ben de insanlar anlamıyor beni ben de çok çekiyorum bu yönden kimse anlayamaz çünkü dışarıdan bakıldığı zaman bir şey yokmuş gibi görünüyor ama halbuki içimiz öyle demiyor
Hatta dün bir kriz geçirdim çok kötüydüm
Okuyacak arkadaşlara da söylüyorum panik atağımız nasıl geçiyor ne hissediyorsun atar mısınız
Evet Canım her an kötü bir şey olacak gibi hissediyorum kendimi ama bende hiç geçmiyor sanki bir dakika bile aynı artık duygularımı hissetmiyorum benÇok geçmiş olsun ben de doğum yaptıktan 40 gün sonra böyle bir şey yaşadım şu an bebeğim 5 aylık ve ben hala çekiyorum kafam allak bullak öncelikle size birkaç
Her an bir şey olacakmış gibi hissediyor musunuz Bir
Her an birden içinize bir korku giriyor mu ki
Daralıp nefes alamıyor musunuz el ayak titremesi vücudun bazı yerlerinde ısınma veya da karbon canlanma daralma tek başına evde kalamama birileri yanında istemez
Ve en önemlisi ben de insanlar anlamıyor beni ben de çok çekiyorum bu yönden kimse anlayamaz çünkü dışarıdan bakıldığı zaman bir şey yokmuş gibi görünüyor ama halbuki içimiz öyle demiyor
Hatta dün bir kriz geçirdim çok kötüydüm
Okuyacak arkadaşlara da söylüyorum panik atağımız nasıl geçiyor ne hissediyorsun atar mısınız
Merhaba paylaşımınızı yeni gördüm yaşadığınız panik atak ben ara sıra kalbim çıkacak gibi oluyordum ta ki birkaç hafta önceye kadar. Birkaç hafta önce akşam yatmaya hazırlanırken ağzımın yanagimin hafiften uyuştugunu hissettim yüz felci geçiriyorum sandım çok korktum o korkuyla ağır bir panik atak geçirdim hemen acile gittik ama sanki ölüyorum ayaklarım yerden kesiliyor beynim uçuyor ölüyorum dedim 3 buçuk yaşında kızım var ona kim bakacak Allah'ım nolur yardım et diye dua ede ede tomografi EKG çekildim herşey temiz çıktı hemşireye ordakilere kayinvalideme bişey olmucak dimi diye yalvarmaktan mahvoldum sakinleştirici verdiler eve gittik ertesi gün biraz kendime geldim gerçekten çok zor yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun. Çok zor biliyorum ama kendinizi kötü hissettiğinizde olumlu düşünmeye çalışın başka çaremiz yok çünkü hemen gözlerimi kapatıp herşey güzel gidiyor bak şu şöyle bu durumun böyle çok şükür diyip dikkat dağıtmaya çalışıyorum bir yakınım da bana arkadan biri kovaliyormus gibi şişeyle suyu hızlı hızlı iç panik atak geldiğinde dedi çünkü o da gorumcesi eltisi de aynı onlara doktor onermisMalesef canım ailemde sirkelen kendine gel diyor anlamıyorlar beni birde uzağız ama aynı ildeyiz ilçeler farklı eşime bile açılıp konuşmayı çok denedim ama hep lafımı ağzıma tıkadı yine başladın kendi kendine kurmayı diyor sus diyor bende kimseye bir şey demiyorum zaten artık ama hayattan hiç tat alamıyorum o sıkıntı korku içimden gelen ölücem gibi hissetmem panik ataktan dimi canım
evet ve çok uzun da sürmedi tedavi. bende tüm belirtiler vardı kalp çarpıntısı aşırı terleme. biraz uyuşmalar oluyordu dışarı çıkarken korkuyordum birşey olur diye. Hakkaten düşmanın başına bile verilmemesi gereken bir rahatsızlık. Ben ilaç da kullandım terapi de aldım. benden bir tavsiye bu tip rahatsızlıkta doktorun çok çok önemli. Ben iki doktor değiştirdim bir de psikiyatriye gittim hiçbiri birşey yapmadı. Psikiyatri zaten ilaç verdi yolladı. sonuncuda denk gele bir doktor buldum ki onun sayesinde kurtuldum bundan. Öyle duacıyımki anlatamam. size bunun temelini anlatan, ne olduğunu bilmenizi salayan her zaman yanınızda olabilecek ulaşabileceğiniz bir doktor gerekli bunu atlatmak için. Ben o konuda çok şanslıydım. evet diğer doktorlar için birsürü paralar ödedim hiçbir işe yaramadı ama doğrusunu bulmak için bedelmiş demekki. Çok geçmiş olsun inşallah siz de iyi olursunuzCanım tedavimi gördün nasıl geçti ilaçmı kullandın Rabbim düşmanıma bile vermesin bu hastalığı bazen diyorum panik atakmı yoksa gerçek ölücemmi diye aklımı kaybedicem artık her an her dakikam yatıyorum uyanıyorum böyle hep bi sıkıntı bunaltı kafamı dağıtamıyotum odaklanmakta güçlük çekiyorum
Merhabalar. Doktorunuzun adı nedir ben de ona gitmeliyimevet ve çok uzun da sürmedi tedavi. bende tüm belirtiler vardı kalp çarpıntısı aşırı terleme. biraz uyuşmalar oluyordu dışarı çıkarken korkuyordum birşey olur diye. Hakkaten düşmanın başına bile verilmemesi gereken bir rahatsızlık. Ben ilaç da kullandım terapi de aldım. benden bir tavsiye bu tip rahatsızlıkta doktorun çok çok önemli. Ben iki doktor değiştirdim bir de psikiyatriye gittim hiçbiri birşey yapmadı. Psikiyatri zaten ilaç verdi yolladı. sonuncuda denk gele bir doktor buldum ki onun sayesinde kurtuldum bundan. Öyle duacıyımki anlatamam. size bunun temelini anlatan, ne olduğunu bilmenizi salayan her zaman yanınızda olabilecek ulaşabileceğiniz bir doktor gerekli bunu atlatmak için. Ben o konuda çok şanslıydım. evet diğer doktorlar için birsürü paralar ödedim hiçbir işe yaramadı ama doğrusunu bulmak için bedelmiş demekki. Çok geçmiş olsun inşallah siz de iyi olursunuz
Volkan Öztürk'e gitmiştim. 2020 de bitti benim sürecim ama hala duacıyım ona. Heryerde de tavsiye ederim. İzmir'de ofisi. Alsancak'taydı ofisi ama taşındı diye biliyorum çünkü 6 ay kadar olmuştur ofisinin ordan geçerken binası boşaltılmıştı kentsel dönüşüm galiba. Araştırın yerini internette vardır. Online da yapıyor diye biliyorum ama emin değilim ben yüz yüze gitmiştim.Merhabalar. Doktorunuzun adı nedir ben de ona gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?