Akciğer filmi çekildi tiroidlerime baktılar kan testi idrar testi ekg herşeyime baktılar ama hiç birşey çıkmadı psikiyatriste gidin dediler ama belirtiler okadar gerçekçi ki beynimiz gerçekten çok tuhaf gecenin bir körün de nefes nefese kalıyorum eşimi uyandırıyorum o da garibim çaresiz kalıp acile götürüyo beni. benim yüzümden iş yerinde uykusuz kalıyo ona da üzülüyorum kendimi suçluyorum genel de sabaha karşı uykuya dalıyorum o da zar zor oluyor telefonun ışığını falan yakıp yanıma koyuyorum televizyonu açıyorum ki eşim de yanım da olduğu halde gerçekten çok zormuş
bu hastalıkla baş edebilmekte öyle daha doğrusu bana öyle ama yalnız olmadığımı bilmek bunu yaşayan(yaşamış) olan kişilerin olduğunu bilmek beni gerçekten rahatlatıyor 3 veyatta 4 ay oldu başlayalı ama ben yeni yeni anladım işin ciddiyetini günlük fonksiyonlarımı bile zar zor yerine getirmeye başladım zar zor uyku uyuyorum onda da yarım yamalak uyuyorum yani derin uyku olmuyor korktuğum için vücudum kendini uykuya adapte edemiyor rüya göremiyorum bu yüzden ve uyandığım da yorgun hissediyorum günlük işlerimi yaparken çok zorlanıyorum yoruluyorum