aynen bir kere gitmekle tatmin olmuyoruzki takıntı halinde sürekli gidesimiz var doktora.acaba bi hastalığımızmı var die durmadan düşünüyoruz.midemiz agrısa başımız ağrısa kansermiyim acaba dioruz Allah korusun panik atağın doğasında var bu.bi ara tomografi mr bile çektirmeye kalkmıştım.ama cesaret edemedim o kapalı yere girmeye:)
ben hep oturuorum pc hiç kapanmıor..
evet efsam inan 1 gün önceden hastane stresi sardı beni manyakmıyım diorum ne vr stres olacak ama anlamıo beyin işte ya!!!
merhaba melitta sen doğum yaptınmı panik geçirdinmi nasıl geçti?
nisan hoşgeldin
sana katılıorum ailelerimizin gölgesi yeter gerçekten..
seni çok ii anlıorum benmde ataklarım sıklaştı senn bir de bebeğin var allah yardımcın olsun her zaman..
efsamcım sağol cnm seneye inşallah bebişlerimizle kutlarız hepimiz...
evet canım benim 6 aylık bebeklerim var rabbim bağışlasın.gebe iken çookk geçirdim panik atak.bi önceki sayfalardan da okyabilirsin.doğum hikayemi de anlatmıştım.bulursam linki ekleyim olur mu bulamazsam baştan anlatayım baya uzun çünkü
terapi alabileceğim yer çok,sadece gitmemk için direniyordum bu güne kadar,ama yavaş yavaş kayıyorum galiba işin dr. kısmına,ilaç kullanmama konusunda genede inat ediyorum,sadece terapi olabilir,aslında çıkıp dolaşabilseydim bukadar olmayacaktıda,onuda dr.iyisin diyene kadar mecbur yatcam işte.
hamilelikten önce atak çok nadir oluyordu,atak geldiğinde ev temiz olsa bile bi daha temizlik yapar aklımı dağıtırdım,şimdi temizlik filan nerde,eşim yapıveriyo Allah razı olsun ama o da kadın eli gibi olmuyo bilirsiniz,(laf aramızda titizlikte çok bende)işte böle sıkılıyorum.
kızlar bişi sorcam,burda doğum yapmış yok herkes hamile ama,ben asıl doğum ve doğumdan sonrasına çok kayırıyorum,şuan depresyonların panikatakların üstesinden geliyorum ama bi de lohusalık depresyonu oluyormuş,sağsalıklı kişiler bile yaşıyormuş bunu ki biz panik ataklıyız,asıl ozaman ne olacak,ilaç kullandıryolarmıki acaba süt veren anneye antidepresan verilirmiki?bilgisi olan varmı?
duygucum sizin topikte eylül annelerinden biri doğurmuş 35 haftalık.anam benim çantam hazır degil daha korktum hazırlamak lazım.seninki hazırmı duygu.
bu arada yemek yapma saatim gelmiş ben mutfaga karnım gurulduo meyve yoğurt su sabahtan beri:)acıktım valla erken yemek yapmaya üşeniorum.
bende kutladım ama arada kaynar belki cnm tekrar doğum günün kutlu olsun.
ben çıkıorum kızlar yine gelip bakarım dayanamam :)grşrz
ben varım ben varım
cnm neden doktor istemiyorsun ki ilaç istememekte haklısın bir bulaştın mı sonu gelmiyor ne yazık ki mutlaka bir yerde patlak veriyor( ilaçsız durabiliyorsun madem terapi senin işini çözer bence iyi bir doktordan...
doğumdan sonra bişeyimiz kalmicak Allah ın izniyle bizi doğum fobisi bu hale getiriyor walla..........
ben varım ben varım
cnm sen ekim annelerinde varmıydın sanki bi yerden hatırlıorum ama belkide yanlış hatırlıorumdur.
darısı başımıza melitta... bir ara tekrar anlatırsan sevinirim ben walla hamileliğin nasıldı ilaç falan aldın mı yada terapi desteği??
ayh canım Allah ömürlü etsin bebeişerini.ne güzel kurtulmuşun,normalmi,sezeryanmı oldun,zor geçtimi lohusalık dönemin,ayh ben çok korkuyom o dönemden.bi de doğum fobim var tabiii(((
evet canım benim 6 aylık bebeklerim var rabbim bağışlasın.gebe iken çookk geçirdim panik atak.bi önceki sayfalardan da okyabilirsin.doğum hikayemi de anlatmıştım.bulursam linki ekleyim olur mu bulamazsam baştan anlatayım baya uzun çünkü
cnm sen ekim annelerinde varmıydın sanki bi yerden hatırlıorum ama belkide yanlış hatırlıorumdur.
darısı başımıza melitta... bir ara tekrar anlatırsan sevinirim ben walla hamileliğin nasıldı ilaç falan aldın mı yada terapi desteği??
ayh canım Allah ömürlü etsin bebeişerini.ne güzel kurtulmuşun,normalmi,sezeryanmı oldun,zor geçtimi lohusalık dönemin,ayh ben çok korkuyom o dönemden.bi de doğum fobim var tabiii(((