Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

bakın benim doktor fobim var kesinlikle gidemiorum kan aldırırken bayılıorum çok daha zor bir durum..

ben hep oturuorum pc hiç kapanmıor..

ben otururken ayaklarım uyuşuyor varis olamayım die kalkıp iki dolanıp geliyom mutfakları,bi dolapları gurcalıyom filan,çok sardı bu site beni ye iç otur dogumdan sonra piknik tüpü gibi olcam,olmayam die de arada koridorda volta atıyom bi kaç tur.hadi tutmayın beni ben kaçtım

bende öyle pc den başka neyim varki oyalancak.eşim kızıo bazen çok suruosun die ama napim.efrahcım benim Allahtan kan aldırma korkum yok.ilk aldırdıgımda korkmuştum 20 yaşındaydım ilk kan aldırırkene o yaşıma kadar tahlil yaptırmamışım demekki:)baktım acımıyormuş sonra korkmadım.bende yapılan tahlillerin sonuçları açıklanırken çok heyecanlanıorum kötü bişey sölicek doktor die kalbim hızlanıo hemen bendede o korku var.

duygucum sizin topikte eylül annelerinden biri doğurmuş 35 haftalık.anam benim çantam hazır degil daha korktum hazırlamak lazım.seninki hazırmı duygu.

bu arada yemek yapma saatim gelmiş ben mutfaga karnım gurulduo meyve yoğurt su sabahtan beri:)acıktım valla erken yemek yapmaya üşeniorum.

evet canım benim 6 aylık bebeklerim var rabbim bağışlasın.gebe iken çookk geçirdim panik atak.bi önceki sayfalardan da okyabilirsin.doğum hikayemi de anlatmıştım.bulursam linki ekleyim olur mu bulamazsam baştan anlatayım baya uzun çünkü

cnm sen ekim annelerinde varmıydın sanki bi yerden hatırlıorum ama belkide yanlış hatırlıorumdur.

cnm neden doktor istemiyorsun ki ilaç istememekte haklısın bir bulaştın mı sonu gelmiyor ne yazık ki mutlaka bir yerde patlak veriyor( ilaçsız durabiliyorsun madem terapi senin işini çözer bence iyi bir doktordan...
doğumdan sonra bişeyimiz kalmicak Allah ın izniyle bizi doğum fobisi bu hale getiriyor walla..........

ben varım ben varım

evet tatlım bebeğide oda iyi şimdilik bebiş kuvezde çıkıcaklar Allah ın izniyle... yok tatlım ya benimde hazır değil eşimle konuştuk en geç önümüzdeki 1-2 hafta içinde hazırlicam tatlım bence sende hazırla walla...

ilaç istemiyrum canımya,çünkü ilaç kullanırkende çok irdelerim ben onu acaba zararı oluyormu falan filan,ne kadar dr. iç desede ben huyumu biliyom içim rahat etmicek,ama terapi şart bana doğuma kadar hazırlamam lazım kendimi,

cnm sen ekim annelerinde varmıydın sanki bi yerden hatırlıorum ama belkide yanlış hatırlıorumdur.

aday beni buradan hatırlıyorsundur .onun dışında 2012 ikiz anneleri başlığında bulundum birde şubat başlığında.

darısı başımıza melitta... bir ara tekrar anlatırsan sevinirim ben walla hamileliğin nasıldı ilaç falan aldın mı yada terapi desteği??

anlatayım canım ama çok uzun yazacağım birde bebişlerden geç yazabilirim.

ayh canım Allah ömürlü etsin bebeişerini.ne güzel kurtulmuşun,normalmi,sezeryanmı oldun,zor geçtimi lohusalık dönemin,ayh ben çok korkuyom o dönemden.bi de doğum fobim var tabiii (((

amin sizlerinde inşallah.hamdolsun geçti o günler ama azap gibiydi.herkeste var doğum fobisi korkmayın.anlıyorum sizi bana ve beğe nolucak diye düşünmeden edemiyorsunuz.ya panik atak geçirirsem herşey daha da kötüleşirse diye korkuyorsunuz ama inanın o korkuyu yaşarken panik atağı unutuyorsunuz :)

ay melitta link verrsen çok sevinirim kuzularını Allah bağışlasın güçlü annesin demekki sen maşallah sizlere..

duygu bizden mi doğuran oldu kız kim?

aday beni buradan hatırlıyorsundur .onun dışında 2012 ikiz anneleri başlığında bulundum birde şubat başlığında.

darısı başımıza melitta... bir ara tekrar anlatırsan sevinirim ben walla hamileliğin nasıldı ilaç falan aldın mı yada terapi desteği??

anlatayım canım ama çok uzun yazacağım birde bebişlerden geç yazabilirim.

ayh canım Allah ömürlü etsin bebeişerini.ne güzel kurtulmuşun,normalmi,sezeryanmı oldun,zor geçtimi lohusalık dönemin,ayh ben çok korkuyom o dönemden.bi de doğum fobim var tabiii (((

amin sizlerinde inşallah.hamdolsun geçti o günler ama azap gibiydi.herkeste var doğum fobisi korkmayın.anlıyorum sizi bana ve beğe nolucak diye düşünmeden edemiyorsunuz.ya panik atak geçirirsem herşey daha da kötüleşirse diye korkuyorsunuz ama inanın o korkuyu yaşarken panik atağı unutuyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…