Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ya duygucum benimde böle konuştuğuma bakma çok berbat bi durumdayım biliyomusun,5aydır dışarı çıkamıyorum,ilk 3ay düşük tehliken var yatcaksın dediler geçenlerdede rahim duvarın ince kanamalrın olmaması için yatcan dedi gene dr.akşama kadar evde tek başıma böleyim.normalde eşimde sever gezmeyi çıkalım desem çıkarırdı ama bendeki şansa bakki arabamızı model yenilemek için ben hamile kalmazdan satmıştık,yenisini alcaz Allah izin verirse,ozamana kadar münübüslere talim,bide bizim şehrin şehirçi yollarında okadar laka varki girintili çıkıntılı,elin adamına yavaş gitmi diyeyim haliyle eşimde göndermiyo bi yere.ailemi özledim 2minübüslük oraya bile gidemiyorum artık.hemen hergün ağlayacak bişiler buluyorum kendime,arada çarpıntılarda oluyor,kısacası hiç iyi deilim ama mücadele ediyorum sadece,dua ediyorum korku arttıkça,Allah'a sığınıyorum,elimden gelen bu kadar işte.Allah herşeyin beterinden saklasın.

terapi alabileceğim yer çok,sadece gitmemk için direniyordum bu güne kadar,ama yavaş yavaş kayıyorum galiba işin dr. kısmına,ilaç kullanmama konusunda genede inat ediyorum,sadece terapi olabilir,aslında çıkıp dolaşabilseydim bukadar olmayacaktıda,onuda dr.iyisin diyene kadar mecbur yatcam işte.

hamilelikten önce atak çok nadir oluyordu,atak geldiğinde ev temiz olsa bile bi daha temizlik yapar aklımı dağıtırdım,şimdi temizlik filan nerde,eşim yapıveriyo Allah razı olsun ama o da kadın eli gibi olmuyo bilirsiniz,(laf aramızda titizlikte çok bende)işte böle sıkılıyorum.

ay hepimiz kötüyüz ya bu aralar:KK43::KK43: ne kdr aynı şeyler yaşıoruz..efsamm ben de temizlkle filan oyalanıodum artık hiçbirşey yapamıorum dinlenirken gelio hep çarpıntılar :KK45::KK45:

aynen bacımya istiraat halindeyken bazen 90 92 arası oluyo,aman yatıpta kendimi dinlemeyim die pcnin başında pinekliyorum bak,eşim görse kızar,ama yalnızken yapacak bişiyim yok.sağlık ocağındaki ebeyede sordum dediki 100-110 olmadıkça korkma,zaten panik atağın var bide hamilelikte insan kalbi 10-15atım fazla olur dedi,fazlalaşcak olursa gidersin dr.a demişti.inşallah bi sorun yaşamam.

çok şaşırdım depresyonda olmana adaycım aaaaa neden acaba:KK1:
aman kuzucum hepimiz aynıyız be:KK43:(((

bilmemki cnm neden acaba ben halbuki hiç böyle olmazdım:))hep pozitifimdir.
selam herkese..
doktordan geldik artık her hafta gideceğiz..
iyiymişiz çok şükür...ben yine depresyondaydım tabi sabah hastaneye giderken ama çıkınca ferahladım biraz..
Aday ben de dün gece ağlaya ağlaya uyudum wallahi iyi olmamızı çok istiyorum artık ya :KK43:
Duygu doğum günün kutlu olsun canım..
Nil başınız saolsun..Suyun mazereti yok bak bebeğin 4 saattde bir suyu değişior Allah korusun azalır suyun yanına al 1 lt şişeyi 10 dakikada bir dik kafaya mideyi suya alıştr ferahlarsın su şifadır idrarrın koyuymuş bak vücut su istiyor zorla kendini..

ayy cnm az kaldı senin ne güzel.kurtulcaksın Allah doğumdan sonra zorluk çektirmesin bizlere.duygunun doğum günümü doğum günün kutlu olsun duygucum

bende bugün kayınpederime çok sinirlendim görünmez olup bir tokat çarpma şansım olsaydı ne iyi olurdu:)
bu hafta tsh tahlillerimi yaptırcaktım saglık ocagında kontrolüm var alışveriş yapılcak.beyefendi sabahın 8inde geldi aramadan araba lazım anahtarı ver çak bitane suratının ortasına acaip sinirleniorum.eşim bu hafta hastane işlerim var dior.ben napim başkasından bul araba dio.ben napcam banada lazım dio.lazım dediğide gezecek.eşim napsın baba atsan atılmıo satsan satılmıo karşı çıkınca hemen biz sen şöyle okuttuk böyle emek verdik başlıyolar.kaldı benim yine tahliller hakkımı helal etmiyorum bu mubarek günde acaip sinirlendirdi beni.yanii ağlayasım gelio.yanii dövsem rahatlarım o kadar:)

bende bugün kayınpederime çok sinirlendim görünmez olup bir tokat çarpma şansım olsaydı ne iyi olurdu:)
[/QUOTE]

:))) hahaha,ilahi aday güldürdün beni,nie sinir oluyonki boşver,kendi kanın canınmı da kayırsın sana,el insanı bu,takma kafana,gidersiniz başka arabalarla,bi onlardamı var sanki araba;aman sende...

buarada duygucum doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle nice senelere...

aynen bacımya istiraat halindeyken bazen 90 92 arası oluyo,aman yatıpta kendimi dinlemeyim die pcnin başında pinekliyorum bak,eşim görse kızar,ama yalnızken yapacak bişiyim yok.sağlık ocağındaki ebeyede sordum dediki 100-110 olmadıkça korkma,zaten panik atağın var bide hamilelikte insan kalbi 10-15atım fazla olur dedi,fazlalaşcak olursa gidersin dr.a demişti.inşallah bi sorun yaşamam.

hahaha benim normalin 120 ya sen 110 olursamı doktora gidecekmişsin :) :KK51::KK51:

kalbinde bi problem varmı evrahcım,bende mvp var,duymuşundur belki,7-8ay önce gitmiştim kardiyologa önemli bişi deil,bi çok kadında oluyor bu demişti,çok çarpıntın olcak olursa beloc zok içersin demişti,peki hamile kalırsam ozaman da içebilirmiyim dediğimde kesinlikle olmaz dedi,böle idare ediyorum işte bende.

:))) hahaha,ilahi aday güldürdün beni,nie sinir oluyonki boşver,kendi kanın canınmı da kayırsın sana,el insanı bu,takma kafana,gidersiniz başka arabalarla,bi onlardamı var sanki araba;aman sende...[/QUOTE]

onun degilki cnm bizim arabamız.insan yerine koyup gelmeden arasa müsaitmi arabanızı alcam bi haftalığına die emri vaki yapıo pat die gelio.ne diyim

kalbinde bi problem varmı evrahcım,bende mvp var,duymuşundur belki,7-8ay önce gitmiştim kardiyologa önemli bişi deil,bi çok kadında oluyor bu demişti,çok çarpıntın olcak olursa beloc zok içersin demişti,peki hamile kalırsam ozaman da içebilirmiyim dediğimde kesinlikle olmaz dedi,böle idare ediyorum işte bende.

bende mvp var bende dedim kadın doğumcuma oda kardiyolojiye git dedi ben kadın doğum doktoruyum.doğum için sorun olup olmicanı sor dedi.bende kardiyolojiye gittim.kim dedi mvp var die dedi.istanbulda 2 sene önce baktırmıştım dedim.bu istanbuldaki kadınların hepsinede mvp var deniliyor dedi.sende hiç bişey yook dedi.şimdiye kadar 3 kere kalp ulstrasonu çektirdim ilkinde mvp prolapsusu mitral yetersizliği var dendi.ilkini görüntüleme merkezleri oluyoya hani özel ultrason felan çekilio öyle biyerde yaptırmıştım.diğer ikisinide doktor kendi odasında bizzat baktı.hiç bişey yok dediler.

:))) hahaha,ilahi aday güldürdün beni,nie sinir oluyonki boşver,kendi kanın canınmı da kayırsın sana,el insanı bu,takma kafana,gidersiniz başka arabalarla,bi onlardamı var sanki araba;aman sende...

onun degilki cnm bizim arabamız.insan yerine koyup gelmeden arasa müsaitmi arabanızı alcam bi haftalığına die emri vaki yapıo pat die gelio.ne diyim[/QUOTE]

hım anladım haklısın.iş deişiyor ozaman.

ben 180le içmedim beloc vermedi kardiyoloğum hamile olduğum için 120 ye bence hiç vermesinler..mvp nedir bilmiorum bende bişi yok işte panik atak var..

ne güzel aday için rahatlamıştır,ben kime gittiysem mvp var ama zararsız dediler,kaçırmadığı sürece sorun olmaz dediler senede bi kere muayeneye gel dediler,hatta yurt dışında buna önemsiz gözüyle bakılıp iki senede bir muayeneye gel deniliyor ama türkiyede senede 1diyoruz demişti dr.un biri de.

ben psikiyatriye gittiğim dönemlerde bahsetmiştim psikiyatrimede bu durumdan,o da dediki zaten panik atağı mvp si olan kişiler çok yaşıyor demişti,herşey ilintili birbiriyle aslında.hastalık bu herşey insanlar için ama Allah'ım çekemeyeceğimizi vermesin,amin...

ben 180le içmedim beloc vermedi kardiyoloğum hamile olduğum için 120 ye bence hiç vermesinler..mvp nedir bilmiorum bende bişi yok işte panik atak var..

aman olmasın zaten,mvp kalp kapagındaki şekil bozukluğu olarak anlatılıyor genelde.mvp nin de çeşitleri varmış,zararlısı zarasızı,zararsız olan zaten her 5kadının 3ünde olurmuş,yapısal bişiymiş yani,öle anlatmıştı kardiyolog bana.

ne güzel aday için rahatlamıştır,ben kime gittiysem mvp var ama zararsız dediler,kaçırmadığı sürece sorun olmaz dediler senede bi kere muayeneye gel dediler,hatta yurt dışında buna önemsiz gözüyle bakılıp iki senede bir muayeneye gel deniliyor ama türkiyede senede 1diyoruz demişti dr.un biri de.

ben psikiyatriye gittiğim dönemlerde bahsetmiştim psikiyatrimede bu durumdan,o da dediki zaten panik atağı mvp si olan kişiler çok yaşıyor demişti,herşey ilintili birbiriyle aslında.hastalık bu herşey insanlar için ama Allah'ım çekemeyeceğimizi vermesin,amin...

ewet ne garipki panik ataklıların yarısından fazlasında mvp var demekki bir baglantısı var.içimin rahatlamasını gelince benim içim ölee hemen rahatlamıo belki bi kaçdefa daha baktırırım:KK1:

ewet ne garipki panik ataklıların yarısından fazlasında mvp var demekki bir baglantısı var.içimin rahatlamasını gelince benim içim ölee hemen rahatlamıo belki bi kaçdefa daha baktırırım:KK1:

:KK1: aman sende bendensin,eşim bıktı artık kardiyoloji,psikiyatri lafından,hiç tahammülü yok,çok sıkışmadıkça bu iki dr.un adını ağzıma almıyorum onun yanında,kızıyor.

:KK1: aman sende bendensin,eşim bıktı artık kardiyoloji,psikiyatri lafından,hiç tahammülü yok,çok sıkışmadıkça bu iki dr.un adını ağzıma almıyorum onun yanında,kızıyor.

aynen bir kere gitmekle tatmin olmuyoruzki takıntı halinde sürekli gidesimiz var doktora.acaba bi hastalığımızmı var die durmadan düşünüyoruz.midemiz agrısa başımız ağrısa kansermiyim acaba dioruz Allah korusun panik atağın doğasında var bu.bi ara tomografi mr bile çektirmeye kalkmıştım.ama cesaret edemedim o kapalı yere girmeye:)

neyse arkıdeşler ben çıkayım gari,akşam oluyo,pek oturuverdim pc nin başında,az da evin içinde dingildeyim:KK1:

aynen bir kere gitmekle tatmin olmuyoruzki takıntı halinde sürekli gidesimiz var doktora.acaba bi hastalığımızmı var die durmadan düşünüyoruz.midemiz agrısa başımız ağrısa kansermiyim acaba dioruz Allah korusun panik atağın doğasında var bu.bi ara tomografi mr bile çektirmeye kalkmıştım.ama cesaret edemedim o kapalı yere girmeye:)

:KK1: hihihihi,ayh neysem,çıkıyom gari...

:KK1: hihihihi,ayh neysem,çıkıyom gari...

X