ay canım saolsın başını ağrıttım seninde...
aşkolsun be ne demek..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım saolsın başını ağrıttım seninde...
kuzucuklarım günaydıııınnn hepimize bol huzurlu bir hafta diliyorummmmm
kuzucuklarım günaydıııınnn hepimize bol huzurlu bir hafta diliyorummmmm
günaydın duygu son gün değil mi?
herkesler iyimi??
bol huzurlu hafta mııı?aminnnn,inşallah,bugünlerde bişiler olduğu için bana,sinir oluyom insanlara,Haspinallah...
hepimiz öyleyiz cnm napalım idare edicekler artık bizi biraz benim iş yerinde son 3 günüm evde napıcam bilmiyorum :18: Allah ım hepimizin şifasını versin...
bol huzurlu hafta mııı?aminnnn,inşallah,bugünlerde bişiler olduğu için bana,sinir oluyom insanlara,Haspinallah...
tatlım 3 gün daha çalışmamı rica ettiler yıllık izinde olanlar var sıkışıyorlarmış((
zaten müdür uyuz etti beni çok erken çıkıyosun izne falan diyo millet doğuma 15 gün kala çıkıyomuş((
bende yasal hakkımı kullanıyorum ben sizden ekstra izin istemiyorum dedim bayağ bozuldu ama benide sinir etti sabah sabah((
sizler nasılsınız keyifler nasıl??? kimsecikler yok mu acaba???
ay bana da olmuştu o bi dönem herkes batıyodu ya
hahaha :) evet ya aynen öleyim,hamilelikle alakalı galiba,alınganlığın vardır ama sinirli deilimdir normalde,kendimi tanıyamıyorum bazen.
ay duygu bi kurtulamadın şu işten..
nerde çalışıyosun duygu bilmiyorumda,çok sosyal olmak bu dönemde gitmiyo bacım,bi sürü insanla muhattap oldur,evde seni sinir edecek bi unsur yoksa keyfine bak,al eline çayını çık balkona otur yani
bazen benim minik dingilimde babası gibi sinirlimi olacak acaba diyorum:S buarada sinir demişken dün ikindi evin işlerini halledip yenice oturmuştumki,öle bi tepik attıki bebiş,hemen karnımı açtım sonra 2kez karnımın dalgalandığını gördüm ilk kez gözümlede,şimdiye kadar elimle bile hissedememiştim,içimde kıpırdandığını hisediyordum ama bu kadar bariz olmamıştı,şükür yani güzel bi duygu,insan herşeyi unutuveriyo:)))
ayyy sorma efrahhh yaa iyice sıkıldım walla(
canım özel bir inşaat firmasında gayrimenkul danışmanıyım proje inşaatları falan işte ağaoğlu, dumankaya gibi bir yer düşün...
aman evdede kaynanam rahat bırakmıyor cnm beni evi çok yakın malesef((((
yaaa birde kucağımıza alsak neler hissedicez ben inanıyorum o melekler bize şifa olucak Allah ın izniyle.........
aday nerde nil nerde ses seda yok kızlardan herkes iyidir inşallah.....
aday nerde nil nerde ses seda yok kızlardan herkes iyidir inşallah.....
Ben geldiiiim.. Ay ay ne yolruldum bu haftasonu kızlar yaa..
yengemin babası vefat etti dün... Onun cenazesine gitttik il dışına..
Amaan arabada hep oturduğum halde ölmüşüm, bitmişim ben..
Ayaklar şiş.. Milletin önünde de birşeyler yiyip içemedim, utandım, herkes oruçlu..
Akşama kadar aç kaldım.. Tansiyon bir yandan.. Neysseki akşam iftarda evdeydik.. Ama yatağa uzanmamla uyuyakalmışım..
Ne güzel oluyormuş yav, böyle hemen uyumak..
Keşke hep böyle rahat uyuyabilsem...
Ee, sizden ne haber? Ya kzılar birşey dicem size.. Ben o kadar az tuvalete gidiyorum ki.. Hani hamilelikte daha çok gidilmez mi yaaa.. Hamile kaldığımdan beri bir sabah, bir akşam, o da inannın azıcık.. Böbreklerime b,rşey mi oldu diyorum.. Gerçi ne kadar zorlasamda su içemiyorum ben.. Bu gün bardak bardak saydım, ancak 1,5 lt. içebildim.. Ondan mı ki?