Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

kuzucuklarım günaydın, sağlıklı ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum hepimize
bu arada yazıcak bile halim yok son 1 haftadır çok halsizim kızlar bu arada işte de son 3 günüm

ayh bu nasıl bi gündür ya,sabahtan beri böle bi stresliyim hiç bi neden yokken,çok sinirliyim sanki,kızacağım geliyor herşeye,ağlayacağım geliyor,ksaıklarım ağrıyor.östrojenimmi yükseldi ki acaba.Allah'ım sabır.

,

herkese günaydın..
efsam sen hamilemiydin tickeriniz yok unutuorum cnm ya geçmiş olsun rahatlamaya çalış bir bitki çayı ve yürüyüş ii gelebilir..

,

herkese günaydın..
efsam sen hamilemiydin tickeriniz yok unutuorum cnm ya geçmiş olsun rahatlamaya çalış bir bitki çayı ve yürüyüş ii gelebilir..

efrahcım bu ticker dediğin ne kardeş,aşağıda görüntülenen hamilelik günlüğümü,ben onu bi türlü beceremedim ya...

efrahcım bu ticker dediğin ne kardeş,aşağıda görüntülenen hamilelik günlüğümü,ben onu bi türlü beceremedim ya...

o da olur kuzum veya haftamızı gösteren çizelge..google a kadınlar kulübü ticker yapma die yaz fotoğraflı olarak anlatıyor.10 dakikanı alır halledersn cnm..

ya efrah bide şu bebeğimin doğacağı muhtemel tarih nasıl ekleniyo,bide onu deyiversen,iyi geldi valla sinirlerime,bunla uğraşırkene unutuverdim herşeyi gız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…