- 17 Nisan 2012
- 971
- 1
Arkadaşlar merhaba,
Daha önce bahsetmiştim bende şuan 2.bebek planları yapıyorum.İlacımı azaltarak bırakmaya çalışıyorum.Tamamen iyileştim diyemem.Bu arada panik ataktan kurtulmanın yolları adında bir kitap aldım.onu okuyorum.sizede tavsiye etmek istedim.Yabancı bir yazar.İçinde rahatlatıcı şeyler var.çeşitli rahatlama yöntemleri , rahatlama egzersizleri gibi...sizlernde alıp okumanızı tavsiye ederim.az da olsa faydası olursa işimize çok yarar.umarım birgün hepimiz bu hastalıktan tamamen kurtuluruz.
merhaba karmen kitabın adını ve yazarını yazarsan sevinirim...
1 tane bebeğin varsa walla ben böyle bir hastalıkta 2. yi tavsiye etmem ne yalan söylim hamilelik zaten zor panik ataklıyken hepten zor... yada çok istiyorsan iyice düzelmeyi bekle en azından...
Duygu yanlış bir şey söylemek Rabbimin hoşuna gitmeyeceği bir laf etmekten korkuyorum..Hamilelikte yaşanan herşey unutuluyor diyorlar gelecek için bir şey söylemek zor ancak ben bunları kolay unutamam..yaşadıklarımı bir Allah biliyor bir ben..Allah evladımı sağ salim elime versin ben illa krdeşi olsun derdinde değilim...Anneliği henüz bilmiorum ama hamilelik zormuş..
evet duygu şükürler olsun allah sanada hızlıca göstersin son haftaları...Senin haftalarını hatırlıorumda psikiyatri kliniği kapısında ağlıor yemiyor içmior duş bile zor alıordum..O günlerime göre çok çok iim hamdolsun hayat herzaman aynı seyirde gitmior ben ozaman çok aşağılardaydım..Şimdi şekli değişti sıkıntılarımın..Depresyon yerini aşırı anksiyeteye bıraktı...
Senin de azalır bakarsın tamamen yok olur..böyle vakalar var bazı durumlarda gebelik hormonları iyileşmeye yardımcı olabiliyor...
Allah hepimize şifalar nasip etsin.Ben duyguya adaya nile ve nisana ayrı ayrı dua ediorum bundan sonra dualarmızda seninle de beraberiz inş..
haklısın efrahcım gerçekten zormuş hamilelik hele ki panik atakta büyük konuşmak istemiyorum ama yaşadıklarımdan sonra 2. ye cesaret edebileceğimi sanmıyorrum... kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma alsam başka bişey istemiyorum...