- 17 Nisan 2012
- 971
- 1
sevindim cnm bebişin iyi olmasına maşallah.isim için yarın toplanalım uygun olunursa.siz bilirsinizkızlaaaarrrr günaydınnn.... biz geldikkkk kızımla dün kontrolümüz vardı şükürler olsun herşey yolunda meleğim 1500 gram 41 cm:)) haftasıylada uyumlu şükürler olsun....
sevindim cnm bebişin iyi olmasına maşallah.
bu arada sizler naptınız bakalım?? isim için ne zaman toplaşıyoruz??
cnm şekerler erimesin doğuma kadar:)bu arada dün doktordan sonrada mahmutpaşa tarafına geçtik kaynanamla çok güzel şeyler aldım kapı süsü, hastane için biberon şekerler,puset şeklinde sepet, duvar süsleri, kıyafetler:))) çok güzeller
bendede oluyor cnm sürekli korkma bak ben hiç korkuyomuyum:))hiç takmıorum ama demiduygu tebrik ederim cnm...
ben çarpıntılıyım bugün bocuk boncuk ter döküorum...
panik ataklı olarak büyük eksiklik:)bende var bi ara durmadan ölçüodum.yok ya tansiyon aletim
bende bugün kötülestim efrah.carpintim var.nabzim 110 üstü.kalbim sanki ritim bozklugu yasiyor.icim daraliyor.hava 30 derece.of cok bunaliyorum ya.Allah yardimcimiz olsun. daha 7 haftam var doguma.zaman bir an önce gecsin istiyorum.icimden bir ses dogmdan sonra belki azalir ataklarin diyor.insallah öyle olur, cümlemiz icin.
off burnum tıkandıı nefesim zaten daralıo Allahım yaa
ee cnm başlığa ayıp olmasın başlığa yakışır sohbet edioruz bizde panik ataklı hamişler:)herşeyi olumlu düşündüğümüz gün iyileştiğimiz gündür:).inşallah bir gün başarırız.tamam isim konusunda konuşalım bi gün benim oğluşum olsaydı eymen koycaktım.senin bebiş buranın horozu.bizimkiler tavuk:)
bu arada inşallah iyi geçer ayrıntılı hayırlı haberlerle döndersin cnm.
kızlaaaarrrr günaydınnn.... biz geldikkkk kızımla dün kontrolümüz vardı şükürler olsun herşey yolunda meleğim 1500 gram 41 cm:)) haftasıylada uyumlu şükürler olsun....
nilcim seninde iyi haberlerini bekliyoruz....
bu arada sizler naptınız bakalım?? isim için ne zaman toplaşıyoruz??
bende bugün kötülestim efrah.carpintim var.nabzim 110 üstü.kalbim sanki ritim bozklugu yasiyor.icim daraliyor.hava 30 derece.of cok bunaliyorum ya.Allah yardimcimiz olsun. daha 7 haftam var doguma.zaman bir an önce gecsin istiyorum.icimden bir ses dogmdan sonra belki azalir ataklarin diyor.insallah öyle olur, cümlemiz icin.
bende cumartesi özeldeki randevuma gidicem tsh biraz yüksek burda devlette ölçtüreyim cumartesi uraşmim dedim.sabah kan aldırdım.3de sonuçlarını almaya gittim ama alet arızalıymış çıkmamış bizim kan boşa gitti.bende kadın doğumcuya ugradım önü boşdu.baktı bebiş 1500 civarı bir hafta delan önde dedi.çokta önemli degilmiş bir hafta önden yada geriden gidebiilrmiş.cumarteside özeldeki randevum var kısmetse.nefes darlığına devam.doktora dedim.nefes darlığı nabız artması normalmi die normal dedi.nefes darlığı çok bunaltıo insanı bebişin hareketlerni sordu.bazen yavaşlaşıo dedim.80 dk dan fazla hareketsiz kalmaması lazım dedi.
off burnum tıkandıı nefesim zaten daralıo Allahım yaa
Ay anacım.. Güya ayrıntılı ultrason.. Normal ultrasonun biraz uzun süreli bakılmış hali.. Haylkırıklığına uğradım ben.. Daha farklı hayal etmiştim.. Kağıtta 3 boyutlu yazıyordu.. Ne 3 boyutlusu.. Normal siyah beyaz bildiğimiz ultrason çıktı..
Ama önemli değil.. Sonuçta dr. bir aksilik görünmüypr dedi.. Özellikle kalbini uzun uzun incaladi.. Bir sorun yok dedi.. Çok şükür.. Önemli olanda budur di mi..
Amaaa.. Gelin görün kiii.. Ben daha ultrasonla bakılırken bile bir atak yaşadım.. İçime fenalık geldi.. Bir sıcaklık başladı yayılmaya.. Hah dedim, şimdi çarpıntı gelecek.. Fenalık geçirir gibi oldum.. Sonra kısa sürdü geçti Allah 'tan.. Ayy kızlar ben daha usg masasına bile dayanamıyorum, atak geçiriyorum, doğumda ne yapacağım ben yaa.. Offf.. Allah'ım yardım etsin...
Tam sonucumu yarın alacağım.. kg. si, boyu orada yazar herhalde..
Eymen şimdi moda isim oldu yaa.. O yüzden koymam ben.. Herkes Eymen koyuyor.. Cılkı çıktı.. Anam isimde bulamıyorum.. Ne olacak bilmem.. Benim horoz, horoz kalacak, isimsiz...
Ayy maşaAllah güzel büyümüüüş.. MaşaAllah..
Aslında herşey yolunda da sorunu bizler ortaya çıkarıyoruz, hayatı kendimize rezil ediyoruz işte..
Rabb'im sonuçlarımızı da güzel eylesin inşaAllah..
Evet yaa.. Ne zaman toplaşıyoruz.. Bana isim lazım... Erkek ismide düşünün hee.
bende cumartesi özeldeki randevuma gidicem tsh biraz yüksek burda devlette ölçtüreyim cumartesi uraşmim dedim.sabah kan aldırdım.3de sonuçlarını almaya gittim ama alet arızalıymış çıkmamış bizim kan boşa gitti.bende kadın doğumcuya ugradım önü boşdu.baktı bebiş 1500 civarı bir hafta delan önde dedi.çokta önemli degilmiş bir hafta önden yada geriden gidebiilrmiş.cumarteside özeldeki randevum var kısmetse.nefes darlığına devam.doktora dedim.nefes darlığı nabız artması normalmi die normal dedi.nefes darlığı çok bunaltıo insanı bebişin hareketlerni sordu.bazen yavaşlaşıo dedim.80 dk dan fazla hareketsiz kalmaması lazım dedi.
adaycım tsh nedir bu arada???
Ay anacım.. Güya ayrıntılı ultrason.. Normal ultrasonun biraz uzun süreli bakılmış hali.. Haylkırıklığına uğradım ben.. Daha farklı hayal etmiştim.. Kağıtta 3 boyutlu yazıyordu.. Ne 3 boyutlusu.. Normal siyah beyaz bildiğimiz ultrason çıktı..
Ama önemli değil.. Sonuçta dr. bir aksilik görünmüypr dedi.. Özellikle kalbini uzun uzun incaladi.. Bir sorun yok dedi.. Çok şükür.. Önemli olanda budur di mi..
Amaaa.. Gelin görün kiii.. Ben daha ultrasonla bakılırken bile bir atak yaşadım.. İçime fenalık geldi.. Bir sıcaklık başladı yayılmaya.. Hah dedim, şimdi çarpıntı gelecek.. Fenalık geçirir gibi oldum.. Sonra kısa sürdü geçti Allah 'tan.. Ayy kızlar ben daha usg masasına bile dayanamıyorum, atak geçiriyorum, doğumda ne yapacağım ben yaa.. Offf.. Allah'ım yardım etsin...
Tam sonucumu yarın alacağım.. kg. si, boyu orada yazar herhalde..
Eymen şimdi moda isim oldu yaa.. O yüzden koymam ben.. Herkes Eymen koyuyor.. Cılkı çıktı.. Anam isimde bulamıyorum.. Ne olacak bilmem.. Benim horoz, horoz kalacak, isimsiz...
günaydın kızlar.cnm benim tsh ilk hamile kaldıgımda 9 çıkmıştı sonra heemn 5e felan düştü doktor her gittigimde baktı en son 4 civarı oldu.baktıki daha düşmüo dahiliyeye yönlendirdi.dahiliye normalde normal dedi ama gebelik için yüksek dedi ilaç başladık.3aydan sonra.şimdi 3 dü en son bir ay önce şuan kaç bilmiorum.ama ilaca geç başladım sanki.aile doktoruma sordum geçmi die oda fazla yüksek olmadıgı için hemen başlatmamışlardır dedi herşeyi takma dedi.bakalım hayırlısı.
nilcim eymeni ben fazla duymadım varmış demekki.
bu arada hepimiz aynı anda aynı saatde giremeyebiliriz isterseniz herkes düşündüğü ismi yazsın girdikçe baktıkça yorumlayalım ne dersiniz.
mesela benim eşim ERVA istiyor.acaba ervanurmu olsa sadece ervamı.oğlumda olursa ilerde EREN olur.ERVA EREN:)benim ismimin baş harfine uygun.elif
olsun cnm iyi olsunda.görüntüsü rengi önemli degil ben 4 boyutluya girmiştim bizimki yüzünü dönmedi hale takıntı yaptım agzı burnu yüzü düzgündür inşallah yavrumun.görseydim renkli görmüş olcaktım.cimcime dönmedi..normal ultrasondada doktor görüomuki her yerini acaba.
bende kızımınadını Ece koymayı düşünüyorum.... ama kız isimlerinde Simay da güzel... erkek tede Doruk güzel mesela...
Evet elif, 3 az gerçekten.. Ama her bünye aynı değil.. Kimi bünyede değer 10 olsa bile etkilemiyor.. Kiminde 3-4 olsa dünya tersine dönüyor.. Ama ilaç için bence geç değil.. İlk 3 ay kullandırmak istememişler seni belliki.. Aman yükselmesinde.. Aynı yerinde dursun yeter o sana. Ama beni çok etkilemişti.. 5 sene önce troit atağı geçirdim ben.. Zehirli guatr.. Bu çarpıntılarım ve depresyonum o atağın eseridir işte.. Troidim normale döndü ama çarpıntım gitmedi.. Nedeninide bulamıyorlar doktorlar.. Hemde çok fazla da yükselmemişti.. tsh 10- 12lerdeydi.. Ama neler çektim ben o zaman.. İŞte o zaman sağlığım bir bozuldu.. Hala bozuk.. Düzeltemiyor vücut kendini..
Canım belki burada çok popüler oldu bilmiyorum.. Hangi çocuk yeni doğduysa aoruyorum, Eymen.. Birde Kerem.. Hey Allah'ım.. Ben sevmiyorum herkesin koyduğu ismi koymayı..
Erva güzel gerçekten.. Bende kızım olsaydı ismini kesin Elif koyacaktım.. Hatta ilk çocuğumdan beri Elif Elif diye deliriyorum.. Ama kısmet işte. Ama kız ismi çok yaa.. Ben seçmekte zorlanırdım yerinizde olsaydım.. Şimdi bulmakta zorlanıyorum.. Erkek ismi yok...
Mesela benim sevdiğim isimler: Hilal, Elif, Erva, Hüsnâ, Merve, Betül.... Ohooo.. Daha çok var.. Bunlar İslama uygun isimler..
Erkek ismi sormayın, bilmiyorum... İlk oğlumun ismi Furkan.. Onu bile zor bulmuştum.. Şimdi oğlum Faruk olsun istiyor.. İsmine uygun olsun diye.. Bilmem. Belkide Faruk olur.. Anlamı güzelde.. Telaffuz bakımından kararsızım.. Alperen, Eren, Yiğit, Kaan, Bedirhan ve Kayra arasında karar vermem lazım..
Erva tek başına da güzel, Nur ilede.. Eğer Nur da eklersen, çift isim koymuş olursun ve bir sünneti işlemiş olma sevabınıda alırsın..