- 17 Ocak 2012
- 1.565
- 295
Ay Allah'ım.. Sanırım Araştırma Hast. olduğu için böyle oldu.. Özelde yeptırsaydım, kesin 3 boyutlu olurdu.. Hiçbirşey anlamadım.. Ama üzüldüm çünkü bana verdikleri kağıtta 3 boyutlu yazıyordu.. Ee devlet işi olduğu içinde birşey diyemedim..
Ayy seninkide kötüymüş yaa.. Sen 4 boyutluya gir, hanfendi dönemsin.. Gıcık olurdum bende.. Nasip bunlar.. Ama normal usg de de heryerini görüyor doktorlar.. İşte diyorum ya, benmiki normalle bakıldı.. Şu an bebişlerin derisi şeffaf olduğu için zaten normalda da görsek, iç organları hep görünüyormuş.. İş çıkartıyorlar işte 3 boyutlu , 4 Boyutlu diye...
cnm sorma bide renkli olsun 4 boyutlu olsun die 80 tl ödedik ekstradan kısmet dönmedi.doktorun ultrasonda dönüktü doktor hemen gidin ayrıntılıya tam görünür dedi.yukardan aşağı inene kadar dönmüş arkasını:)
bende kızımınadını Ece koymayı düşünüyorum.... ama kız isimlerinde Simay da güzel... erkek tede Doruk güzel mesela...
ece güzel cnm.bizim bi abla vardı kızları gizay ve simaydı.
herkese merhaba..isimlerinizi düşünüorsunuz demek kolay gelsin..Bugün daha iyiyim elh..Dün çok kötydüm...herkes iimi?
cnm hepimiz ehh bunada şükür sıcaklardan acaip bunalıorum oturup aglama durumuna geliorum nerdeyse bide kabızlık hazımsızlık nefees darlığı var.bazende doğumu düşününcee tırsıyorum.diorum şimdi kendimi halsiz hissediorum elim ayagım kalkmıo nefes darlığı oluyo doğurmaya gücüm yokki benim