Ah kuzum ya gelmiş geçmiş olsun...
teşekkür ederim.acı da olsa her anınızın tadını çıkarın.acı çekmekte çok güzel inanın.günahlarınızı döküyorsunuz sonuçta ne şekilde doğum olursa olsun.
ayyy tatlım çok geçmiş olsun kurtuldun ama şükürler olsun... darısı başımıza... senin çok mu ağrın oldu?? kiminin hiç ağrısı olmuyor ne ilginç yaaa... bu doktordan mı kaynaklanıyor acaba bizim ağrı eşiğimizden mi??
sağol canım rabbim sizleri ailenize bağışlasın.ağrım oldu üç gün kalkamadım.kalkarken sanki bağırsaklarım dökülüyor gibiydi.sonra baktım ki kızım heder olacak ya Allah dedim zorla üçüncü gün kalktım.kızımda yoğun bakıma gitti k.v ağzına baktığım için.kendimi hala affedemiyorum.
o yüzden sizlere doğumda aileniz yanınızda olsun diyorum inanın anne "gık "demeden size bakar ve her halinizi çeker.kıyaslama yapmaz.
imkanınız varsa kendi evinizde olun k.v anne size gelsin.benim imkanım yoktu eşimin memleketine gittim keşke kendi memleketime gitseydim.birde babam yok annem bakamaz diye laflar yedim.halbuki erkek kardeşim ve sülalem var memleketimde.şimdi sonuç psikolojim bozuk tedavi görüyorum üstüne reflü oldum.allah beterinden korusun.
sakın kaynanam iyi demeyin bana bende herkese karşı gelip aaa nedir alıp veremediğiniz kaynanalardan derdim.hatayı gelinlerde bulurdum yok öyle bişey.sen el kızısın bunu aklınızdan çıkarmayın.
oğluyla evleniyorsanız kendi ile de evli olucaksınız.mesafenizi koruyun.kendi annenize yeri geldiğinde çatabiliyorsunuz ama k.v çatamıyorsunuz.neden????bana akıl veren çok oldu ama benim bi kulağımdan girdi bi kulağımdan çıktı.şimdi akıl verenler biz sana demiştik diyorlar.k.v anne olmaz diyorlar.
neyse bu konu uzar gider.
belden uyuşturulursan zorlu günleri ağrısız atlatıyorsun çünkü acı hissetmiyorsun.ama uyuturlarken belden uyuşturmuyorlar acının her halini yaşıyorsun.
benim ağrı eşiğim kuvetliydi 7 sat bekledim gram sancım olmadı sadece son 1,5 saat oldu o da çok afedersiniz aşşağıda hissettim baskıyı bi göğsümün altında basınç şeklinde bi aşşağıda.
"bu sancı ile yerlerde sürünmen gerekiyor "dedi hemşire bende "abarttığınız kadar sancı çekmiyorum "dedim ama korkuyordum."bana ne olacak "diye düşündüm her anne adayında olduğu gibi.
doktorum da muhteşem bir insandı.yavrularım eline doğduğu için çok şanslıyım.yavrularımın yüzüne her baktığımda doktorumuza dua ediyorum.