Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

beni de rahatlattı söyledikleri anestezi uzmanının iyiki yazdın..ya benim de eş aşağıda doğum yolum kapalı...

ben zaten bu lafa hastayım..bugün de bi arkadaş aradı saolsun hatrımı sormak için kafana bişey takıosundur sen dedi..hiçbirşey takmıorum bu öyle karşıdan takma kafana denecek yaşamadan anlaşılack bişey değil dedim...

ayy hepimizmi aynıyız ya ben 2 dakikada bir dönünce ya çocuğun haşatımı çıktı acaba die düşünüorum töbe töbe...

Bu arada yaklaşık 1 1 ,5 saat önce bi sıkıntı geldi terlemeye başladım ama su gibi oldum bi anda sonra bir sıkıntı bi ağlama biraz uzandım uzannca kalp atışlarımı hssttmeye başladım kalktım biraz sakinleştm duşa girdim şu an daha iyiym...Ay allahım bu haller gelmese bize nolur ya :KK43:

tatlım biz zaten mecburi sezeryan olucaz kaçarı yok düşünmemeye çalış efrah daha var diyetelkin et kendini... bu arada geçmiş olsun canım bir atak daha atlatmışsın ne yazık ki:KK43:((( son olsun inşallah....

tatlım biz zaten mecburi sezeryan olucaz kaçarı yok düşünmemeye çalış efrah daha var diyetelkin et kendini... bu arada geçmiş olsun canım bir atak daha atlatmışsın ne yazık ki:KK43:((( son olsun inşallah....

Amin Duygu amin bikaç gündür bir nebze iyiydim çok sıcaktanmı oldu bilmiorum...Nabzım 120lerde şu an...sizde ne vr n yok?

Amin Duygu amin bikaç gündür bir nebze iyiydim çok sıcaktanmı oldu bilmiorum...Nabzım 120lerde şu an...sizde ne vr n yok?

sıcak, hamilelik birde panik atak üst üste binince çarpıntın oluyor sayma şu nabzını hiç geçmiyor o zaman çarpıntın...
idare eder bende ya sıcaklarla aram normalde iyi değildi zaten şimdi hiç iyi değil... meleğimi biran önce sağlıkla kucağıma alabilmek için dua ediyorum efrah yaa Rabbim beni onsuz evladımıda bensiz bırakmasın sağa sağlim kavuştursun hepimizi...

sıcak, hamilelik birde panik atak üst üste binince çarpıntın oluyor sayma şu nabzını hiç geçmiyor o zaman çarpıntın...
idare eder bende ya sıcaklarla aram normalde iyi değildi zaten şimdi hiç iyi değil... meleğimi biran önce sağlıkla kucağıma alabilmek için dua ediyorum efrah yaa Rabbim beni onsuz evladımıda bensiz bırakmasın sağa sağlim kavuştursun hepimizi...
amin cnm ya amin inş

amin cnm ya amin inş[/d

doktorunla konuştun mu efrah doğum için ne dedi??

bayramdan sonra alıcak duygu 39.haftam çok geç değilmi dedim bayramdan öncede erken dedi.ya sancım olursa dedim gelirsin alırız ozaman dedi..Walla nolucak hiç bilmiorum duygu ya hayırlısı die dua ediorum artık yarın 33.haftaya giriorum:KK52:

yok canım hiç olmadı şükürler olsun senin oldu mu ki??

benim doktorumda 39. hafta diyor sezeryan için hayırlısı walla senin çok az kaldı peki genel anestezi mi yapılıcak belli mi??

bnmde olmadı şükürler olsun ama oluor bzm durumumuzda biliosun dimi?
Genel evet ben dayanamam diğerne...

bnmde olmadı şükürler olsun ama oluor bzm durumumuzda biliosun dimi?
Genel evet ben dayanamam diğerne...

aman Allah korusun bişr onun korkusu eksikti :KK20:
benimde genel olucak efrah ama uyumaktanda korkuyorum offf ama kaçarı yok tabii genel olucak yanii... sendede var mı uyanamama korkusu?

uyuyamama uyuduğum halde acı hissetme ve uyanamama korkusu....

oyyy oyyy oyyy demek ki sadece ben değilim bu kadar abartan:KK17: ne kadar takıntılıyız doktorumda bana hep şunu diyor sonuca odaklan... uyandığında meleğin yanında olacak... Ammiiinnn inşallah Ya Rabbim... ama demesi kolay tabii... millet nasıl uyanıyorsa bizde uyanırız Allah ın izniyle..

oyyy oyyy oyyy demek ki sadece ben değilim bu kadar abartan:KK17: ne kadar takıntılıyız doktorumda bana hep şunu diyor sonuca odaklan... uyandığında meleğin yanında olacak... Ammiiinnn inşallah Ya Rabbim... ama demesi kolay tabii... millet nasıl uyanıyorsa bizde uyanırız Allah ın izniyle..

evet nihayetinde öyle tabi biz de atlatıcaz ama bilemiorum bizim beyin kimyamız farklı işte bilinçaltında biyerlerde bu korkular duruyor malesef...sen kaç yaşındaydın duygu ya

evet nihayetinde öyle tabi biz de atlatıcaz ama bilemiorum bizim beyin kimyamız farklı işte bilinçaltında biyerlerde bu korkular duruyor malesef...sen kaç yaşındaydın duygu ya

herkesde olurmuş zaten o korkular ama çocuklukta yada gençlikte yaşanan büyük bir kayıp yada travma o kimyayı bozuyormuş ne yazık kii... ben annemi kaybettikten sonra çıktı malesefki ortaya... bu arada yaşım 25 neden sordun??

herkesde olurmuş zaten o korkular ama çocuklukta yada gençlikte yaşanan büyük bir kayıp yada travma o kimyayı bozuyormuş ne yazık kii... ben annemi kaybettikten sonra çıktı malesefki ortaya... bu arada yaşım 25 neden sordun??

merak ettim yahu

Rabbim cennette birliktelk verir inş..

selam kızlar.ayy bu havasıızlık hissi beni öldürcek.ayırd edemiorum pa danmı yoksa hamileliktenmi.anlamadım gitti.ben bu sene gidicimiyim ne Allah korusun aglamak istiyorum:KK43:

selam kızlar.ayy bu havasıızlık hissi beni öldürcek.ayırd edemiorum pa danmı yoksa hamileliktenmi.anlamadım gitti.ben bu sene gidicimiyim ne Allah korusun aglamak istiyorum:KK43:

eczaneden yada nerde bulabilirsen, saf lavanta yagi al. 1-2 damla parmaginin ucuna damlat, bileklerine,sakaklarina sür,ov yani.birazda burun diplerine.benim dogum ebem tavsiye etti bana.hatta carpintida bogazina ve gögsüne sür dedi.ama az miktarda,safsa.lavanta yagi hamilelere cok iyi gelirmis.ferahlatirmis,sakinlestirirmis,uyumaya yardim edermis.huysuz aglayan bebeklerde bile yastigina sürülürmüs.ben aldim gece hep bas ucumda,gündüz cantamda.kullaniyorum,özellikle carpintim oldugunda,bunaldigimda,uyuyamadigimda.dualardan sonra sigindigim tek sey dogal ilaclar iste.malum ilac kullanamiyorum.nerde neyin dogali var,arastiriyorum.denemekten ne cikar.Allah yar ve yardimcimiz olsun.

tatlım havalar çok sıcak normal yani öyle hissetmen kendini dinlediğin için daha çok hissediyorsun... soğuk bir duş al uzan... geçmiş olsun kuzucum yaaaa...... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

X