- 17 Ekim 2011
- 85
- 0
rukiyecim inan çok çok sevindim bebeğininde seninde iyi olmanıza maşallah size, sarılığı dert etme tatlım bir çok yeni doğan bebekte oluyor Rabbim şifasını verir sen merak etme... bu arada GÖZÜN AYDIN bizi unutmamanada hem çok şaşırdım hem çok duygulandım çok teşekkür ederiz canım benim yaaa...
haklısın bu arada korkunun ecele faydası yok canım bir şekilde doğurucaz yapıcak bişey yok en iyisi bol bol dua edip çok düşünmemeye çalışmak... beni biliyorsun ilaç kullanıyordum yaa(((((( dozunu azaltıyim dedim pişman oldum malesef ki eski doze döndüm tekrardan kendimden utanıyorum rukiye yaa doğum korkusunun yanı sıra kullandığım iiacın vicdan azabı ve tedirginliği var
teşekkür ederim duygucum.bu arada öyle düşünme eğer ilacı kullanman bebeğin için daha iyiyse ve doktorun kullan diyorsa hiç tedirgin olma.Allah istemedikce hiçbişi olmaz.ona bakılırsa hiç ilaç kullanılmamasına rağmen bazı bebeklerde problem olabiliyor.hersey Allah ın takdiri.sen sadece dua et ve rahat ol.doğumdan herkes korkuyor bu normal zaten.bunu kafana takma.