Ay kızlaaaarrr.. 1 ay yoktum, oku oku bitiremedim, ne çok çeneniz düşmüş yaa..
Nasılsısnız bakalım.. Yeni arkadaşlar gelmiş, herkese merhaba.. Ben eskilerdenim, hemde en eskilerden..
efrah.. Canım çarpıntı konusunda seninle aynıyız arkadaşım.. Hergün çarpıntı çekiyorum bende..
Özellikle sabah kahvaltısından sonra beter oluyorum.. Ben beloc kullanıyorum.. Gerçi 5 senedir falan
kullanıyorum paxili de beloc u da.. Hiç bırakamadım malesef.. Fayda ediyor mu bilmiyorum..
Gene oluyor.. gene oluyor.. Ama kullanmasam daha beter olurum sanırım..
Aday.. Canım benimde ne zaman ölçsem kalp atışlarım 90. nın üstünde..
Dün aşımı yaptırmaya sağlık ocağına gittim 95 ölçtüler.. Hamilelikte kalp hızı ykseliyormuş..
Meraklanma.. Herşey normal yani..
Ben 1 aydır annemdeydim..Yani memleketimde.. Bu arada memleketim Adapazarı.. Ben Trabzon'da yaşıyorum..
Bende duralı değpilim ve burada eşimden ve ailesinden başka kimsem yok.. Eşimin ailesi de destek
olabilecek insanlar değilller.. Yapayalnızım bende yani.. Yalnızlık nedir iyi bilirim..
Rukiye.. Acayip meraklandım bende.. Doktorun pazartesiye kalmaz demiş.. Bugün salı.. Büyük ihtimal
bebişini kokluyorsundur şu an.. Bir an önce haber et bize..
Neyse.. Gene görüşürüz inşaAllah kızlar.. Bazen o kadar bunalıyorum ki, netin balşına oturmak bile
bunaltıyor beni.. Herşeyden çok etkileniyorum bende.. Burada yazdığınız herşey etkiliyor..
O yüzden kendii iyi hisedince geliyorum buraya.. Birbirimize dua etmeyi unutmayalım..
Rabb'im hepimize yardım etsin.. Hamileliğimiz ve doğumlarımız kolaylıkla geçsin inşaAllah..
Sorunsuz... Güzelll.. Kolaycacııııııkkkkk...