slm bayanlar:)
ben çok şükür xanax ı bıraktım..artık prozacla devam edebilecek duruma geldim şükürler olsun..tedavimde ağustos eylül gibi görünüyo o zamana kadarda prozaca devam edicem...size kullandığınız ilaçları sormuştum ama yanlış anlaşıldım kendim almıycam ilaçları :)acaba hangi ilaçlar kullanılabiliyo hamilelikte onu merak etmiştim:)dr.um bana prozacı bırak dedi tüp bebeğe başlayınca ama psikiatr gebelikte kullanabilrsin demişti ne yapsam bilemedim..birde bu illet neden uykuda yakalıyo insanı anlamadım..geçen gün eşim işe gidince kapıyı biraz sert kapattı aman Allahım kalbim ağzımdan çıkcaka sandım göz bebeklerim kocaman oldu nefesim kesildi hemen sabahın 6sında ilaçlarımı aldım anca sakinleştim..öff çok kötü yaa birde çevredekiler anlamıyoya gıcık oluyorum..biraz Allaha sığın ne herşeyden panik oluyosun ne kadar tevekkülsüzsün diyolar..bunun bir hastalık olduğunu anlatamıyorum arkadaş...siz grip olunca tevekküllemi atlatıyosunuz diyorum buda öyle bişey...sinir hastalıkları denilince hemen içme ilacı alışırsın gez toz içine takma hiçbişeyi geçer diyolar ama bu illet hiçbişey dinlemiyo ...Allah herkesi kurtarsın bu hastalıktan...
Canım geçmiş olsun sende bebek varmı yoksa düşünüormusun?
Malesef sevgili hastalığımızın yeri zamanı yok işte uykuda çarşıda koltukta geliveriyor..