Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Eve kendimi atar atmaz panik atak konusunda uzman bir psikologdan randevu aldım.İyileşme gösterirsem terapiye devam edicem ama baktım aynıyım hemen doktoruma gidicem başlıcam ilaca bakalım hayırlısı neyse o olsun ne diyim....Pzt akşamı 20:00 de randevum eşim iş çıkışı götürecek..

bende bugün başım döncekmiş gibi oluyo beynim uyuşuk baygınlık var 3 kere tansiyonumu ölçtüm anormal bişeyde yok.sanırım psikolojik.şeker mi var acaba gerçi normal dedi doktor ama ayy şimdi bayılacam:)

canım seninki tamamen psikolojik işler bul kendine boş kalmamaya çalış düşündükçe yada yattıkça daha kötü olursun... kendi kendimizi hasta ediyoruz biz resmen yaaaaa ooffffffff.... dikkat edin kuzular kendinize... duam sizlerle geçicek bu günler bebeişler doğunca birbirimize anlatıp gülücez bu günlerimize inşallah....

Eve kendimi atar atmaz panik atak konusunda uzman bir psikologdan randevu aldım.İyileşme gösterirsem terapiye devam edicem ama baktım aynıyım hemen doktoruma gidicem başlıcam ilaca bakalım hayırlısı neyse o olsun ne diyim....Pzt akşamı 20:00 de randevum eşim iş çıkışı götürecek..

git bakalım cnm eminim işe yarar burda psikolog olsa bende yardım alırdım.ama benim imkanım yok.bugün çok halsizim acaip oldum ben ya nazarmı değdi naptı kızlar bi okuyun beni:)

hadi bakalım canım umarım işe yarar sık dişini pazartesiye az kaldı... inşallah işe yararda benim gibi ilaç kullanmak zorunda kalmazsın ama dediğim gibi ilaç kullanmicam diyede çok kasma kendini Allaha emanetiz yapıcak bişey yok keyfi yapmıyoruz ki bide bu şekilde sınanıyoruzdur belki....

canım seninki tamamen psikolojik işler bul kendine boş kalmamaya çalış düşündükçe yada yattıkça daha kötü olursun... kendi kendimizi hasta ediyoruz biz resmen yaaaaa ooffffffff.... dikkat edin kuzular kendinize... duam sizlerle geçicek bu günler bebeişler doğunca birbirimize anlatıp gülücez bu günlerimize inşallah....

inşallah cnm.doğumdan sonra kendimize yeni bir başlık açalım bebişlerle ilgili ordan devam ederiz.inşallah şu 3 ayıda atlatsaydık.

iyi ki varsınız yaaa insanın kendini yalnız hissetmemesi çok önemli çünkü çevremizdekiler bizi ne kadar anlamaya çalışsada anlayamazlar yaşayan bilir.....

inşallah cnm.doğumdan sonra kendimize yeni bir başlık açalım bebişlerle ilgili ordan devam ederiz.inşallah şu 3 ayıda atlatsaydık.

süper fikir canım ya bunu muhakkak yapalım bencede atlatıcaz Allah ın izniyle bol bol dua edelim başka çaremiz yok sizi seviyorum kızlar :KK16:

bizde seni seviyoruz cnm.ayy beynim bi tuhaf etrafa salak salak bakıyomuşum gibime geliyo:)

yabancılaşma bizim hastalığın doğal evresi bebişim hiç şaşırma bence normaldir:)) şuraya bakın normal dediğim şeye gel yaa Allah ım sen aklımızı koru artık saçmalamayada başladık ohhh yandan yandan :KK1:

yabancılaşma bizim hastalığın doğal evresi bebişim hiç şaşırma bence normaldir:)) şuraya bakın normal dediğim şeye gel yaa Allah ım sen aklımızı koru artık saçmalamayada başladık ohhh yandan yandan :KK1:

:)))biliorum cnm geçen ramazan neler çektim.ilk defa geçen ramazan yabancılaşma oldu bende nerdeyse bir ay sürmüştü.oruç tutunca akşam iftar edince başlıodu benim nevrim dönmeye iki lokma yiyip çekiliodum aglamaya başlıodum çarpıntı oluodu birden yemek yeyince.eşimde etkileniodu bi yandan bana kızıodu bi yandan üzülüodu ne zorluklar çektik. Allah bugünleride atlatmayı nasip etsin inşallah.

kızlar bizim bu halimiz hep bilinçaltımızdaki doğum korkusu başka bişey değil.

Amin kızlar ben de sizi çok seviorum ya inş devam ederiz muhabbete her daim..Bu sabah yaşadığım tam da yabancılaymaydı zaten..Ay ben 2 senedir ne kadar iyiydim ya tek başıma uçağa bile bindim..Şimdi şaka gibi gelio imkansız rüya gibi..

:)))biliorum cnm geçen ramazan neler çektim.ilk defa geçen ramazan yabancılaşma oldu bende nerdeyse bir ay sürmüştü.oruç tutunca akşam iftar edince başlıodu benim nevrim dönmeye iki lokma yiyip çekiliodum aglamaya başlıodum çarpıntı oluodu birden yemek yeyince.eşimde etkileniodu bi yandan bana kızıodu bi yandan üzülüodu ne zorluklar çektik. Allah bugünleride atlatmayı nasip etsin inşallah.

amiiinn canım benim ammiiinn Rabbim şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine hepimize şifa versin inşallah....

kızlar bizim bu halimiz hep bilinçaltımızdaki doğum korkusu başka bişey değil.

ayyy aday kesinlikle katılıyorum aynen ya ayneeennn... kız bende 3,5 ay hiçbirşey yoktu o 3,5 ay nasıl doğurucam nasıl edicem ya bebeğime bişey olursa ya bana birşey olursa derken hoooppp ataklar hortladı :KK47:

ayyy aday kesinlikle katılıyorum aynen ya ayneeennn... kız bende 3,5 ay hiçbirşey yoktu o 3,5 ay nasıl doğurucam nasıl edicem ya bebeğime bişey olursa ya bana birşey olursa derken hoooppp ataklar hortladı :KK47:

aynen öyle cnm son aylara girdiğimiz için böyle olduk yumurta kapıya dayanıo ben gidiorum ikindiyi kılmaya kızlar sonrada sofra hazırlicam ayıla bayıla:)a.e.olun

aynen öyle cnm son aylara girdiğimiz için böyle olduk yumurta kapıya dayanıo ben gidiorum ikindiyi kılmaya kızlar sonrada sofra hazırlicam ayıla bayıla:)a.e.olun

burda daha okunmadı hadi allah kabul etsin ben de biraz daha serinlesin pazara çıkmayı deniycem..

Amin kızlar ben de sizi çok seviorum ya inş devam ederiz muhabbete her daim..Bu sabah yaşadığım tam da yabancılaymaydı zaten..Ay ben 2 senedir ne kadar iyiydim ya tek başıma uçağa bile bindim..Şimdi şaka gibi gelio imkansız rüya gibi..

canım geçicek görürsün bak doğuralım hepsi geçicek adayın dediği gibi hepsi bu bilinçaltımızdaki doğum korkusu yüzünden...

Allah kabul etsin canım sende Allah a emanet ol bu arada da kolay gelsin....

ben geldim..sağolun kızlar.bu arada yarın evde olmicam büyük ihtimalle belki giremem nete merak etmeyin:)

rukiyeeeee nerelerdesin iyi misiniz???? aklımız sende fırsatın olursa haber etmeye çalış canımmm....

şimdilik iyiyim duygucum.ama hastanedeki anestezi uzmanlarından biri yıllık izindeymiş.biri de rapor almış.bişi olsa aniden sezeryana alınmam gerekse anestezi uzmanı yok hastanede.ona moralim bozuldu bir de.her an bekliyrm sancım tutacak ya da doğum başlayacakk diye.çok stresliyim.kendi özel doktorum pazartesiyi bulmaz doğumun olur dedi ama bilmiyrm..dualarınızda unutmayın..

X