Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

canım benim iyi olmana sevindim dualarım ve aklım sende ve bebeğinde canım haberlerinizi bekliyorum canım... sen güçlü kadınsın panik ataklı olarak normal doğuma cesaret etmen bile takdir edilesi tatlım sık dişini az kaldı meleğine kavuşmana

günaydın fıstıklar hepinize iyi pazarlar ataksız ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize bu arada ben yine her pazar olduğu gibi işteyim ohhh sizde keyiff yapın bakalım benim yerimede yatın hadi bakalım......

günaydın fıstıklar hepinize iyi pazarlar ataksız ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize bu arada ben yine her pazar olduğu gibi işteyim ohhh sizde keyiff yapın bakalım benim yerimede yatın hadi bakalım......

Duygucum iş iyidir kuzum evde sadece beynin ve sen başbaşa düşünsene Kolay gelsin sanada...Hepimize hayırlı ve ataksız pazarlar

Duygucum iş iyidir kuzum evde sadece beynin ve sen başbaşa düşünsene Kolay gelsin sanada...Hepimize hayırlı ve ataksız pazarlar

haklısın tatlım bende öyle avutuyorum kendimi sağol canımbu arada... bu güzel pazarı değerlendirin muhakkak açılırsınız kızlar....

çok sıcak kuzum eşim de çalışıor dün izinliydi malum evde yalnızım...

oyyy kıyamam ben kuzucuklarıma bence siz napın biliyo musun anne kız bir meyve tabağı hazırlayın sonra güzel bir film açın uzandığınız yerden izleyip keyif yapın arada şekerleme yapınnn ohhh gel keyfim gel...

Biz de şimdi kahvaltı ettik uzandık dediğin gibi tvye bakıorduk ki kalp atışlarımı kulaklarımda hissetmeye başladım Nasıl bir zihinse bu boş kalmaya gelmior hiç..Sabahtan akşama kadar da iş yapıp oyalanamamki ya Neyse yarın akşam psikolog randevum var ondan sonra 1 hafta deniycem kendimi inş daha ii olurum...

ohh çok iyi yapmışsınız canınıza değsin... ayyy zaten o çarpıntı yok mu bizi panikletende o zaten her zayıf anımızı fırsat biliyor resmen... walla efrah ben onu bunu bilmem de şimdi kalbimiz bu strese dayanabiliyor ileride nolucak merak ediyorum efrah müzik aç son ses duymamaya çalış kalbinin sesini... aman şöyle keyifli bir hamilelik geçirsek nolurdu sanki??? kız benim arakadaşım2 yıl önce sezeryan oldu ameliyathaneye güle oynaya ayakta girdi bizim endişeli gözlerimize bakıp birde dalga geçti biz neden böyle olamıyoruz yaaa...........

Ya duygu ahhh ahhh yaram benim de bu işte ya ben endişesiz gülen gözlerle yolda bile yürüyemiorum değilki ameliyathneye girmek..Benim o gün tek isteğim kendimi kaybetmemek çarpıntıdan deliye dönmemek...

Ya duygu ahhh ahhh yaram benim de bu işte ya ben endişesiz gülen gözlerle yolda bile yürüyemiorum değilki ameliyathneye girmek..Benim o gün tek isteğim kendimi kaybetmemek çarpıntıdan deliye dönmemek...

ayy aynen efrah bende o günkü halimden çok korkuyorum bunun için kendime çok kızıyorum ama elimde değil o günü düşünmek dahi kesinlikle istemiyorum hastaneye nasıl gidicem nasıl giricem o kapıdan ya çıkamasam bir daha ya bebeğime bişey olursa düşünceleri beni mahfediyor umarım kendimizi rezil edicek birşey yapmayız o gün sadece eşlerimiz olmicak çünkü yanımızda Rabbim utandırmasın aklımızı korusun ne diyim canım dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden... bizde bu hastalıkla sınanıyoruz sanırım???

evet bu da bizim imtihanımız ve herkesin derdi gibi bu da bize zor..Ohooo ben ne rezil oldum hastanelerde valla onu bile düşünmüorum...

evet bu da bizim imtihanımız ve herkesin derdi gibi bu da bize zor..Ohooo ben ne rezil oldum hastanelerde valla onu bile düşünmüorum...

napalım elimizde olan birşey değil kendimizi salmamaya çalışıcaz artık o gün ne kadar becerebilirsek??? nasıl oldun canım bu arada çarpıntıların falan ne alemde daha iyisindir umarım...

napalım elimizde olan birşey değil kendimizi salmamaya çalışıcaz artık o gün ne kadar becerebilirsek??? nasıl oldun canım bu arada çarpıntıların falan ne alemde daha iyisindir umarım...

Çarpıntı açısından daha iyiyim canım ama anksiyeteliyim malum hepimiz gibi..Çarpıntım olmasın da şükrediorum duygu fena bişey o çok fena...

selam kızlar ayy çok halsizim şimdi ölçtüm tansiyonumu 10-6 normal ama nabız 101 :)çok demii

cnm daha doğum yapmadınmı.senin bebiş erkekmiydi.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

Selam arkadaşlar bugün psikolgla görüştüm yarın EMDR tekniğine başlıoruz inş kurtulurum şu panik ataklardan dua edin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…