Gidicem önümüzdeki hafta bugün hemen randuavu alayım ben.. Sağolun kızlar desteğiniz için..
Elifkaptan dua edicem sanada herşey güzel gidicek İnşallah...
Paxil kullanıp doğuran çok insan var bu forumda ama benim ilacımı kullanan hamilelikte sadece 1 kişi vardı oda üyeliğini kapamış irtibat kuramadım..
Domestekus benim reçetede direk ya emzireceksin ya kullanıcaksın diyor anne sütüne olduğu gibi geçiyormuş..
Daha önce ciprelex kullanmıştım olmadı tekrar ona dönerim onuda kullanan varmış emzirirken..
Cipralex'e de baktım şimdi. O da süte geçiyomuş... Dur sen şimdi. Bunları düşünmek için daha vakit var. Hele bi kızın gelsin de... :) En iyisi doktora danışmak...
Kızlar yarın tetenoz aşısı vurdurmaya gidicem antidepresan kullandığım için yan etkisi olurmu yani olabiliyormu bu şekilde yaptıran oldumu.
Kızlar yarın tetenoz aşısı vurdurmaya gidicem antidepresan kullandığım için yan etkisi olurmu yani olabiliyormu bu şekilde yaptıran oldumu.
Hiç aklıma gelmemişti fuja :) Bizim kimsenin aklına gelmeyecek şeyler geliyor yok yok canım yaptır ben yaptırdım bir sorun olmuyor :)
Melek biz senle ayni haftadaydik sanirim ben bugun psikiyatrmla konusmaya gittim ben suan 34+3 oldum ilaci artik kesiyoruz cok zorda kalmadikca kesinlikle almiyoruz dedi zaten damlada bitmek uzereydi yazmadi tekrar ben dun gece hic uyuyamadim artik huzursuzlugum hafiflese zaten gebeligin normal seyrinden uyuyamiyorum aptal gibi sersem bi sekilde dolaniyorum ortalktasen nasilsin devammi ilaca doktorun ne diyor sezaryen olacaksin sende sanirim ne zamn kacinci haftada düsünüyorsun cnm
Bu gün internette dolaşırken okuduğum bir söz... Anneme düşkünüm ama hamileyken malum panik atak sebebiyle daha çok annemi arar olmuştum. Neredeyse sayıklıyordum. Şimdi bebeğim var. Anneyim (Çok şükür.) Memnun olmadığında, sıkıldığında, derdini anlatmaya çalıştığında gözümün içine bakıp ağlayan, içimi delen, gülünce bana kahkaha attıran, şu sıralar hem emeklemeye çalışıp hem dişleri kaşınan, ellerimi yiyen, süt içerken uyuyup parmağıma sarılan bir kızım var. Anneme demiştim ki "anne oldum ama hala anne arayan bir çocuğum..." Büyüdüğümüzü sandığımızda, büyümediğimizi farkediyoruz aslında...Neyse işte. Bu ve benzeri fikirler kafamda tepinirken bu gün internette bir söz okudum. Tepinen bütün kelimelerimi, fikirlerimi anlatan bir söz.......
Bir çocuğun başlangıcı, bir çocuğun da sonudur. Çünkü bir kadın, anne olana kadar henüz çocuktur...
Canım inan okurken tüylerim diken diken oldu... Annem yanımda kalıyor arada evine gidiyor.. O yokken psikolojim daha çok bozuluyor.. Aynen yazdığın gibi... 1 gün onsuz kalmak istemiyorum.. Anneme düşkündüm ama hamilelik ve psikolojim bunu çok çok daha arttırdı..
İnsan diyor ki "annem olsa böyle olmazdı." işte bunu senin için diyecek biri var içinde. O çok daha başka bişeymiş. Şunun şurası 6 ay oldu doğum yapalı. Bir de anne dese, yürümeyi bırakır, uçarım artık. :) Allah'ın izniyle sen ve diğer hamileler de bi doğum yapın, göreceksiniz. Hani bazen diyoruz ya sevebilecek miyim, alışabilecek miyim? Kusmuklu tulumlarını, b.klu bezlerini güle oynaya elleyeceksiniz :) Hangi insan 2 saatte bir uyandığı halde, sızlanmadan bunu yapmaya devam eder ki? :))
Canım Allah kolaylık versin ben önümüzdeki hafta cuma gidicem doktoruma ama doğum yaptığın gün bile içebilirsin dedi bana doktorum..
Şuan o kadar düşük dozda içiyorum ki zar zor idare ediyorum inan ki.. Bazen ağlama krizlerim başlıyor aslında iyi sayılmam ama direniyorum.. Doğum yapınca az kaldı hayırlısıyla kullanıcam rahat rahat.. Doktorumla da bir değerlendirme yapacağız tabi.. kadın doğumcum 39 haftayı görmeden sezeryan yapmayı düşünmüyor sanırım.. Soruyorum hep haziran sonu diyor.. Sen benden bir kaç gün öndesin ben bugün itibariyle 33+5 oldum..
İnsan diyor ki "annem olsa böyle olmazdı." işte bunu senin için diyecek biri var içinde. O çok daha başka bişeymiş. Şunun şurası 6 ay oldu doğum yapalı. Bir de anne dese, yürümeyi bırakır, uçarım artık. :) Allah'ın izniyle sen ve diğer hamileler de bi doğum yapın, göreceksiniz. Hani bazen diyoruz ya sevebilecek miyim, alışabilecek miyim? Kusmuklu tulumlarını, b.klu bezlerini güle oynaya elleyeceksiniz :) Hangi insan 2 saatte bir uyandığı halde, sızlanmadan bunu yapmaya devam eder ki? :))
Duygularını öyle güzel ifade ediyorsun ki canım.. Valla canevimden vuruyorsun resmen beni :)
Yüzünü görene kadar sanırım zorluğu.. Onu görünce herşey bambaşka olacak Allah nasip etsin inşallah...
Bende yazacağım inşallah senin gibi ne muhteşem bir duygu olduğunu.. :)
İcime biraz su serptin cnm beni dogum sonrasida hep endiselendiriyordu
Kızlar ya ben 35. Haftayi bitiriyorum nerdeyse elde ve elbileginde siddetli uyuşma agri oluyor bütün gece ellerim kollarim uyusuk uyuyamiyorum hicgecenlerde 3 gun olup gecmisti yine basladi 3 gundur doktorum yapacak bisey yok diyor ona göre hersey normal zaten magnezyum ic diyor onu zaten iciyorum masajda yapiyorum ama fayda yok bi öneriniz varmi bide ben artik dayanamiyorum son haftalar gecmiyor aglama hissi var sürekli sizdede böyle oluyormu??
Benim eltimde olmuştu. Şişme ve kaşıntı. Doktor ona da normal demişti. Kadın hatır hutur kaşınıyordu :) Eller, ayakları mayalı hamur gibi şişmişti. Ayakkabı giyemiyordu düşün. Gece sabaha kadar balkonda turluyorum uyuyamıyorum diyordu.İdrarda proteine baktırdın mı? O tahlilin iyiyse sorun yok. Korkma.
Baktirdim idrarda bisey cikmadi zaten asiri sis degil biraz sis ama uyusuk el bilekleri surekli karpal tunel sendromu mudur nedir yapacak bisey yok artik katlanmaktan baska,ne zor işmiş bu hamilelik annelik yahu esim benim en buyuk destekcim artik zaman yaklaştikca onla bile itisiyorum anlasamiyorum surekli arkadaslarimla biraz disari cikabilirmiyim deyip duruyor ben annemdeyim ya beyfendi beni coook mutlu huzurlu saniyor heraldesıkıldi artik bende kendimle ugrasmaktan onla ilgilenemiyorum off ne bilim karisik isler
Kızlar ya ben 35. Haftayi bitiriyorum nerdeyse elde ve elbileginde siddetli uyuşma agri oluyor bütün gece ellerim kollarim uyusuk uyuyamiyorum hicgecenlerde 3 gun olup gecmisti yine basladi 3 gundur doktorum yapacak bisey yok diyor ona göre hersey normal zaten magnezyum ic diyor onu zaten iciyorum masajda yapiyorum ama fayda yok bi öneriniz varmi bide ben artik dayanamiyorum son haftalar gecmiyor aglama hissi var sürekli sizdede böyle oluyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?