Bendede aynı oluyo. O gebelikler alakalı büyük bir kısmı sanırım bende kendime güvenip uzak mesafelerde yuruyemiyorum. Gerçi hiçde denemedim çok çabuk yorulduğum için cesaret edemiyorm evde bile iş güç çok zorlanıyorum gelişi güzel toparlıyrm bazen salıyorum annemler geldiğinde dağılsınlar köse bucak temizliyorlar evimi
arkadaşlar bana yardım edin lütfen hamileliğinde antidepresan kullanıp bebeği sağlıklı doğan iyi olan var mı? yardımınıza ihtiyacım var...
teşekkür ederim ne kullanıyorsun mg yazarmısın?Eğer eski mesajları okursan en az sadece burada 4-5 kişi var kullanıp doğum yapmış.. benim tanıdığım 2 kişi var.. Bende kullanıyorum 30 haftalık hamileyim çok şükür bir aksilik yok.. Geçmiş olsun kaç haftalık hamilesin...
slm kıslar hamileymişim dr kontrol ettirdim :) ilk gün çok sevindim ve tabi sonra düşünceler başladı her hamilelik geçirenlere soru sormaya başladım daha 6. haftanın içindeyim fakat geçen hafta mide bulantısı çok oldu ve nefes darlığı oluyo bulantı hafifledi ama nefes darlığı ara ara oluyo birde ileride karnımın şişeceğini düşününce korkuda oluyo melekciğim maşallah sen 31.haftadasın karnın şiştikçe zorluğu ne oldu bu arda tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah.
hemen hemen ayni durundayiz canimbende 7haftalik hamileyim ilk bi kac gun cok sevindim ama simdi korkuyorum bulanti bas dönmeleri nefes darligi.ve bunlarin yani sira bide panik atagim.atak geciriyorum surekli.hic mutlu degilim cildirmak uzereyim. Sorum su olacak hamilelikte antidepresan kullanip rahatlayan veya hamile kaldiginda atak gecirmeyen birileri varmi.slm kıslar hamileymişim dr kontrol ettirdim :) ilk gün çok sevindim ve tabi sonra düşünceler başladı her hamilelik geçirenlere soru sormaya başladım daha 6. haftanın içindeyim fakat geçen hafta mide bulantısı çok oldu ve nefes darlığı oluyo bulantı hafifledi ama nefes darlığı ara ara oluyo birde ileride karnımın şişeceğini düşününce korkuda oluyo melekciğim maşallah sen 31.haftadasın karnın şiştikçe zorluğu ne oldu bu arda tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah.
hemen hemen ayni durundayiz canimbende 7haftalik hamileyim ilk bi kac gun cok sevindim ama simdi korkuyorum bulanti bas dönmeleri nefes darligi.ve bunlarin yani sira bide panik atagim.atak geciriyorum surekli.hic mutlu degilim cildirmak uzereyim. Sorum su olacak hamilelikte antidepresan kullanip rahatlayan veya hamile kaldiginda atak gecirmeyen birileri varmi.
Kızlar günaydın nasılsınız melek domestikus panikli ramazcan nerelerdesiniz ve diğer arkadaşlar sanırım yaz geldi herkez biraz daha ii galiba inşallah öyledir ve hep böyle gider öpüyorum hepinizi. Rabbim hepimizi bebeklerimizi sağlığımızı korusun inşallah.
Merhaba arkadaşlar.. bende çok şükür iyiyim...
Bebişim büyüyor doğum yaklaşıyor cumartesi doktorumuz vardı 1800gr olmuşuz çok şükür sağlığı iyiymiş..
antidepresanımı yarıya düşürdüm kendi isteğimle maşallah olumsuz etkilemedi.. Eczacı bile bunu içmende hiç bir sakınca yok dedi ömrünün sonuna kadar hamileliğinde doğumunda kullan hiç bir zararı olmaz dedi.. :) Doktorlarım onaylamıştı zaten ama yinede birinden daha duymak insanı mutlu ediyor.. Fuja seninde daha iyi olmana sevindim.. Domestekus ben acayip kilo aldım nasıl vericem bilmiyorum.. Ama psikolojim iyi olsunda herşey hallolur diyorum :)
Benim doğum yaptığım haftadasın Maşallah sana :)
Süt verirken diyet yasak. Zaten İnşallah göreceksin, hamilelikteki gibi insanın canı bişeyler istiyor. Annemden öğrendim, canın bişey isterse yiyecekmişsin. Sütün umar diyor :)
Ben de asıl ilaçlarıma başlasam belki daha iyi hissederim.
Aman napalım yeriz ozamanda bizde :) Emzirdiğin için mi başlamıyorsun asıl ilaçlarına?
İlacın faydası büyük bu tartışılmaz bir gerçek.. yok ilaçsız geçermiş terapi falanmış bunlar bence hikaye her yöntemi denediğim için böyle konuşuyorum.. İnşallah eskisinden çok daha iyi olursun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?