Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
h.b. canım sen nasıl atlattın bu sıkıntıları ben çok zorlanıyorum her an bişey olcakmış gibi allah yar ve yardımcımız olsun
merhaba armıza hosgeldn insaallh dıledıgın gıbı rahat bır hamılelık gecırırsn arkadasm ayrı bır eve cıkınca daha rahat olucksan öyle yapn umarm sana daha ıyı gelırKızlar merhaba öncelikle rabbim herkeze kolaylık ve şifa versin.ben üç yıllık evliyim ve evlendiğim ilk yılı depresyon tedavisi gördüm.bu yüzden çocuk istemedim.şuan 7 haftalık hamileim.ve çok korktum ilk ögrendiğimde.ataklar geçirdiğimde napıcam ilaç alamıcam nasıl rahatlıcam diye panik oldum.halada korlularım var.çok dua ediyorum.ben kayınvalidem ve kayınpederimle oturuyorum.buda piskolojimi bozuyo.hep gergiim.eşime ayrı eve çıkalım dedim kabul etti.biraz rahatladım şimdilik.artık huzurlu rahat olmak ve rahat hamilelik geçirmek istiyorum
kızlar bende eski bir panik atak hastası olarak sizi okadar iyi anlıyorumki dilerim tez vakit rabbim sizide kurtarır bu iletten.ama benim görüşüm bu rahatsızlık haplardan ziyade insanın kendi kendinin yardımcısı olmalı
selam arkadaşlar
ben hamileleiğn ortasında ilaca başlamak zorunda kalan ve doğum yapan arkadaşların deneyimlerini çok merak ediyorum .. Çünkü sanırım ben başlayacağım ..İnanılmaz bunaldım tam 5.5 aylıgım ..daha şimdiden sıkıntı yapmaya başladım işte sıcak hava karnım şişecek tansiyonum hep oyanayacak diye ... daha şimdiden bunlara başladıysam ben 7 ve 8 ci ayı zor geçiririm gibi gelio .. o yüzden doktorlarımla konuşup başlamak istediğimi sölicem ama beni en çok tedirgin eden doğumdan çönce bırakmak zorunda olmam ... çünkü bebekte soruna sebebiyet veriormuş birincisi huzursuzluk problemi oluyormuş bebekte ikincisi ise daha tehlikeli bebekte pulmaner hipertansiyona sebebiyet veriyormuş ... hiç bu şekilde doğum yapan yada yapmayı planlayan varmı ... acill cevap verin nolur çünkü yarın psikolaga gidiorum .. öbür gün kadın doğumcuma ve ona göe karar verip bu hafta bitmeden başlayacağım
Kızlar gecen aydan beri korunmuyoruz geçen ay hamile olduğumu sanmıştım ama değilmişim burda eski mesajlarımda var hatta Bu ayda reglim 5 gün gecikti pek ümidim yoktu açıkcası hatta gidip 20 lik dişimi filan çektirdim sonra ne olur ne olmaz diye bir test alayımda yapayım dedim bide ne göreyim çok koyu iki çizgi yarında nasipse doktora gidicem rabbime şükürler olsun isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Hoşgeldin.
Ben hamileliğimi öğrenene kadar ilaç kullandım. Sonra bıraktım, 18. haftada tekrar başladım, doğum yaptım ve hala kullanıyorum. Sormak istediğin bişey varsa yardımcı olabilirim.
merhaba domestikus aynı durumdayız .. bende hamile olduğumu örendiğimde bıraktım .. şu anda 22 ci haftadayım çok huzursuzum haftada en az 1 kez panik atak geçiriyorum .. her günde inanılmaz huzursuzum .. kaçınmalarım hat safhada ... ama benim korktuğum domestikus ilaç hemen etki gösterebilicekmi ..bide son hafta bırakırken zorlan dın mı .. ...vede doğumdan sonra hemen başladın mı ? .. emzirmede çok önemli deil ben paxil kullanıyordum ve sanırım doğumdan sonra kesinlikle kullanacağım .. işte şu süreci atlatıyım dedim ama galiba olmayacak psikoloğum gerek yok dio ama acıyı çeken benim .. ben başlamak istiyorum demedim ona bıraktım seçimi ama haftaya salı tekrar gidicem hala bu şekildeysem sanırım başlatır ... bir de tabiki bebeğin nasıl ? of allahım bir an önce bitse şu gebelikte bende bi rahat nefes alsam ...
merhaba domestikus aynı durumdayız .. bende hamile olduğumu örendiğimde bıraktım .. şu anda 22 ci haftadayım çok huzursuzum haftada en az 1 kez panik atak geçiriyorum .. her günde inanılmaz huzursuzum .. kaçınmalarım hat safhada ... ama benim korktuğum domestikus ilaç hemen etki gösterebilicekmi ..bide son hafta bırakırken zorlan dın mı .. ...vede doğumdan sonra hemen başladın mı ? .. emzirmede çok önemli deil ben paxil kullanıyordum ve sanırım doğumdan sonra kesinlikle kullanacağım .. işte şu süreci atlatıyım dedim ama galiba olmayacak psikoloğum gerek yok dio ama acıyı çeken benim .. ben başlamak istiyorum demedim ona bıraktım seçimi ama haftaya salı tekrar gidicem hala bu şekildeysem sanırım başlatır ... bir de tabiki bebeğin nasıl ? of allahım bir an önce bitse şu gebelikte bende bi rahat nefes alsam ...
Ramazcan hayırlı olsun canım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin canım.. Bizide bilgilendir...
Dovardar sende hoşgeldin.. İlacı bırakmayacağım ben doğuma kadar ve doğumdan sonra devam edeceğim.. Doktorum doğum yaptığın gün bile içebilirsin dedi.. Yoksa o bırakma sürecine dayanabileceğimi sanmıyorum birde doğum stresi yaşarken!! Şunu anladım ki nasılki epilepsi hastaları, şeker hastaları, troid hastaları hamileliklerinde ilaçlarını bırakamıyorlar bende durumu bu şekilde kabullendim çünkü bu benim elimde değil ve Rabbimin bana verdiği bir rahatsızlık.. Ama sen haftada 1 yaşıyorum demişsin bu çok iyi.. Ben işkence çektim resmen ilacın tamamen etki etmesi de kendim için söylüyorum 3 ayı buldu.. Benim çevremde okuduklarımda ilaçla hamilelik geçiren çok insan var.. Ve doğuma yakın falanda bırakmadılar ilaçlarını.. İnşallah sende iyileşirsin biran önce geçmiş olsun..
arkadasm hos geldn bende hamıle kaldgm gunden ıtıbaren her gun atak yasadm cok şükür 18haftaya geldm nefes alamyodm kalp carpıtısındn uyuyamydm bıle 2 haftadr ıyıym öncekıne göre sen haftada 1 kez yasıyosan dayan bence ben her gün yasadm dayandm ölmedm 5 senedr var bende gögsüme bıle agrılar gıryodu benm yasamayan bılemez anlıyrm senı ama haftada 1 se cok sanslısn
inşallah canım ama çokkkkk zorlanıyorum .. paxil zedeyim derken daha önce paxil mi kullanıyordun ?... sonra gebeliğin boyunca cipralexe mi başladın .. aslında cipralex panik atak tan çok sanki depresyon için iyi bir ilaç die kalmış aklımda .. ama bu gün gittiğim doktor paxil yerine başlarsam en fazla sana paxil damla başlarım dedi .. bi bildiği var demkki .. bide bebeğinde o 28 gün acaba çekilme septomları filan oldumu ama tabi sen bilemezsin onu uhtemelen küvezde ona bakan hemşireler daha iyi biliolardır ...Ben de Paxilzedeyim :)) İlaç çok iyi ama bırakınca mahfoluyor insan. Haftada en az 1 panik atak geçiriyorsan gerçekten çok iyisin. Maşallah sana.
İlaç normal süreçte etki ediyor ama şöyle bişey var; Ben Cipram kullandım ki çok önceden kullandığım bi ilaçtı. Bana çok fayda etmedi. Ama mesela Melek var sitede, Maşallah o ilaca başlayınca daha iyi oldu. Sanırım kişinin panik atağı yaşama yoğunluğuna göre ilacın etkisi ortaya çıkıyor.
Ben 32. haftada suyum geldiği için aniden doğum yaptım bu yüzden de ilacı hiç bırakmadım.. Sadece doğum yaptığım gün belli bi süre ilacı alma dedi doktor. Çünkü sezeryan olmuştum ve narkoz aldım haliyle. Sonra da ilaçsız duramıyosan iç dedi. Emzirme döneminde de Paxil içebilirsin dediler ama ben Cipram'a devam ettim.
Bebeğim susuz kaldığı için, boynuna kordon dolandığı için ve tabii ki gününü doldurmadığı için 28 gün kuvözde kaldı. Süt sağdım, eşim götürdü. Eve gelince beni emdi çok şükür. Bi problemi yok. Rutin kontrolleri yapıldı. Allah'ıma zerrelerim adedince şükretsem azdır.
İnşallah uygun ilaçla güzel bi hamilelik yaşarsın ve bebeiğini kucağına alırsın.
inşallah canım ama çokkkkk zorlanıyorum .. paxil zedeyim derken daha önce paxil mi kullanıyordun ?... sonra gebeliğin boyunca cipralexe mi başladın .. aslında cipralex panik atak tan çok sanki depresyon için iyi bir ilaç die kalmış aklımda .. ama bu gün gittiğim doktor paxil yerine başlarsam en fazla sana paxil damla başlarım dedi .. bi bildiği var demkki .. bide bebeğinde o 28 gün acaba çekilme septomları filan oldumu ama tabi sen bilemezsin onu uhtemelen küvezde ona bakan hemşireler daha iyi biliolardır ...
ben gittikçe kötüleşiyorum sebebi kafamın gittikçe karışıyor olması aslında ... işe nasıl gidiosun o halde ? ben bu gün gidemedim mesela oda ayrı bi stress ...ilaç kullandın mı daha önce peki