Selam güzel anneler anne adayları...
Nasılsınız? Umarım daha iyisinizdir.. Bende bir iyi bir kötü idare ediyorum işte..
Ama ilk zamanlar bu kadar olacağımı bile tahmin edemezdim o kadar kötüydüm..
Cumartesi günü kontrolümüz var ve cinsiyet öğrenicez.. Ellerim terliyor kalbim çarpıyor aklıma geldikçe
Umarım bebişimde iyidir.. Cinsiyeti hiç önemli değil..
Bazen hala hamile olduğuma inanamayıp kendimi başka boyutta gibi hissediyorum bir anda :)
Ne tuhaf duygular nasıl gelgitler yaşıyoruz..
Durumlarınızı yazın arada.. Öpüyorum sizleri...
Allah iyiliğini daim etsin. Panik ataklısın, ben de panik ataklıyım ama benden şanslısın.Çünkü ben doktora gidemedim.Cinsiyetini öğrenemedim.Alışveriş yapamadım.Çok şükür yine de.bak bunu düşün, sakinleş.Mutlu ol...
Allah iyiliğini daim etsin. Panik ataklısın, ben de panik ataklıyım ama benden şanslısın.Çünkü ben doktora gidemedim.Cinsiyetini öğrenemedim.Alışveriş yapamadım.Çok şükür yine de.bak bunu düşün, sakinleş.Mutlu ol...
Canım neden öyle oldu kötü mü oluyordun? Bak bunları yapamadığını bilmiyordum..Geçti bitti çok şükür ki yavrun yanında...
sabrının mükafatıdır inşallah evladın sana...
domestikus canım sana ne oldu ki bende bol takıntılılardanımbenimde zor geçiyor hayırlısı hakkımızda Rabbim yardım etsin
Canım neden öyle oldu kötü mü oluyordun? Bak bunları yapamadığını bilmiyordum..Geçti bitti çok şükür ki yavrun yanında...
sabrının mükafatıdır inşallah evladın sana...
melek senin nasıl gidiyor aynı bir gün iyi bir gün kötü müsün sende benim gibi
Evet canım aynen öyleyim ama bugünüme şükür bu kadarı da hormonlardandır diyip önemsememeye çalışıyorum..
İlk zamanlar hiç iyi günüm yoktu 2 ay azap gibiydi o kadar değilim ya daha ne isterim..
Heyecan arada endişede artış var tabiki ne yapalım bunlarda bizim imtihanımız dayanmaktan başka yapacak birşy yok
Rabbim sabır versin hepimize...
Domestikus, Şimdi nasılsın dışarı çıkabiliyormusun? O da çok zor canım ya..
İnşallah artık hepsi biter hiç birşey kalmaz..
Kızlar kontrolümüz vardı bugün kızımız olucakmışş :)
Gayet sağlıklı dedi doktorumuz 16+2 olmuş kızımm
4'lü için kan verdim..
Tansiyonumda normal çıktı çok şükür
Benden haberler iyi
Bütün gün süren nefes darlığım ve kalp çarpıntım dışında tabi..
Sizler nasılsınız?
Kızlar kontrolümüz vardı bugün kızımız olucakmışş :)
Gayet sağlıklı dedi doktorumuz 16+2 olmuş kızımm
4'lü için kan verdim..
Tansiyonumda normal çıktı çok şükür
Benden haberler iyi
Bütün gün süren nefes darlığım ve kalp çarpıntım dışında tabi..
Sizler nasılsınız?
Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.Herşey normal çıkınca daha iyi hissetmeye başlamışsındır eminim.Ben bu mutluluğu yaşayamamıştım doktora gidemediğim için.Kendi adıma içim buruldu biraz.
Canım çok burulmasın için ben gittim ama ertesi gün anksiyete ağlama nöbetleri başladı..
Öğrendiğim her yeni birşey yaşadığım her mutluluk sonrası aynı şeyleri yaşıyorum..
Duygu dalgalanmaları hep aynı sonuca götürüyor malesef ki..
Bebeğimi kucağıma aldığımdan sonraki mutlulukta beni korkutuyor ne tuhaf bir insanmışım ben anlamıyorum kendimi
Mutlu olduğum zaman duyduğum heyecandan korkar oldum..
Rina canım çok teşekkür ederim canım... Nerede bu kızlar kimsecikler yok.. Bu topik ölsün istemiyorum...
Kızlar az önce psikiyatrimden geldim..
Ciddiye bile almıyor benim rahatsızlığımı uzun süredir tanıyor beni psikiyatrim
Sevineyim mi bu duruma üzüleyim mi bilemedim..
Hormonlarında etkisi var diyor takma kafana diyor..
Hapına da devam et için rahat olsun dedi..
Arada girin yazın kızlar ya ben 3 gündür kötüyüm
Sizleride merak ediyorum...
Uygulaması zor ama gerçekten de kafaya takmamak gerekiyor.Normal zamanda iyi gelen ilaç dozu, hamilelikte daha az işe yarayabiliyor.Yapılabilecek olan, "bir gün daha geçti" diyerek günleri azaltmak.Hamile olmadan önceki ruh haline dönemeyebilirsin.Bu durum seni korkutmasın.
Burayı bekleme odasına benzettim.Burdakiler doğumu bekliyor, doğum yapan gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?