Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Slm kızlar.dün rutin nst kontrolüm vardı.sancı çıktı.zaten ben de hissetmiştim.hastanedeki doktor seni yatırmamız lazım dedi.kızlar ben bir panik oldum anlatamam.hemen kendi doktorumu aradım.nst sonucunu mail atmamı istedi.neyse çok korkulacak bir şey yok dedi.ve imza atıp eve geldik.bugün de doktoruma gittik.sezeryan tarihini belirlemek için.salı günü takrar nst çekilecek.eğer bir sorun çıkmazsa 18i diye konuştuk.ama sancın çıkarsa bekletmem dedi hafta içi de alabiliriz dedi.

ya ben çok panik yaptım .sezeryan günü kim bilir ne halde olucam.çok gerginim.ağlayasım var.ne yapıcam nasıl olacak.seneryolar başladı kafamda.epidural olacak.o da korkutuyor.ne bahtsızmış yavrum.gelicek diye sevinmem gerekirken karalar bağladım nedeyse.çok kötüyüm çok.aklım oyunlar oynuyor resmen.bir yandan biticek kurtulacağım diyorum,bir yandan da sonrası daha korkutucu.çok korkuyorum......

helen hicbirsey korktugun gibi olmayacak Allahin izniyle..bitiyor artik bu hamilelik hormonlarindan kurtulacksn hafifleyecksin evladini koklayacaksin.bu hayatin her evresi bizim icin zor zaten maksimum zevk almaya calismaliyiz.dua edicez cok rahat atlatacaksin ins

umarım dediğin gibi olur efrah.her şeyden korkuyorum.bu nasıl bir psikolojidir ya rabbim.şimdi böyleysem doğum anını düşünemiyorum.inan midem çok kötü stresten.bulantı yanma hepsini yaşıyorum.çok saçma geliyor yaşadıklarım.insanlar güle oynaya gidiyor doğuma mutluluktan.bense sanki kötü bir hastalığın ameliyatına girECEKMİŞİM GİBİ.lütfen dua edin kızlar.dualarınıza çok ihtiyacım var.

Canım benim kıyamam sana ya ama bitecek lütfen rahatlatmaya çalış kendini bittikten sonra burada güzel seyler yazacaksın bize
Bugün Dr randuavum vardı tansiyonum 14-9 a çıktı duşun yani kontrolde bile nasıl oluyorum
Herkes senin gibi oluyor bu yaşadığın çok normal bizim hastalığımızı yaşamayanlar bile kötü oluyor
Bir komşumuz her gun ağlamıştı sezeryana gidene kadar onda pa yoktu
Birtek sen degilsin güle oynaya giden çok az insan vardır emin ol buna
Rabbim isini rast getirsin canım

canım en çok istediğim şey sizlere güzel şeyler yazmak.şu an hiç bu söylediklerin olmayacakmış gibi.yaşayarak göreceğiz çaresi yok.melekçim ben ilk doğumda da pa hastasıydım.hatta o zaman tedaviyi yarım bıraktım ve ilaç içmeden hamileliği geçirdim.o zaman gerçekten mutluydum.hevesliydim.anne olacağım diye heyecanlıydım.sezaryan korkusunu o zaman da yaşadım ama bu boyutta değildi.genel anesteziden uyanınca bir mutluydum anlatamam.ölmedim yaşıyorum diye.doğum sonrasını bilmediğim için hiç düşünmemeiştim.şu an öyle değil.her şey olumsuz beynimde.tersine çeviremiyorum.allahım güç versin.
bu arada şunu farkettim.genellikle hamileliğinde sinir stres yaşayan annelerin bebekleri de huysuz oluyor.ya öyle olursa ne yaparım diyorum.allahım saçmalıyorum farkındayım.daha yaşamadan ne olacağını bilmeden bir şeylerin derdine şimdiden düşüyorum.hayatı akışına bıraksak böyle olur muyuz ki.

ve bazen diyorum ki insanlar nelerle mücadele ediyor.hastalıklar.maddi olanaksızlıklar,ölümler.çok şükür halimize.ama olmuyor olmuyor.elbet üzülecek ,takacak bir şeyler buluyoruz.
melekçim inşallah güzel bir şekilde atlatırım doğumu.ve inşallah bebeğime karnımdayken gösteremediğim sevgimi doğunca gösteririm tek isteğim bu......

Allah bir avazda kurtarsın.İnşallah sen de benim gibi hemşirelerin "gözün aydın......." demeleriyle uyanırsın da, çocuğunu görünce hiç bir derdini hatırlamazsın.Allah sana ve bebeğine (ve tüm hamilelere) sağlık ve huzur versin.İnşallah o gün üzerine bir sükunet gelir.

Merhaba herkese,
16 haftalık gebeyim.Gebe kalmadan tedavi görüyodum.Ama ilaçları azaltıyoduk.Gebe kalınca bıraktım.Bu aralar özellikle işten gelince akşamları tir tir titriyorum. Zangır zangır sallanıyorum.İştahım kesiliyor mideme bişey girmiyor.Sürekli kendimi teselli ediyorum.Kızlar napıcam bilmiyorum ilaç da kullanmak istemiyorum ama bakalım nereye kadar vucudum dayanıcak
Herkese şimdiden yardımları için teşekkürler!

Merhaba hoşgeldin... Hepimiz aynı dertten muzdaripiz bende çok titredim o çok kötü birşey iyi bilirim... İstemeyerekte olsa ilaç kullanıyorum şuanda ve hamileliğimin başından beri kullanıyorum 1 kutu bitirdim ama hala tam iyi değilim titremelerim geçti ama.. Sabaha kadar hiç uyumadan titrediğimi bilirim... hiç yiyemiyordum da..
Çok zor bilirim ama elden hiç birşey gelmiyor dua etmekten başka devam ederse bu durumun psikiyatriye görünmeni tavsiye ederim ilk 3 ayı da atlatmışsın...
Burada ilaç kullanıp sağlıklı bebek dünyaya getiren çok insan var önceki yorumları da okumanı tavsiye ederim... İnsan moral buluyor biraz..
İlk çocuğun mu olacak?

merhaba kızlar, nasılsınız? bugün bir şişkinlik var üzerimde, derin nefes almak için esnemekten bir hal oldum. psikolojim daha iyi bu aralar. ilaç sağolsun iyi gelmeye başladı galiba. melekcim yaptığın yakaları çok beğendim, ellerine sağlık. özellikle zımbalı olan modaya çok uygun olmuş:)))

Teşekkür ederim canım... Devam edeceğim inşallah.. İyi olman çok güzel... Hepimiz çok iyi olacağız inşallah.. Güzel günler bizi bekliyor.. Birbirimize desteğimizle herşey daha iyi olacak... :))

Melek1701 ilk çocuğum olacak inşallah:)eğer böyle devam edersem sonunda psikiyatriste görünücem.Sen ne kadarlık hamilesin bu arada?
Tavsiyelerin için de çok sağol:) önceki sayfaları da okuyacağım.
Kendim atlatayım diyorum hadi geçecek diyorum kafamı sürekli dağıtmaya çalışıyorum ama gene tam gitmiyor
İyi akşamlar diliyorum herkese:))

Benimde ilk çocuğum olacak Rabbim nasip ederse henüz 10 haftalık hamileyim... Hamilelik korkum vardı benim çok fazla..
Hamile olduğumu öğrenince çok şiddetlendi... Kötü günler geçirdim ama daha iyiyim...
Malesef kafa dağıtmak bir yere kadar işe yarıyor.. Allah yardımcın olsun canım.. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah...

Günaydın kızlar iyi pazarlar
Nasılsınız?
Gül, Helen nerelerdesiniz?

günaydın canım.ancak fırsat bulabiliyorum canım ben.oğlan babasıyla dışarı çıktı.ben de malum sürekli hazır olmak lazım,kalan işleri yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum.bugün biraz da olsa iyi gibiyim.ama istikrar yok.yarın ne olur bilmem.artık günü kurtarma peşindeyim anlayacağın.
sen nasılsın daha iyisindir umarım.

Canım bende iyiyim bugünüme şükür
Seninde iyi olmana çok sevindim
Bugün iyiysek kıymetini bilelim yarını bosverr Allah yardım edecek canım
Güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canım :))
Herseyin çok güzel olacak gercekten oyle hissediyorum...

Helen sen nasilsin canim dogum iyice yaklasti dogum belirtileri varmi doktorun herhangi bi tarih verdimi. Asagi inme kanala girme felan konusunda birsey dedimi benim daha kanala girmemis ve bi tarih vermedi (( agrilarin oluyormu.

Nilde dusuk dozda aliyor canim. Yalnis hatirlamiyorsam emziriyor yazik hatta uykusuzluktan sutum olmuyor demis.

Helen sen nasilsin canim dogum iyice yaklasti dogum belirtileri varmi doktorun herhangi bi tarih verdimi. Asagi inme kanala girme felan konusunda birsey dedimi benim daha kanala girmemis ve bi tarih vermedi (( agrilarin oluyormu.

iyi olmaya çalışıyorum canım.ama tedirginlikler başladı ister istemez.arada sancım oluyor canım.
canım cuma çekilen nstde de sancım çıkmıştı.hatta hastaneye almamız gerek falan dediler.kendi doktorum gerek görmedi.imza atıp çıktık.salı tekrar nst çekilecek doktorum sancı çıkarsa hafta içi alırız dedi.sorun yoksa 18 diye karar verdik canım.en kötü ihtimal 9 günüm kaldı anlayacağın.ama beni heyecanı şimdiden sardı.sezaryan olacağı için çok bekleyemeyiz dedi doktorum.senden önce doğurucam galiba gül.hayırlısı tabi.belki senin bebiş bizimkinden erken de davranabilir.

Ayy helen... gül... Rabb'im doğuracak olan herkese yardım etsin.. Çok heyecanlı birşey yaa.. Ve hayatta ancak 1-2 kere yaşadığımız bir olay..
Ben şimdi hamiel kıyafetlerime bakınca içimi bir üzüntü kaplıyor.. O kadar zor hamilelik geçirdim ama, birdaha hiçbir zaman giyemeyeceğim, o duyguyu hiç yaşayamayacağım diye düşünp üzülmekten kendimi alamıyorum.. Oysa hamileyken, kurtulayım, başka birşey düşünmem diyordum, öyle olmuyormuş.. Hamileliğimin manevi kıymetini, doğurduktan sonrta anladım.. Hamileyken resmen eziyetti bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…