helen hicbirsey korktugun gibi olmayacak Allahin izniyle..bitiyor artik bu hamilelik hormonlarindan kurtulacksn hafifleyecksin evladini koklayacaksin.bu hayatin her evresi bizim icin zor zaten maksimum zevk almaya calismaliyiz.dua edicez cok rahat atlatacaksin ins
umarım dediğin gibi olur efrah.her şeyden korkuyorum.bu nasıl bir psikolojidir ya rabbim.şimdi böyleysem doğum anını düşünemiyorum.inan midem çok kötü stresten.bulantı yanma hepsini yaşıyorum.çok saçma geliyor yaşadıklarım.insanlar güle oynaya gidiyor doğuma mutluluktan.bense sanki kötü bir hastalığın ameliyatına girECEKMİŞİM GİBİ.lütfen dua edin kızlar.dualarınıza çok ihtiyacım var.
Canım benim kıyamam sana yaama bitecek lütfen rahatlatmaya çalış kendini bittikten sonra burada güzel seyler yazacaksın bize
Bugün Dr randuavum vardı tansiyonum 14-9 a çıktı duşun yani kontrolde bile nasıl oluyorum
Herkes senin gibi oluyor bu yaşadığın çok normal bizim hastalığımızı yaşamayanlar bile kötü oluyor
Bir komşumuz her gun ağlamıştı sezeryana gidene kadar onda pa yoktu
Birtek sen degilsin güle oynaya giden çok az insan vardır emin ol buna
Rabbim isini rast getirsin canım
umarım dediğin gibi olur efrah.her şeyden korkuyorum.bu nasıl bir psikolojidir ya rabbim.şimdi böyleysem doğum anını düşünemiyorum.inan midem çok kötü stresten.bulantı yanma hepsini yaşıyorum.çok saçma geliyor yaşadıklarım.insanlar güle oynaya gidiyor doğuma mutluluktan.bense sanki kötü bir hastalığın ameliyatına girECEKMİŞİM GİBİ.lütfen dua edin kızlar.dualarınıza çok ihtiyacım var.
Merhaba herkese,
16 haftalık gebeyim.Gebe kalmadan tedavi görüyodum.Ama ilaçları azaltıyoduk.Gebe kalınca bıraktım.Bu aralar özellikle işten gelince akşamları tir tir titriyorum. Zangır zangır sallanıyorum.İştahım kesiliyor mideme bişey girmiyor.Sürekli kendimi teselli ediyorum.Kızlar napıcam bilmiyorum ilaç da kullanmak istemiyorum ama bakalım nereye kadar vucudum dayanıcak
Herkese şimdiden yardımları için teşekkürler!
merhaba kızlar, nasılsınız? bugün bir şişkinlik var üzerimde, derin nefes almak için esnemekten bir hal oldum. psikolojim daha iyi bu aralar. ilaç sağolsun iyi gelmeye başladı galiba. melekcim yaptığın yakaları çok beğendim, ellerine sağlık. özellikle zımbalı olan modaya çok uygun olmuş:)))
Melek1701 ilk çocuğum olacak inşallah:)eğer böyle devam edersem sonunda psikiyatriste görünücem.Sen ne kadarlık hamilesin bu arada?
Tavsiyelerin için de çok sağol:) önceki sayfaları da okuyacağım.
Kendim atlatayım diyorum hadi geçecek diyorum kafamı sürekli dağıtmaya çalışıyorum ama gene tam gitmiyor
İyi akşamlar diliyorum herkese:))
Günaydın kızlar iyi pazarlar
Nasılsınız?
Gül, Helen nerelerdesiniz?
günaydın canım.ancak fırsat bulabiliyorum canım ben.oğlan babasıyla dışarı çıktı.ben de malum sürekli hazır olmak lazım,kalan işleri yavaş yavaş halletmeye çalışıyorum.bugün biraz da olsa iyi gibiyim.ama istikrar yok.yarın ne olur bilmem.artık günü kurtarma peşindeyim anlayacağın.
sen nasılsın daha iyisindir umarım.
Günaydın kızlar iyi pazarlar
Nasılsınız?
Gül, Helen nerelerdesiniz?
sagol canm cvpladıgın için.ay ne güzel ilaçlarını kesmemişler demekki bana biara doguma yakın ilacın kesilecek bebekte yoksunluk sendromu olmasın diye demiişti doktor insallah benimkininde kesmezler düsük doz kullanıorum cünkü 10 mg.emziriomu nil?bebege ilaç gecmiomuymus acaba
Helen sen nasilsin canim dogum iyice yaklasti dogum belirtileri varmi doktorun herhangi bi tarih verdimi. Asagi inme kanala girme felan konusunda birsey dedimi benim daha kanala girmemis ve bi tarih vermedi(( agrilarin oluyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?