Slm kızlar.dün rutin nst kontrolüm vardı.sancı çıktı.zaten ben de hissetmiştim.hastanedeki doktor seni yatırmamız lazım dedi.kızlar ben bir panik oldum anlatamam.hemen kendi doktorumu aradım.nst sonucunu mail atmamı istedi.neyse çok korkulacak bir şey yok dedi.ve imza atıp eve geldik.bugün de doktoruma gittik.sezeryan tarihini belirlemek için.salı günü takrar nst çekilecek.eğer bir sorun çıkmazsa 18i diye konuştuk.ama sancın çıkarsa bekletmem dedi hafta içi de alabiliriz dedi.
ya ben çok panik yaptım .sezeryan günü kim bilir ne halde olucam.çok gerginim.ağlayasım var.ne yapıcam nasıl olacak.seneryolar başladı kafamda.epidural olacak.o da korkutuyor.ne bahtsızmış yavrum.gelicek diye sevinmem gerekirken karalar bağladım nedeyse.çok kötüyüm çok.aklım oyunlar oynuyor resmen.bir yandan biticek kurtulacağım diyorum,bir yandan da sonrası daha korkutucu.çok korkuyorum......
ya ben çok panik yaptım .sezeryan günü kim bilir ne halde olucam.çok gerginim.ağlayasım var.ne yapıcam nasıl olacak.seneryolar başladı kafamda.epidural olacak.o da korkutuyor.ne bahtsızmış yavrum.gelicek diye sevinmem gerekirken karalar bağladım nedeyse.çok kötüyüm çok.aklım oyunlar oynuyor resmen.bir yandan biticek kurtulacağım diyorum,bir yandan da sonrası daha korkutucu.çok korkuyorum......