Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ah be yavrum.. Bende geçmez bu hamilelik diye diye geçirdim. Asla bitmeyecek gibiydi.. Sanırım sende böyle diye diye geçireceksin günlerini şte...

Ebe-hemşire bir akrabam demişti ki, yeni doğan bebeklerin refleksleri tam gelişmemiş olurmuş.O yüzden süt boğazına kaçabilirmiş normalmiş.O ablanın bebeğine biberonla mama içiriyordum.Bi yandan da bebeğin yüzüne bakıyodum.Her göz göze gelişimizde bebeğin boğazında kalıyodu.Meğerse bana bakarken yutmayı unutuyormuş :) Kısacası, emerken bebeğinize bakmayın :)

Ben de o albümün iyi geldiğini duydum.Rahatlatıcı masaj yağları, anason damlası, su sesi, çamaşır-bulaşık makinesi sesi, fön makinesi sesi, hatta arabayla gezinti iyi gelir diye biliyorum.Seninkinde ekstra bi inat var demek ki:)

Slm kizlar nasilsiniz bugun doktora gittim daha benim bebisin gelmeye niyeti yokmus. Belki ocagi bulur dedi ama hersey normal seyrinde normal istiyorsan olur zaten bende sezeryan yapmak istemiyorum seni dedi. Bi terslik cikmazsa insallah normal olacak ama biraz kilolu olacak galiba 3,250 olmus simdi daha alir dedi zor bi dogum beni bekliyor. Melekcim gecmis olsun canim ya allah sabir versin illa bi calkantilar yasiyoruz bende hastanedeyken sanki kontrol degil doguma gitmisim gibi geldi bi kotu oldum orda . Allahimda bizi boyle siniyor herhalde rabbim acil sifalar versin.

Canım inşallah çok kolay olur doğumun epidural normal yap daha iyi olur
Şimdi senin yerine koydum da kendimi bekleyebilir miydim acaba diye düşündüm
Belki sende bekleyemem dıyordun ama herhalde Allah veriyor Sabrini
Ben iyi olacağıma hep inanıyorum kabullenme süreci zor oluyor sanırım benim için
Bazen umudumu yitiriyorum bazen ümitleniyorum geçeceğine dair
Nil in de dediği gibi böyle böyle yasayacağım herhalde hamileligimi
Rabbim hepimizin yardımcısı oldun canım daha kötü şeylerle sinamasin bizi

Epidural benim icin biraz riskli geliyor canim ya bel fitiklarim var birde bazilarinda felaket bas agrisi yapiyormus oyle olunca vazgectim ondan. Sezeryan nedense benim korkulu ruyam o yuzfen onu hic gozum yemiyor mecbur beklicem :))) . Ayni senin gibi gecirdim bunca zamani bazen cok olumlu umutlu dusunuyorum tamam cok guzel ama bazende tam tersi hepsi benim icin kabus gibi geliyor kyrtulamiycam gibi geliyor . Ama cok sukur hamileyiz allah izin verirse bunlar bi sekilde girdikleri gibi cikacaklar ve evlat sahibi olucaz ya hala istiyorum ama nasil diyor olsaydik. Sen nasil oldun tatlim iyimisin.

Sagol canim biz yari iyi yari kotu yasiyoruz sukur sen ve bebisin nasil.

canım benim biz iyiyiz şükürler olsun ama benim kız durmuyor tek derdimiz o şimdilik anne kız şükürler olsun iyiyiz...
babama kafam takık benimde pekde iyi sayılmam akciğerinde kanser riski var pazartesi belli olucak stres içindeyiz((

geçicek cnm senin hele çok çok az kaldı atlatıcaksınız allah ın izniyle bizler nasıll atlattıysak giremesemde dularım inanın hep sizlerle kuzular ya kusura bakmayın kızımdan pek fırsat bulamıyorum yardım edenimde yok((

amin sagol tatlm.evet bazen kafa dagılmıo bos yani ne yaparsan yap herkesin bi sınavı varmıs hayatta buda bizimki.canm sen bastan ilaç kullandın ya gebelik sonuna kadar böyle gitmezsin emin ol surda en fazla 1 ay daha biraz daha sıkıntı yasarsın sonra büyümüş karnınla bebişinle mutlu mesut gezersin gör bak demişti dersin:).ben 6.ayımda basladım dye sıkıntı cekiorum yoksa şimdiye cok rahat olurdum.helede 3.ayından sonra tam alısmıs olursun hamilelige hersey gecmiş bitmiş olur banada bunu yazıp söylersin gör bak

Canim allah yardimciniz olsun insallah degildir iyi haberlerle donersiniz (amin). Yaninda kimsen olmadimi hele birde huysuz bir cocugun varsa cok zor canim allah kolayliklar versin bu ara hep cocuklar huysuz herhalde. Bakalim bizim ufakliklar nasil olacak onlarda oyle olur :))) . Bizim icinde op cadi kizini dualarin icin sagol tatlim allah razi olsun.

Canım ağzından bal damlıyor inşallah inşallah canım ya.. Sende bende hayırlı güzel doğumlar yaparız... Senin az kaldı bitmesine sende yazacaksın güzel haberlerini burada...

Canım ağzından bal damlıyor inşallah inşallah canım ya.. Sende bende hayırlı güzel doğumlar yaparız... Senin az kaldı bitmesine sende yazacaksın güzel haberlerini burada...

canm gercekler bunlar bu ilaçlar 2.kutuda rahatlatır 3.kutudada tamamen eski hayatına dönüosun o sebeple 3.ayından sonra tamamen bunlar gecmiş olur daha öncede ilaç kullandıgım için kendimden biliorum 2.kutuda düzeldm 3.kutuda tamamen eski hayatıma döndüm.amin allah saglıklı bir sekilde kucagımıza almayı nasip eder insallah bu günlerimizide hatırlar güleriz insallah

Hickimse ama hickimse anlamiyor.her halini bilen derdini paylastgn en yakinindaki bile artik evladin icin guclu olacaksin diyor.bunu benim elimde zannediyor mumkun deil anlamalari..

Hickimse ama hickimse anlamiyor.her halini bilen derdini paylastgn en yakinindaki bile artik evladin icin guclu olacaksin diyor.bunu benim elimde zannediyor mumkun deil anlamalari..

Efrah canım benim yaşamayan insanların anlamaları mümkün ben onları da suclayamiyorum belki bizde bilmiyor olsaydık nasıl birşey olduğunu bizde anlamazdik...
Geçenler de sevdiğim bir arkadasım ve komşum sana rahat mı batıyor kızım dedi bana :)
Onceden olsa kahrolurdum artık şaşırmıyorum
Sakın birde bunları kafana takma canım
Efrah artık ilaca başlasan daha çok ilerlemeden durumun canım
Sen çok daha iyi bilirsin ne yapacagını ama

annem baslatmiyor ilaca.Melek bana 3 aydir annem bakiyor.allah razi olsun ondan etraftaki herkes yeter artik sen hala nie ordasin kendibakamiyormu diyor anneme.Rabbim annemi gondermeseydi napardim bilmiorum bu zamana kdr idare ettin yine edeceksin diyor.ben hep kotu deilim bazen sanki panik atakli deilim o kdr iyi oluyorumki sonra bir carpinti geliyor birakiorum kendimi.zorluyorum iste gittigi yere kdr...

Bana annem şimdiden bakmaya başladı :) Boşver milletin dediklerine hiç kulak asma.. İnsanlar konuşurlar hep konuşurlar....
Dayanamayacağın yerde başla canım eğer çok kötü olursan diretme sakın çünkü yaşayamayan anlamaz bu annen bile olsa....
Onlar hep iyiliğimizi istiyorlar bizi ayakta tutmaya çalışıyorlar ama bazen işte herşey istedikleri gibi olmuyor annelerimizin
Bizi malesef ki hep iyi göremiyorlar...
Ben çok kötü olduğum zamanlarda annemde kahroluyordu bir yandan da ona birşey olacak diye korkuyordum..
Ama direnebildiğin yere kadar yinede diren bir bakarsın geçer gider.. İnşallah canım geçer inşallah..

selam kizlar nasilsiniz. Ela canim nil ilaci sadece sezeryan oldugu gun almamis onun haricinde icmis suanda iciyorum demisti en son . Herkeze keyifli ve saglikli jhafta sonlari diliyorum.

selam kizlar nasilsiniz. Ela canim nil ilaci sadece sezeryan oldugu gun almamis onun haricinde icmis suanda iciyorum demisti en son . Herkeze keyifli ve saglikli jhafta sonlari diliyorum.

sagol canm cvpladıgın için.ay ne güzel ilaçlarını kesmemişler demekki bana biara doguma yakın ilacın kesilecek bebekte yoksunluk sendromu olmasın diye demiişti doktor insallah benimkininde kesmezler düsük doz kullanıorum cünkü 10 mg.emziriomu nil?bebege ilaç gecmiomuymus acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…