Nisan, benim sütümde uykusuzluktan dolayı çok az.. Uyuyamadığım için sütüm olmuyor.. Mamaya başladım.. Aptamil fena kabız yaptı, gazdan delirdi bebeğim.. Dr, bebelacın gazlı bebekler için olanını verdi, rahatladık.. Ama gene gene gene ağlıyor durmadan.. Sen gene 3-4 saat iyi uyuyormuşsun.. Benim uykum asla 2 saati geçmiyor.. Ama senin işinde diğer çocuğunun küçük olması açısıdndan zor, Allah kolaylık versin.. Zaten insan yorgun, halsiz.. Birde 2 yaşında çocuk, çok zor...
Sorma canım ya.. Başımı kaşıyacak vaktim yok.. Faruk bey ağla ağla ağla, başka yaptığı birşey yok.. Naısl oldu da 2. çocukta böyle denk geldi inanamıyorum hala.. İlkinde depresyona girmiştim, oğlumun fenalığından.. Artık vücudum iflas etmişti.. Şimdid e öyle olacağımdan korkuyorum.. Allah'ım düşürmesin o hallere ama düşünsene bütün gece 10 dakika bile uyumadığını ve sürekli çığlık çığlığa ağladığını.. Ne yaparssan yap susturamadığını.. İşte o haldeyim.. Eşimde bende mahvolduk.. Allah'ım yardım et ne olur...
bu hastalığı yaşan herkesin allah yardımcıısı olsun
Selam Aycan sende mı aynısın paylaşmak iyi gelir
Selam Aycan sende mı aynısın paylaşmak iyi gelir
Kızlar ben Kötüyüm
Canım benim ilk kutu bitince daha iyi olacaksın eminim...
Bende inan ki çok iyi değilim bugün mesela hiç tadım yok...
Yine ben nasıl doğurucam nasıl anne olucam yapamam edemem hep bunlar aklımda(
ama ataklarım geçti en azından deli gibiydim o geçti..
evde yalnızsam iyi değilim hep yanımda birileri olucak nereye kadar olacak bilmiyorum...
Arada yazmayı unutma canım buraya kendine çok iyi bak...
Mesajı yazalı 3 saat olmuş.Daha iyi misin?
evet bir türlü eskisi gibi olamadm henüz tabi gebelikten kaynaklanan sıkıntılarda etkilio beni nefes darlıgı basladı karnım büyüdükçe.elimden geldikçe evde ugras bulmaya calısıorum biyelerleri topluorum düzeltiorum temizlk falan maksat kafam dagılsın diye buaralarda hep uyku bastırıo kafam alınmıs gibi geziorum konusurken kelimeleri toparlıyamıorum.bendede ataklar azaldı cok sükür bagıra bagıra aglıodum susturamıodum kendmi.allah kimsenin basına vermesin genc yasta nelerle ugrasıoruz.bende yanımda birileri olunca daha iyiyim ama ailelerimizle aynı sehirde deglz mecburum yalnız olmayasende kib tatlm insallah güzel haberler verecegmiz günlerde gelecek allahın izniyle
Dünden beri iyi değilim beynim bomboş.. Çok tuhafım anlatamıyorum bile...
Neden böyleyim diye kafama takıyorum..
Hamileliği kabullenemedim hala ben sanırım...
Herşeyinden korkuyorum... Allah'ımm yardım et
Panik atak sebepsiz korkuya yol açıyor korkma.Aslında korkacak bişey yok.Seni anlayabiliyorum.Beynin kafanda küçülmüş de, kafatasına dan-dun çarpıyor gibi oluyor dimi? Sanki işe yaramaz bi organmış gibi.İlaç kullandıkça azalacak.Ben yaklaşık ilk 4 ay hiç uyumadım hamileyken.Uyumaktan bile korktum.Allah kimseye yşatmasın.Dua oku, iyi şeyler düşün, uyumaya çalış.Çıkabiliyorsan gezmeye çık.Allah hepimize sükunet nasip etsin. (Amin)
Gerçekten mi? 4 ay uyuyamadın mı? Hamilelik mi korkuttu seni de?
Geçmesi için dua etmekten başka yapabilecek birşeyim yok...
Rabbim var ona sığınıyorum.. Ama bazen ilaçta kar etmiyor korkularıma 1 kutuyu bitirdim bile..
Çok sağol cevap verdiğin için...
Bebişin nasıl? hastanede mi hala?
Sitede yazmıştım, hamileliğim belli olana kadar ilaç içtim ben.2-3 günde bir evde test yapıyordum.Hamileliğimi öğrendiğim gün ilaçları bıraktım.İlaç yoksunluğu, hamilelik...Hepsi üst üste geldi.Planlı bi hamilelikti ama ilaçlar yüzünden fırtınalı bir hamilelik oldu :) Evet hamilelikten de korktum.İlaçları içemeyince naparım dedim.Onlar bize koltuk değneği olmuş çünkü.Onlarsız olmaz gibi düşünüyoruz.Sonra 18. haftaya kadar hiç bişey içmedim.Uykum o kadar hafifti ki, ayak sesine uyanıyordum.Bir de sıcak hava.Gecede sadece 2 saat uyuduğumu biliyorum.Annemi arayıp "beni oku, bana dua et" derdim.
Tamam işte, yavaş yavaş geçecek korkular.Benim yanlışlığım şu oldu; hamilelik öncesindeki gibi dümdüz bir ruh hali aradım hep.Hamilelikten ileri gelen hormon- duygu değişimleri de oluyor bunu unutma.İçinde biri var ve onun kan akışı, hormonları, et, kemiği, sıcaklığı....İçinde başka bi yaratılmış var.Şimdi sen onun uydususun.Ay nasıl ki dünyanın etrafında, sen de bebeğinin etrafındasın.Farketmek zor.Ben uzun süre farkedemedim.Sanki hastayım da iyileşicem gibi geldi.Hareketleri hissetmeye başlayınca, "evet ben hamileyim" diyebildim.Çok şükür.Allah hamileliğimdeki şaşkınlığım, yanlışlarım, günahlarım için beni affetsin.(Amin)
Bebeğim hastanede hala.Henüz 35. hafta dolmadı.Eşim süt götürüyor.Rengi düzelmiş dedi.Çok şükür Allah'a.
Allah'ın izniyle sen de zamanı geldiğnde buraya bebeğinin sağlık haberini yazacaksın ve neler yaşamışım diye şaşıracaksın.
Canım ne güzel şeyler yazmışsın çok doğru diyorsun... Hamilelik öncesi halimi arıyorum hep ama hata bu bunun farkına varmam lazım öncelikle...
Ben regli öncesi bile bunalım yaşardım.. Olsada biran önce rahatlasam derdim.. Ama bu durum ondan çok daha farklı ve ağır...
Erken doğurman belkide bebeğin ve senin için daha hayırlı olmuştur.. Doğumdan sonra rahatlama hissettin mi?
Rabbim sağlık versin ikinize de canım... Bana ve bebeğime de versin inşallah..
Bazen etkilenecek diye benim yaşadıklarımdan tedirgin oluyorum.. Umarım ben ondan o benden kötü etkilenmez...
Kabullenebilsem hamileliğimi belki daha mutlu olacağım... Umarım zamanla, hareketlerini hissedince belki daha iyi olurum...
ay cnm aynen benimde uykusuzluktan yorgunluktan hiç süütüm olmadı.gündüz ev işi gece bebek bak.gelen giden ye ye diyo yapacaksınki yiyeceksin ben yemek yapcak fırsat bulamıodumki Allaha şükür bir haftadır gece uyumaya başladı Allah bozmasın 2.5 aylık oldu anca düzene giriyo uykusu tabi oda tekrar değişmezse.aptamil benim bebişede kabızlık yaptı.saf zeytin yağıyla hallettik çok şükür.sen hiç kattınmı mamasına.günde bir çay kaşığı kadar.
bebiş nasıl kaç günlük oldu.dün benim kızı az emzirim süt oldugu kadar dedim bogazını aldırdı ödüm koptu elim ayagm titredi.bebek bakmak gerçekten çok zor.anneler demek bu y
zden kıymetlymiş.sabır küpü bütün anneler:)
Nil; kolik sancısı olabilir mi acaba? Buzuki Orhan (Orhan Osman) isimli bi sanatçı var.Bebeğinde kolik sancısı olduğu için onlara uygun bi albüm yapmış.Adı Kolik.Youtube'dan filan bi açıp dinletsen? Faydası olur belki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?