Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

sağol melekçim.birilerinin beni anladığını duymak bile rahatlatıyor inan.canım ben ilk doğumu genel oldum.o yüzden ne olduğunu biliyorum.kendime geldim ama narkozu çok zor attım.bir de ağrısı cabası.zor toparladım.o yüzden epidural diyorum.doktorum da öyle dedi.ama bilemiyorum.bu yaşadıklarımdan sonra ameliyatta nasıl olurum.ben toparladım diye seviniyordum.nerden çıktı bu şimdi.

zaten sadece meyve yiyebiliyorum.o da halsizliğimi almıyor.ne yapıcamı şaşırdım.yesem belki daha çabuk toparlıycam.
ben çok yalnız kaldım bu aralar.bu da bana yaramıyor.şimdi izne de ayrıldım.ne olacak nasıl olacak hiç bilemiyorum.
neyse canım ben biraz uzanıcam sonra yine görüşürüz.

Allah belki bizede kolaylik verir dogum konusunda ya . Herkez erkenden beklenmedik bi zamanda doguruyor . Belki bizimde oyle olur soyle kolaycacik olsun insallah yoksa dusundukce basim donuyor uyusuyor gozlerimden bile ates cikiyor sanki . Allahimh hepimize kolayliklarversin .(amin)

slm melekcim nasılsın neler yapıyorsun biraz okudumda ticarete atılmıssın:).en güzeli ugrasacak mesgale bulmak birazda cok iyi yapıyorsun .ilaçlar etkisini gösterdimi insallah daha iyisindir. bende ilaç yavas yavas azda olsa etki gösterdi ama hala tam iyiyim diyemem gerci hamilelikte etkilio insanı oda hep halsiz yorgun yapıyo insallah gececek diyorum sabrediorum

gül43; valla üzerime alındım "erkenden beklenmedik zamanda doğuruyolar" lafını :))) Allah Mubarek Cuma'nın ve Muharrem ayının yüzü suyu hürmetine doğumu bekleyen herkese kolaylıklar ve sükunet nasip etsin. (Amin)

Sağol canım birşeyler yapmaya çalışıyorum işte.. Ama yok yok kafamı oyalamaya yetmiyor hiç birşey....
Evet eskiye göre daha iyiyim ama hep huzursuzluk var.. Sıkıntı var içimde...
İnşallah geçer zamanla... Seninde iyi olmana çok sevindim canım.. Daha da iyi olacağız Allahın izniyle...

aslında insanın el işi tarzı seyler yapması rahatlatır ama bende hiç öyle marifet yok valla.o sıkıntı huzursuzluk bendede var karnım büyüdükçede artıyo 7.ayıma girdim nihayetinde ama gebelikten kaynaklanan nefes darlıgıda oluo buda etkilio benii fena.ve karnım büyüdükçe bu nefes darlıgı artacakmıs allah yardımcımız olsun bazen şu 2bucuk ayım bitse biran önce diyorum ama sonrası ve dogum zamanıda zor olacak herhalukarda

nil allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun bebişin allah uzun ömürler versin.benim merak ettigim doguma yakın ilaçlarını kestiler mi canm?suanda bebegini emziriomusun ilaç kullanırken?

ben varım canım.

Nasılsın canım? durumun aynı mı? Bu sıkıntılarım hiç geçmeyecek mi benim?
İlaçta kullanıyorum neden hala bitmiyor anlamıyorum...
Kafam arada gidip geliyor sanki...
Nasıl bir illet hastalıktır bu Yarabbim.. Nasıl bir imtihan bu

iyi olmak için kendimi zorluyorum.akşam kayınvalidemlere gittik.rahatsızdı biraz.ordan da arkadaşlarla avmye yemeğe gittik.fena sayılmazdım.başdönmelerimi saymazsak.çok yoruldum ama.ne yapayım melek sabretmekten başka bir şey gelmiyor elimden.

sen de sürekli neden böyleyim diye düşünme.ilac daha tam etki etmedi diye düşün.zaman ve sabır canım.geçecek elbet.biz bugünümüzü zehir ettiğimizle kalıcağız............

Ahh ahh neden zehir ediyorum kendime bu günlerimi zaten hiç anlamıyorum...
Elimde olsa keşke... Elimde olsa da mutlu bir hamile olabilsem...
Bende öyle yapıyorum sabrediyorum...
Rabbim elbet mukafatını vericek inanıyorum canım...

anlasaydık zaten bunları yaşamazdık.rahat olan insanlara bak.dünya umurlarında değil.bazen çok özeniyorum onlara.bu ince ve hassas düşünmek sadece bize zarar veriyor.
geçecek melek. ben bu umutla geçiriyorum günlerimi.ama beynime karşı koyamıyorum bu günlerde.allah bize sabredecek gücü versin.

benim oğlanı yatırmam lazım canım.malum yarın hafta sonu diye izinliydi bugün.iyi geceler canım.kötü düşüncelerimiz silinsin gittsin artık inşallah.......

Amin canımm görüşmek üzere...
Rabbim yardımcımız olsun... İyi geceler...

yok canım tabi sende varsın nisan ayı hamişlerindedede iki kişi dogurdu birinin kırkı bile çıktı. erken olunca iyi olmuştur ama dimi tabi rabbim hayırlısıyla vakti saatinde kolayca versin inşallah. dogum sonrası sıkıntın oldumu canım ilaç alıyomusun.dogumun kolay oldumu.

Erken olunca benim açımdan iyi oldu ama bebe hastanede hala.Gününü doldurması gerekiyor.Prematüre sarılığı var.Çok şükür başka bişey yok.Ama meraklanıyorum.Bir - iki hafta daha hastanede kalıcakmış.

Sezeryan olduğum için ağrım oldu tabi.Önceden suyum geldiği için çok hızlı hareket edildi.Doktorumdan Allah razı olsun.Annem yanımdaydı.Yardımcı oldu.Sakinleştirdi.Çünkü rahat hareket edemeyince asabi oldum.İlaçları 18. haftadfan bu yana kullanıyorum ama tabi hamilelik öncesi içtiğim ilaçları alamıyorum.Yetmiyor gibi geliyor şimdi kullandığım ilaç.Sadece Sezeryandan çıkınca -mesela sabah doğum oldu, akşama kadar- ilaç içmeme izin vermedi doktor.Sonra kullanmaya devam ettim.

Tuvalet biraz sıkıntı yaratabiliyor.İdrar yaparken karın ağrısı oluyor biraz.Fazla sıkışmadan gitmek lazım.Bir de hastanede büyük tuvaleti yapmadan bırkmıyorlar.Hastaneye yatacaklara tavsiyem, bi yakınınıza söyleyin, size komposto, çorba hazırlasın.Onları için.Bana sabah kahvaltısında 5 pettit-beurre bisküvi (kare, kenarı tırtıklı bisküvi) minik kutuda bal,2 tane karper peyniri, çay gelmişti.Kudurdum.Açım.Bunlarla doyup nasıl süt yapıcam diye söylenmiştim.

Şu da aklınızda olsun, özellikle kış anneleri; can bebe'nin hasta külotları var.Bebek bezi gibi ama iç çamaşırı gibi giyiliyor.Ondan alın.Hem ped gibi kayma derdi yok, hem de sıcak tutuyor.

Aklıma gelen başka bişey olursa eklerim.Allah herkesin yardımcsı olsun. (Amin)

Ne güzel geçmiş gitmiş canım bebişine de en kısa zamanda kavuşman dileğiyle
Psikolojik olarak nasılsın? Hamile halindeki psikolojinle şuan ki arasında fark var mı?

Ayni sekilde melegin sordugu soruya katiliyorum domestikus cok gecmis olsun tatlim allaha bin sukur atlattiniz sag salim kurtuldunuz gerisi hal olur allahin izniyle canim rabbim en kisa zamanda kucagina alip koklamak nasip etsin insallah kac haftalik dogmustu canim cok tutuyorlar ay bende az once cantami hazirlarken resmen fenaliklar basti nedense .

Ne güzel geçmiş gitmiş canım bebişine de en kısa zamanda kavuşman dileğiyle
Psikolojik olarak nasılsın? Hamile halindeki psikolojinle şuan ki arasında fark var mı?

Allah'a şükür evet geçti gitti.Bebek eve gelince daha iyi olacak İnşallah.Ben zaten sulu göz bi insanım.Şöyle bişey anlatayım, 3 aylık civarı hamileyken eşim sefere çıktı (uzak yol kaptanı kendisi) ben de annemlere gittim.Öncesinde birkaç gün dayımlarda kaldım.Sanki eşimden başka kimsem yokmuş da, o da beni bırakıp gitmiş gibi bi ruh hali çöktü bana.Nasıl ağladım, nasıl keyfim kaçtı :) Böyle kurup kurup keyfimi kaçırıyordum :) Şimdi de ağlamalarım oluyor.Mesela hastanede karnım acıdıkça üzüldüm.Çoğumuzda vardır ya, "bu durumdan kurtulamıycam galiba" diye düşünürüz hani.O düşünce hamileliğimde de, doğumdan sonra da çok oldu bende.Çok şükür ki, sakin ve anlayışlı bir eşim, evliya gibi bir annem var.

İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…