Allah razi olsun canim bizi merakta birakmiyor yaziyorsun zor gunler gecirdin onlarin ardindN bunlari duymak cok guzel rabbim dahada iyilik guzellik versin hersey gonlunce olsun.Melekcim cok sagol canim sukurler olsunki cok daha iyiyim canim sen nasilsin nasil bir yaka ve ne icin nasil birsey isleyeceksin cok merak ettim. Kolay gelsin simdiden tatlim .
Helen geçmiş olsun canım hamilelik sıkıntısının üstüne birde grip çok zor gerçekten
Ama istarahat etmen çok önemli işe gitme artık dinlenmen lazım sana bakabilecek biri var mı yanında?
Elacım Annenlerin gitmesi kötü olmuş keşke kalabilselerdi ama yine gelirler üzülme canım
6 ay hala alışamadıysan ben yanmışım ozaman((
Gül sen nasılsın senide merak ediyorum herşey yolundadır umarım...
Bibliyofil canım sen nasıl oldun dün kötüydün??
Benim bugün çok sıkıntılı geçti ama nedenini sonradan çözdüm.. :)
2. regli zamanım gelmiş o da bana çok sıkıntı yaptı
Bugün annemle yaka işlmeye karar verdik bir sürü boncuk aldık...
İnşallah zevk alırım ve oyalar beni..
Dışarı çıktığımda hep hamileleri görüyorum :)))
Diyorum bende mi böyle olucam çok tuhaf...
Aklımdan hiç çıkmıyor ya başka şeylere konsantre olmak hamileliği unutmak istiyorum...
canım dun yıne kanama oldu korktum baya doktora gttık bı sorun yokmuş hatta kalbı atmayabaslamış :) buarada yakalardan bnde istiyorum heheh
Facebook'a ekledim bir tane daha devamı gelecek ticarete atılmaya karar verdim :))))))
Canım sanada yollarım askolsun :))))
canım sen de ankaradaydın sanırım.nerde doğum yapacaksın belli mi tarihi filan.aynı haftadayız seninle.benim sezeryan olacak.24ü gibi düşünüyoruz.ama 40 hafta oluyor o tarihte.bir sıkıntı olursa daha erken alırlar sanırım.
Facebook'a ekledim bir tane daha devamı gelecek ticarete atılmaya karar verdim :))))))
Canım sanada yollarım askolsun :))))
ne güzel canım,sıkıntılı günleri atlattın artık.bebek büyüdükçe rahatlayacaksın.darısı bizim başımıza inşallah.......
evet tatlm annem ne zaman sıkısırsan ara gelirim yada eşimden dolayı getirsin bize bıraksın dedi ama genede üzülüo insanneyapalım yalnız olmayada alısmam gerek aslında herzaman anne baba basımızda olmayabilir.yok yanmadın canm merak etme genede onun tekmelerini hissedince mutlu oluyorsun merak etme ama alısma süresi uzun oluyo ben hala tam alısamadım ama bence ilaç içmedigim için bu zamana kadar alısamadım en bastan içseydm alısırdım şimdiye kadar böyle olmazdım.sen nasılsın canm nasıl oldun?
Selam kızlar şimdi kalp doktorumdan geldim mitral kapak hastalığı var bende (kalp kapağında düşme) oda birde hamilelik eklenince çarpıntılarımı arttırıyor
İleriki zamanlarda daha da zorlayacakmış... Kilo almamaya dikkat et dedi doktor(
Doğumdan önce antibiyotik kullandırcakmış kalp mikrop kapmasın diye...
Nedir bu böyle bilmiyorum...
Kalp çarpıntısı, Hamileliği kabullenememe, anksiyete, deliricem korkusu, tahammülsüzlük, doğum korkusu, mutsuzluk daha bu liste uzarda gider..............
Hamile değilim de sanki işkenceye yatırıyorlar beni...(
Ben çevremde bu konuda benim kadar sorunlu insan görmedim yaaa..
Selam kızlar şimdi kalp doktorumdan geldim mitral kapak hastalığı var bende (kalp kapağında düşme) oda birde hamilelik eklenince çarpıntılarımı arttırıyor
İleriki zamanlarda daha da zorlayacakmış... Kilo almamaya dikkat et dedi doktor(
Doğumdan önce antibiyotik kullandırcakmış kalp mikrop kapmasın diye...
Nedir bu böyle bilmiyorum...
Kalp çarpıntısı, Hamileliği kabullenememe, anksiyete, deliricem korkusu, tahammülsüzlük, doğum korkusu, mutsuzluk daha bu liste uzarda gider..............
Hamile değilim de sanki işkenceye yatırıyorlar beni...(
Ben çevremde bu konuda benim kadar sorunlu insan görmedim yaaa..
hastalık deyince bile korkmaya yetiyor.şu an eminim kötü kötü senaryolar içindesindir.korkulacak bir rahatsızlık değil bu.seni rahatlatmak için söylemiyorum.bende de var.aynı durum.tıptaki adı mitral valf pralapsusu.int.de araştır istersen.2006da bana teşhis kondu.ne olduğunu bilmediğim için pa gelişti.endişe ve korkudan.ama ne olduğunu öğrenince rahatladım.kadınlarda daha sık görülüyor.genellikle doğumsal.ilerleyen bir hastalık değil.benim 1 dereceydi.ben sezaryan yaptım ilk doğumu.doktoruma söyledim.ciddiye bile almadı.merak etme endişelenecek bir durum değil.
canım benim neden öyle söylüyorsuuun(( sadece sağlıklı bir bebek beklemek bile mutlu olmana yeter:))) benim 1bucuk yıl önce 22 haftalık bebekim karnımda öldü. arkasından 6 ay sonra tekrar hamile kaldım, aaaaa dış gebelik... tüp patladı patlicak derken onu da yırttım:) sonra eşim ciddi bir trafik kazası geçirdi. 5 ay evde yattı. allaha şükür düzeldi. ve şimdi şu halimize şükür etmezsek olmaz dimi:))) panik de neymiş yaw:))) rahatsızlığının çözümü var neticede dimi:)) korkma hiç birşey olmaz:) anı yasa gitsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?