Elacim özlemisim seni ne zamandır yoktun
İyisindir umarım canım evet aynen oyle oluyor ve bu aralar neredeyse heran yasıyorum
Değişik birşey yasıyorum ya hamileyim ya psikolojim onu kabul edemiyor iste ne tuhaf bir insamisim ben anlamadım
iştahın nasıl Elacim ben çok iyiyim o konuda
ya ben çok kötüyüm canım.bir haftadır griptim.son üç gündür daha kötü oldum.bugün tekrar doktora gittim.sinüzüt ve faranjit varmış.ondan antibiyotiğe başladım.psikolojim de bozuk.ya diyorum ben bu haldeyken doğum başlarsa.naparım.sürekli yatıyorum.başımı kaldıramıyorum.3 gün evdeyim doktor rapor verdi.ama evde de çok kötü oluyorum yalnızken.kızlar napıcam ben ya.hiç böyle hasta olmamıştım.dua edin kızlar bir an önce toparlanayım.daha kötüye gitmek istemiyorum.
hay allah ya acil şifalar diliyorum kuzum.herşey olacağına varacak öyle yada böyle önce Allah'a sonra drlara emanet olacaksın doğum herşekilde olur..sen kendine iyi bak bol c vitamini al..
sağol canım.inan on gündür ıhlamur,mandalina portakal yemekten gına geldi.bir an önce toparlıyım diye yapmadığım kalmadı.hastalık uzayınca psikolojim de bozuldu ister istemez.bu halde her gün işe bile gittim.ama artık bugün dayanamadım.neyse canım inşallah bebeğim bu durumdan etkilenmez.en buyük korkum bu.inşallah geçecek canım.....
hay allah ya acil şifalar diliyorum kuzum.herşey olacağına varacak öyle yada böyle önce Allah'a sonra drlara emanet olacaksın doğum herşekilde olur..sen kendine iyi bak bol c vitamini al..
merhaba sapphire hangi ilacı kullanıyorsun dr. kontrolündemi kullanıyorsun
24Eylülde adet olduktan sonra 5kasımda adet oldum. Adetim 12.günü gecikmeli olarak geldi ve normal seyrinde idi. Ancak adetimden 2gün önce sol kasık ağrısı ve akıntıda artma yaşadım adetim olunca herşey eskiye döndü normalim ama aklıma takıldığı için 2gün önce miratech gebelik testi yaptım ve sonuç negatifti buna rağmen hala gebelik mümkün müdür ? diye akşm bir soru sormuştum arkadaşlar diğer testin üzerinden 96saat yani 4gün geçtikten sonra bu akşam tekrar test yaptım idrar ile zaten gebelik olsa 9-10haftalık olucaktır ve idrarda kesin çıkıcaktır diye düşünyrm arkadaşlar öyle değil mi ?
ya ben çok kötüyüm canım.bir haftadır griptim.son üç gündür daha kötü oldum.bugün tekrar doktora gittim.sinüzüt ve faranjit varmış.ondan antibiyotiğe başladım.psikolojim de bozuk.ya diyorum ben bu haldeyken doğum başlarsa.naparım.sürekli yatıyorum.başımı kaldıramıyorum.3 gün evdeyim doktor rapor verdi.ama evde de çok kötü oluyorum yalnızken.kızlar napıcam ben ya.hiç böyle hasta olmamıştım.dua edin kızlar bir an önce toparlanayım.daha kötüye gitmek istemiyorum.
selam kizlar bugun nasilsiniz. Melekcim bebisin kalp atislari cok guzel oluyor. Hatta cikinca birdahaki randevuya odaklaniyorsun direk birdaha gorup duymak icin. Nil sen harikasin canim ya ne guzel seyler yaziyorsun oyle insallah bizimde tek derdimiz uykusuzluk olur umudumsun benim ya allah razi olsun boyle gir yaz bize arada mutlaka gercekten cok hora geciyor.
Heheh.. Niiil, demiştin, dersin.. Aha da buraya yazıyorum...
Ben şu an sadece uykuuuuuuuuuuuuuuuu uykuuuuuuuuu diye geziyorum evde..
Haa, bu arada bugün sağlık ocağında izlemimiz vardı bizim.. Bebeğim kilo taakibi falan..
İlk defa yalnız dışarı çıktım kızlar bebeğimle.. Ama evden dışarı çıkıp 2 adım atınca bir sırt ve bel ağrısı tuttu ki sormayın.. Ama asıl diyeceğim şu.. Hamileliğimde yürüyemiyordum ya, hemen bayılacak gibi oluyrodum.. Çok korkuyordum, hamilelik geçerde bu baygınlık hissim kalırsa diye.. Allah'ıma binler şükür olsun, o da geçmiş.. Bugün sağlık ocağına gittim geldim, sadece bel ve sırt ağrısı vardı, halsizliğim yoktu.. İlgililere duyrulur kızlar.. Şu an yaşadığınız çoğu şey hamilelikten.........
Haa, bu arada bugün sağlık ocağında izlemimiz vardı bizim.. Bebeğim kilo taakibi falan..
İlk defa yalnız dışarı çıktım kızlar bebeğimle.. Ama evden dışarı çıkıp 2 adım atınca bir sırt ve bel ağrısı tuttu ki sormayın.. Ama asıl diyeceğim şu.. Hamileliğimde yürüyemiyordum ya, hemen bayılacak gibi oluyrodum.. Çok korkuyordum, hamilelik geçerde bu baygınlık hissim kalırsa diye.. Allah'ıma binler şükür olsun, o da geçmiş.. Bugün sağlık ocağına gittim geldim, sadece bel ve sırt ağrısı vardı, halsizliğim yoktu.. İlgililere duyrulur kızlar.. Şu an yaşadığınız çoğu şey hamilelikten.........
Ne imkansızlıklarda girip yazıyorum bir bilsen, gülcüğüm.. İnanmazsın...
Helen geçmiş olsun canım hamilelik sıkıntısının üstüne birde grip çok zor gerçekten
Ama istarahat etmen çok önemli işe gitme artık dinlenmen lazım sana bakabilecek biri var mı yanında?
Elacım Annenlerin gitmesi kötü olmuş keşke kalabilselerdi ama yine gelirler üzülme canım
6 ay hala alışamadıysan ben yanmışım ozaman((
Gül sen nasılsın senide merak ediyorum herşey yolundadır umarım...
Bibliyofil canım sen nasıl oldun dün kötüydün??
Benim bugün çok sıkıntılı geçti ama nedenini sonradan çözdüm.. :)
2. regli zamanım gelmiş o da bana çok sıkıntı yaptı
Bugün annemle yaka işlmeye karar verdik bir sürü boncuk aldık...
İnşallah zevk alırım ve oyalar beni..
Dışarı çıktığımda hep hamileleri görüyorum :)))
Diyorum bende mi böyle olucam çok tuhaf...
Aklımdan hiç çıkmıyor ya başka şeylere konsantre olmak hamileliği unutmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?