bunların hepsini bende yaşayacağım.nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum ya
kızlar neden nilden haber yok hala.niçin yazmadı daha.nisan,duygu, efrah aday kimse girmiyor mu artık.çok merak ediyorum ya.bi haber verin kızlar...
kızlar neden nilden haber yok hala.niçin yazmadı daha.nisan,duygu, efrah aday kimse girmiyor mu artık.çok merak ediyorum ya.bi haber verin kızlar...
Kızlar size birşey soracağım belki saçma biliyorum ama
hamileliğinizin başında göbeğinizin büyüyeceğini düşünüp endişe duydunuz mu hiç?
Göbeği büyümüş hamile görünce içim bir tuhaf oluyor nedenini bilmiyorum
Gerçi bu aralar endişe duymadığım birşey yok ama
Hamileliğe alışmak benim için çok sancılı olacak gibi görünüyor
İnşallah öyle olmaz
Çok yadırgıyorum şuan da hamile olmayı...
cnm benım merhaba dun bana msj cektı hıc durmadan aglayan bı bebegı varmış 3 gunde sadece 2 saat uyku uyudum yazmış telımı bıle acma fırsatı olmuyo kızlar amelıyattan sonrada bayagı agrıları olmuş haberler bu kadar ınşalla bebışı duzene gırer en yakın zamanda
bende öle melek. bende 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı. Doktorumu aradım hemen antidepresanımı bırakmamı söyledi ve ben 3 gündür içmiyorum.gözlerim dönüyo yer kayıyo sanki ayağımın altından .Mide bulantısı dün sürekli istifra ettim. Bu hamilelikten dolayı mı yoksa ilacı kestiğim için mi bilemiyorum .Bende korkuyorum hamilelikten .Karnım büyüyünce korkar mıyım acaba diyorum. İçimde bir canlının olması beni korkutur mu ? Hamileliğie alışmaya çalışıyorum. Acaba hazır mıyım anne olmaya ? Şu an hala inanamıyorum . Yaşım geçiyor diye korunmayı bıraktık ama iş ciddiye binince endişelerimde çoğaldı.Bakalım inşallah korktuğum gibi olmaz . Bu hamilelik sürecini bende herkes gibi rahatlıkla atlatabilirim.
Canım ya ne ilaç kullanıyordun bilmiyorum ama
Ben şuan ilaç kullanıyorum dayanamadım çok zor günler geçirdim
Hala daha geçiriyorum
Aldırmayı bile düşündüm ama kıyamadım.. Günahından korktum
Çünkü bir daha asla cesaret edip yapamazdım...
İlacı birden bırakmakta mide bulantısı yapar. kusma yapar..
İnan nasıl özeniyorum mutlu hamilelere
Hani duyunca sevinenlere tadını çıkaranlara ne mutlu o insanlara
Ben 10 günde 3 kilo verdim
sürekli anksiyete halindeyim
Halbuki hamileyim ama sanki kötü birşey gelmiş başıma beynim öyle sinyal veriyor çok ilginç
Ve ben bunu engelleyemiyorum...
Keşke azaltarak bıraksaydın ilaçla bile sağlıklı bebek dünyaya getiren çok insan var burda...
Canım ya ne ilaç kullanıyordun bilmiyorum ama
Ben şuan ilaç kullanıyorum dayanamadım çok zor günler geçirdim
Hala daha geçiriyorum
Aldırmayı bile düşündüm ama kıyamadım.. Günahından korktum
Çünkü bir daha asla cesaret edip yapamazdım...
İlacı birden bırakmakta mide bulantısı yapar. kusma yapar..
İnan nasıl özeniyorum mutlu hamilelere
Hani duyunca sevinenlere tadını çıkaranlara ne mutlu o insanlara
Ben 10 günde 3 kilo verdim
sürekli anksiyete halindeyim
Halbuki hamileyim ama sanki kötü birşey gelmiş başıma beynim öyle sinyal veriyor çok ilginç
Ve ben bunu engelleyemiyorum...
Keşke azaltarak bıraksaydın ilaçla bile sağlıklı bebek dünyaya getiren çok insan var burda...
canım gerçekten hemen hemen aynı şeyleri hissediyorum sanırım seninle. Ama doktoruma ilacı bırakmalımıyım diye sorduğumda oda riskini göze alıyorsan bırakma dedi. Böyle birşey söylediği içinde tabi ki riskini göze alamadım ve hemen bıraktım aslında doktorum birer gün arayla 3 gün iç sonra bırak demişti.Ben zaten hamilelik düşünmeme rağmen bırakmamıştım ilacımı.Öğrenir öğrenmezde bırakmam gerekli diye düşündüm. Ama şu anda ayağa kalkmaya korkuyorum bayılacakmışım gibi hissediyorum . Allah yardımcımız olsun.
Psikolojisi, kendi iyi olsun da o da zamanla düzelir inşallah...
Neden o kadar ağrısı oldu ki
Benim çevremde çok var sezeryan yapan ertesi gün rahat ettiklerini söylüyorlar
belkide herkeste farklı etki yapıyordur...
Ama geçmiştir heralde ağrıları
Ohh Nil atlattı kurtuldu
Bundan sonra o da, bebeğide çok mutlu olsunlar inşallah yaa...
cnm benım merhaba dun bana msj cektı hıc durmadan aglayan bı bebegı varmış 3 gunde sadece 2 saat uyku uyudum yazmış telımı bıle acma fırsatı olmuyo kızlar amelıyattan sonrada bayagı agrıları olmuş haberler bu kadar ınşalla bebışı duzene gırer en yakın zamanda
melekcim merak etme sen ilacı yeni bıraktıgın için kolay etki eder yeniden kullanınca.ben neyapıcam bilmiorum cok kötü bir gün gecirdim kendimi tanıyamıorum bebegime cok üzülüorum
sen ilacına doktor kontrolündemi devam ediyorsun melek . Hangi ilacı içiyordun .ben cymbalta içiyordum. Acayip iyiydim, Bu ilaca başladığımdan beri. Çok iyi geldi bana yani eğer panik atağım devam ederse hamilelikten sonra yine aynı ilaca devam ederim gibi geliyor.
Canım ben bu ilacı bırakmadım senin kullandığını kullanıyordum
Şuan içtiğim ilacı 2-3 sene önce kullanmıştım
Sabahları felaket oluyorum akşama doğru açılıyorum biraz...
Bebeğin iyi olucak canım onun iyi olduğunu düşün...
Bak görüceksin sağlıkla alıcaksın kucağına öyle hissediyorum inan ki...
ben hamile oldugunu ögrennce bıraktıgını ama dayanamayıp tekrar basladıgını sandım canm pardon.ne kadardr içmiordun ilaç.ben hamile oldugumu ögrenince bıraktım.ve yeni basladım ama 2 gündür yeme olayım tamamen bitti bebegime korkuorum oda aç kalıyo mu diye sonrada bunu düsünüp düsünüp aglıorum tek basıma evde.amin canm insallah hepimiz ssaglıkla alırız kucagımıza
ya şimdi korktum bak acaba bebek yoksunluk sendromumu yasıyo offff insallah hemen bebişin durumu gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?