Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim insallah kadin dogumcunda birsey demez benimde tam aksi kadin dogumcuma ne dediysem kullan dedi ama psikyatri onaylamadi sadece pasiflorayi verdi ama beni cok guzel oyaladi bana hep kullanabilecegimiz ilac tabiki var dedi beni rahatlatti ama en son sordugumda pasifloradan baska ilac yok dedi simdide doguma yakin dogum stresini onleyecek veya emzirirken kullanabilecegim ilac varmi diyorum tabi diyor ama bilmiyorym dogdugu gun ilaca baslicaz merak etme dedi bigun sordugumda tabi ben o gunu gorebilirsem.
Ben ondort senedir panik atakla yasiyorum alti aylik kizim var hamileyken pasiflora haric bir tane antidepresan kullanmadim sonrasinda yine ilacsiz dort ay emzirdim simdi cipralex stilizan rivotril dideral tekrar basladim ama hamileyken cok direndim sizde yaparsiniz cnm bnm guclu olun
kızlar az öncde nıl mesaj attı gunduz cok agrısı olmuş ama şımdı bıraz ıyıymış haberler bu kadar
melekcim sen bursada mıydın? bende bursadayım. kadındoğumcun ve psikiyatrin kim? Doktorların hastayı rahatlatması çok önemli ,inşallah ilacında sayesiyle daha güçlü olacaksın canım, gönlünü ferah tut.
Bu sabah yine kötü kalktım...
Şimdide lousalık depresyonuna girersem ya toparlanamazsam diye kafama takıyorum
Hamile olduğumu öğrenince bile anksiyete geçirdim değişiklik yaramıyor bana
Çocuk doğunca ne yapacağım bilmiyorum...
Hep aklımda kötü senaryolar engel olamıyorum beynime
Sabıırr sabır geçecek geçecek.....![]()
Annene yakın mısın melek?
Peki hic sordunmu canim emzirirken ilac kullanimini bana sute gecmeyen ilaclar var dedi onlardan alabilecegimi soyledi hani sabrediyorsun tamamda simdi bebek yok kendimi yuruyuse atiyorum boyle olursam bebege bakmamda cok zor diye dusunuyorum yoksa dogum yaptiktan sonra dahami iyi oluyoruz da ilaca gerek kalmiyor aslinda merak ediyorum burada hamileliginde ilac kullanan arkadaslar emzirirken ne kullaniyorlar yada kullaniyorlarmi bende daha simdiye dek 4,5kere pasiflora ictim birkezde hastanede seruma diazem karistirdilar oda yarim allahim iyilik versin herkeze dogumuma 1,5 ay kaldi rabbim sag salim atlatmayi kurtulmayi nasip etsin hepimize.Ben ondort senedir panik atakla yasiyorum alti aylik kizim var hamileyken pasiflora haric bir tane antidepresan kullanmadim sonrasinda yine ilacsiz dort ay emzirdim simdi cipralex stilizan rivotril dideral tekrar basladim ama hamileyken cok direndim sizde yaparsiniz cnm bnm guclu olun
kızlar az öncde nıl mesaj attı gunduz cok agrısı olmuş ama şımdı bıraz ıyıymış haberler bu kadar
Annem 10 gündür yanımdaydı daha bugün gitti
Herkes bıktı artık ama bende bıktımm
Anneler bıkmaz merak etme.yakınsa çok desteğini görürsün..
Peki hic sordunmu canim emzirirken ilac kullanimini bana sute gecmeyen ilaclar var dedi onlardan alabilecegimi soyledi hani sabrediyorsun tamamda simdi bebek yok kendimi yuruyuse atiyorum boyle olursam bebege bakmamda cok zor diye dusunuyorum yoksa dogum yaptiktan sonra dahami iyi oluyoruz da ilaca gerek kalmiyor aslinda merak ediyorum burada hamileliginde ilac kullanan arkadaslar emzirirken ne kullaniyorlar yada kullaniyorlarmi bende daha simdiye dek 4,5kere pasiflora ictim birkezde hastanede seruma diazem karistirdilar oda yarim allahim iyilik versin herkeze dogumuma 1,5 ay kaldi rabbim sag salim atlatmayi kurtulmayi nasip etsin hepimize.
benim de en büyük korkum lohusalık.hamileliği bir şekilde ilaçsız geçiriyorum.çok zor oluyor.4 yaşında bir oğlum var bazen onunla ilgilenmek bile çok zor geliyor.bebek olunca ne olucak bilmiyorum.sorumluluk yorgunluk ikiye katlıycak.nasıl baş edicem bilmiyorum.seninle gebelik haftamız aynı gül.bakalım kim önce doğuracak:))) benim sezeryan olucak 24 aralık diye düşünüyorum şimdilik.ama belli olmaz hanımefendi erken gelmeye karar verebilir.bir de epidural istiyorum ama nasıl olur nasıl dayanırım allah bilir.senin ilk bebek sanırım.sezeryan mı normal mi düşünüyorsun?