Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

melekcim senin adina cok sevindim sukur seni anlayan bir doktor buldun sonunda onunla devam edersin artik kadin dogumcunda iyiyse ohhh super hersry yolunda harika.

İnşallah Gül..
Kadın doğumcumla henüz ilaç işini konuşmadım çarşamba gideceğim ona da...
İnşallah sorun çıkarmaz..
Gittim psikiyatri profösor tıp fakültesinde
Bana dedi ki ilaç kullanmayan bir kadının sakat doğurma riski %2 dedi
Senin sakat doğurma riskin ise %2,5 dedi
Yani %0,5 bir risk için bu eziyet çekilmez hayatta risk her zaman var dedi
Benim bu ilacı kullanarak doğum yapan çok hastam var dedi
Ve bu güne kadar bir tane bile sakat özürlü olmadı dedi
hepsi sapsağlam çocuk doğurdu dedi
için rahat olsun gönül rahatlığıyla içebilirsin dedi...
Şimdi kadın doğum doktorum kesin karşı çıkacak ilaca karşı anladığım kadarıyla
Bakalım canım hakkımızda hayırlısı olsun...

Amin canim insallah kadin dogumcunda birsey demez benimde tam aksi kadin dogumcuma ne dediysem kullan dedi ama psikyatri onaylamadi sadece pasiflorayi verdi ama beni cok guzel oyaladi bana hep kullanabilecegimiz ilac tabiki var dedi beni rahatlatti ama en son sordugumda pasifloradan baska ilac yok dedi simdide doguma yakin dogum stresini onleyecek veya emzirirken kullanabilecegim ilac varmi diyorum tabi diyor ama bilmiyorym dogdugu gun ilaca baslicaz merak etme dedi bigun sordugumda tabi ben o gunu gorebilirsem.

Amin canim insallah kadin dogumcunda birsey demez benimde tam aksi kadin dogumcuma ne dediysem kullan dedi ama psikyatri onaylamadi sadece pasiflorayi verdi ama beni cok guzel oyaladi bana hep kullanabilecegimiz ilac tabiki var dedi beni rahatlatti ama en son sordugumda pasifloradan baska ilac yok dedi simdide doguma yakin dogum stresini onleyecek veya emzirirken kullanabilecegim ilac varmi diyorum tabi diyor ama bilmiyorym dogdugu gun ilaca baslicaz merak etme dedi bigun sordugumda tabi ben o gunu gorebilirsem.

Ben ondort senedir panik atakla yasiyorum alti aylik kizim var hamileyken pasiflora haric bir tane antidepresan kullanmadim sonrasinda yine ilacsiz dort ay emzirdim simdi cipralex stilizan rivotril dideral tekrar basladim ama hamileyken cok direndim sizde yaparsiniz cnm bnm guclu olun

kızlar az öncde nıl mesaj attı gunduz cok agrısı olmuş ama şımdı bıraz ıyıymış haberler bu kadar

Ben ondort senedir panik atakla yasiyorum alti aylik kizim var hamileyken pasiflora haric bir tane antidepresan kullanmadim sonrasinda yine ilacsiz dort ay emzirdim simdi cipralex stilizan rivotril dideral tekrar basladim ama hamileyken cok direndim sizde yaparsiniz cnm bnm guclu olun

Sizinde yaşadıklarınız zordur tabi ama bilmiyorum belki ben güçlü olamadım ama ömrümden ömür gitti 10 günde böyle 9 ay sürdüremezdim...
Aldırmayı bile düşündüm gözüm hiç birşey görmedi...
Allah'ıma emanet ediyorum... Çok dua ediyorum...

melekcim sen bursada mıydın? bende bursadayım. kadındoğumcun ve psikiyatrin kim? Doktorların hastayı rahatlatması çok önemli ,inşallah ilacında sayesiyle daha güçlü olacaksın canım, gönlünü ferah tut.

melekcim sen bursada mıydın? bende bursadayım. kadındoğumcun ve psikiyatrin kim? Doktorların hastayı rahatlatması çok önemli ,inşallah ilacında sayesiyle daha güçlü olacaksın canım, gönlünü ferah tut.

Sagol canım bursadayim evet psikiyatrim Selçuk kirli kadın dogum jimer cenk askalli sen kime gidiyorsun?

Bu sabah yine kötü kalktım...
Şimdide lousalık depresyonuna girersem ya toparlanamazsam diye kafama takıyorum
Hamile olduğumu öğrenince bile anksiyete geçirdim değişiklik yaramıyor bana
Çocuk doğunca ne yapacağım bilmiyorum...
Hep aklımda kötü senaryolar engel olamıyorum beynime
Sabıırr sabır geçecek geçecek..... :43:

Bu sabah yine kötü kalktım...
Şimdide lousalık depresyonuna girersem ya toparlanamazsam diye kafama takıyorum
Hamile olduğumu öğrenince bile anksiyete geçirdim değişiklik yaramıyor bana
Çocuk doğunca ne yapacağım bilmiyorum...
Hep aklımda kötü senaryolar engel olamıyorum beynime
Sabıırr sabır geçecek geçecek..... :43:

Annene yakın mısın melek?

canım ben pembe mavide nedret hanıma gidiyorum. psikiyatristim yok, bıraktım kendilerini özeli 250 falandı fazla gelmişti. sonra hamile kaldım zaten ilaç içemedim.öyle böyle şimdilik yok ama doğum zamanı olsa fena olmucak.

Peki hic sordunmu canim emzirirken ilac kullanimini bana sute gecmeyen ilaclar var dedi onlardan alabilecegimi soyledi hani sabrediyorsun tamamda simdi bebek yok kendimi yuruyuse atiyorum boyle olursam bebege bakmamda cok zor diye dusunuyorum yoksa dogum yaptiktan sonra dahami iyi oluyoruz da ilaca gerek kalmiyor aslinda merak ediyorum burada hamileliginde ilac kullanan arkadaslar emzirirken ne kullaniyorlar yada kullaniyorlarmi bende daha simdiye dek 4,5kere pasiflora ictim birkezde hastanede seruma diazem karistirdilar oda yarim allahim iyilik versin herkeze dogumuma 1,5 ay kaldi rabbim sag salim atlatmayi kurtulmayi nasip etsin hepimize.

Anneler bıkmaz merak etme.yakınsa çok desteğini görürsün..

En büyük destekçim zaten annem canım annem..
Ama o halimi gördükçe daha çok üzülüyor istemiyorum üzülmesini
O üzülmesin diye bazen ağlamıyorum yanında
Bu sefer daha kötü oluyorum
Ama annem için iyi olmam gerekiyor herşeyden önce
Ben tek çocuğum onun herşeyi benim...

Peki hic sordunmu canim emzirirken ilac kullanimini bana sute gecmeyen ilaclar var dedi onlardan alabilecegimi soyledi hani sabrediyorsun tamamda simdi bebek yok kendimi yuruyuse atiyorum boyle olursam bebege bakmamda cok zor diye dusunuyorum yoksa dogum yaptiktan sonra dahami iyi oluyoruz da ilaca gerek kalmiyor aslinda merak ediyorum burada hamileliginde ilac kullanan arkadaslar emzirirken ne kullaniyorlar yada kullaniyorlarmi bende daha simdiye dek 4,5kere pasiflora ictim birkezde hastanede seruma diazem karistirdilar oda yarim allahim iyilik versin herkeze dogumuma 1,5 ay kaldi rabbim sag salim atlatmayi kurtulmayi nasip etsin hepimize.

benim de en büyük korkum lohusalık.hamileliği bir şekilde ilaçsız geçiriyorum.çok zor oluyor.4 yaşında bir oğlum var bazen onunla ilgilenmek bile çok zor geliyor.bebek olunca ne olucak bilmiyorum.sorumluluk yorgunluk ikiye katlıycak.nasıl baş edicem bilmiyorum.seninle gebelik haftamız aynı gül.bakalım kim önce doğuracak:))) benim sezeryan olucak 24 aralık diye düşünüyorum şimdilik.ama belli olmaz hanımefendi erken gelmeye karar verebilir.bir de epidural istiyorum ama nasıl olur nasıl dayanırım allah bilir.senin ilk bebek sanırım.sezeryan mı normal mi düşünüyorsun?

benim de en büyük korkum lohusalık.hamileliği bir şekilde ilaçsız geçiriyorum.çok zor oluyor.4 yaşında bir oğlum var bazen onunla ilgilenmek bile çok zor geliyor.bebek olunca ne olucak bilmiyorum.sorumluluk yorgunluk ikiye katlıycak.nasıl baş edicem bilmiyorum.seninle gebelik haftamız aynı gül.bakalım kim önce doğuracak:))) benim sezeryan olucak 24 aralık diye düşünüyorum şimdilik.ama belli olmaz hanımefendi erken gelmeye karar verebilir.bir de epidural istiyorum ama nasıl olur nasıl dayanırım allah bilir.senin ilk bebek sanırım.sezeryan mı normal mi düşünüyorsun?

Yok tatlim benim ikinci hamileligim 8 yasinda bir kizim var ben sezeryandan cok korkuyorum normal istiyorum ama zaman yaklastikca oda cok korkutuyor beni epidural normal istiyorum ama bel fitigim var iki tane nasil olur bilmiyorum canim once hangimiz nasip bilemeyiz hepimiz kolayca saglikla kurtuluruz insallah bana yedi aylik dogum bile cok cazip gelmeye baslamisti artik hastaligimdan ama sukur buraya kadar geldik rabbim hataya erdirmesin sabir ve kolayliklar versin.

Back