Kullandim cok dusuk dozda, bi fayda etmemisti, etkin tedaviye dogumdan sonra başladim.Geçmiş olsunilaç desteği almadınız mı peki?
Sizede gecmis olsum Rabbim bir daha yasatmasin.aminn insallhhAynı durumu bende yaşadım 2. transfer işlemim tutmuştu ilerlemedi 9 haftalık kuretaj olmuştum .Ben de beklemiyordum .Hayirlisiyla kolaylıkla sağlıkla kucağımiza alırız inşallah7+3 bugün kontrolüm vardı iyiyiz çok şükür
Canım bende ilk gebelikte çok daha kötüydüm 24. Haftada kullandım bu kez 14. Haftadayız ama maşallah güzel gidiyor mutluyum çünkü anneliği biliyorum zorlukları kolaylıkları ...ikinci daha kolay oluyorSagol canim insallhh bu sefer bir sorun olmaz ama tabi korkuyorum kendimi alistirmak istemiyorum hamilelige cunku gecen sene beklemiyordum hayal kirikligi yasadim.Bakalim hayirlisi..yok ilac kullanmadim sadece vitamin ilaci kullaniyordum.ama ilk hamileligimde kullandim 2021 yilinda.
Ben 5. Ayımda tekrarladı hastalığım. Lustral kullandım hala da kullanıyorumKaç haftalık ne zaman başlamıştınız siz ve ne kullandınız .
Fiziksel rahatsızlığınız çok muydu iyi geldi mi size ?Ben 5. Ayımda tekrarladı hastalığım. Lustral kullandım hala da kullanıyorum
Peki fiziksel rahatsızlığınız çok muydu iyi geldi mi ?Ben 5. Ayımda tekrarladı hastalığım. Lustral kullandım hala da kullanıyorum
??Ben 5. Ayımda tekrarladı hastalığım. Lustral kullandım hala da kullanıyorum
Tabii. Fiziksel olarak aşırı kötü dırumdaydım, ilaç iyi geldi banaFiziksel rahatsızlığınız çok muydu iyi geldi mi size ?
Ben iyiydim 1 buçuk yıldır ilaç kullanmıyordum ama terapiye gidiyordum.Ben de 8 haftalık olacağım 2 güne ama fiziksel olarak hiç iyi değilim .Ben hamile kalmadan önce bıraktım ilaçlarımı cipralex ve atak anında xanax. Uzun süredir atak yok ama sürekli gerginim korkuyorum dişlerimi sıkıp duruyorum. İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı şimdi 8. Haftaya gireceğim kimseye bile soylemedim eşime dahi. Atak yok ama ara ara kalbim sıkışıyor dışarı çıkıyorum çiçek kokluyorum 3 ağaç çeşidi arıyorum dans ediyorum vs terapistimin önerdiği şeyleri yapıyorum her gün meditasyon nefes çalışması yapıyorum yoga yapıyorum günlük tutuyorum resim yapıyorum vs ama yok. O his geçmiyor eski halimi özlüyorum
Canım. Ben de gebelik düşünüyorum. Panik atak ve kaybı bozukluğum vardı. Gebelik düşününce online psikoterapi aldım. Yaklaşık 10 seans kadar. Müthiş ilerleme kaydediyor insan. Boşuna kendine eziyet etme. Muhakkak psikolog yardımı al. İnanki çok iyi gelecekMerhaba,
Benim varlığına inanmadığım ama malesef yüzyılın rahatsızlığı olarak dile getirilen Panik Atak hastası olup hamile olan veya hamile olma yolunda ilerleyen üyelerimizin paylaşım alanı...
Sizi çok iyi anlıyorum aynı durumdayız .Yürüşe çıkıyorum annem yanıma geliyor sürekli yalnız bırakmıyor.Anneniz olabilir aslında iyi gelir destek olur .Hamileliğin başından beri ilaç desteği alan da çok zor durumda kalırsanız başlayın bence ben de öyle yapacağımTekrar terapiye başlayacağım ama doktorum farklı şehirde. İlaç kullanmak istemiyorum. Evde sürekli yatıyorum belki anneme vs söylemiş olsam yanımda olur. Eşim de yurtdışında o da yanımda değil. Evden çalışıyorum ama halim yok iç dünyama kapandım. Bilmeden içki içtim çocuğuma zarar verdim diye mahvetti beni. İyi hissetmeye çalışıyorum ama yok
4 aylik hamileyim. Lustral 50 mg kullanıyorum başından beri. Hamileliği hapisteki günler gibi gün saya saya geçiriyorum işte. Sanki askerim ve şafak sayiyorum. Bu bebeği istememek değil. Bir an önce sağlıkla doğup ilaca daha fazla maruz kalmaması için.mesajınızı okurken ağladım. şu anda iyi misiniz
Merhaba ,nasılsınız ?ilaca ilk haftalarda mı başladınız biraz iyi hissettirmiyor mu?4 aylik hamileyim. Lustral 50 mg kullanıyorum başından beri. Hamileliği hapisteki günler gibi gün saya saya geçiriyorum işte. Sanki askerim ve şafak sayiyorum. Bu bebeği istememek değil. Bir an önce sağlıkla doğup ilaca daha fazla maruz kalmaması için.
Bende 6. Haftaya kadar çok kötüydüm ilk gebelik felaket geçince bunda da kötü olcam diyordum ama şu an gayet iyi gidiyorum 15. Haftaya gireceğiz ilaç almadan geçiriyorum. İnşallah sizin de rahat geçerSiz çok sonra başlamışsınız bense yolun başındayim
Yok maalesef hiç iyi değilim bugün anksiyetem çok yoğundu akşam üstü hafifliyor beni mahvediyor.Psikiyatrim 12 haftaya kadar dayan diyor çok zor gerçekten .Bu dönemin böyle geçeceğini tahmin etmiştim ama yapacak birşey yok 17 yıldır uğraşıyoruz tüp bebek oldu o arada anksiyete gelişti tabiBende 6. Haftaya kadar çok kötüydüm ilk gebelik felaket geçince bunda da kötü olcam diyordum ama şu an gayet iyi gidiyorum 15. Haftaya gireceğiz ilaç almadan geçiriyorum. İnşallah sizin de rahat geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?