Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun, ben ilaç kullandım mecburMerhabalar, 7+2 günlük hamileyim.Daha önce anksiyetem vardı 1 yıldır iyiydim.tup bebek ile hamile kaldım .Baslarda iyiydim fakat suan tetikledi yerimde duramaz oldum sıkıntı hali,bazen kalbim yerinden çıkıyor gibi ,uyku düzeni yok,göğsüm ağrıyor .Psiyatrim alora tablet verdi çok ise yaramadı .Daha kötü olursam ne yaparım bilmiyorum .Buradaki yazılanlar biraz rahatlatiyor.Onerileriniz neler
Bakayım hemen canımN Narinkimse cim yukarıdaki yorumdaki arkadaşa yeni doğum yapmış biri olarak biraz destek mesajı yazar mısın?
Kaç haftalık ne zaman başlamıştınız siz ve ne kullandınız .Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun, ben ilaç kullandım mecbur
Merhaba. Ben yeni doğum yapmış bir anneyim. Hamileliğimde çok zorlandım ben de. Ama her daim ilaç seçeneği var. 26. Haftamda başladım ilaca. Doktor annenin sağlığı daha önemli dedi. Biz iyi olacağız ki bebek de iyi olacak. Bu arada zaman geçiyor öyle böyle. Bebeğim doğdu bile. Allah hepimize Şafi ismiyle şifalar nasip etsin.Merhabalar, 7+2 günlük hamileyim.Daha önce anksiyetem vardı 1 yıldır iyiydim.tup bebek ile hamile kaldım .Baslarda iyiydim fakat suan tetikledi yerimde duramaz oldum sıkıntı hali,bazen kalbim yerinden çıkıyor gibi ,uyku düzeni yok,göğsüm ağrıyor .Psiyatrim alora tablet verdi çok ise yaramadı .Daha kötü olursam ne yaparım bilmiyorum .Buradaki yazılanlar biraz rahatlatiyor.Onerileriniz neler
Siz çok sonra başlamışsınız bense yolun başındayimMerhaba. Ben yeni doğum yapmış bir anneyim. Hamileliğimde çok zorlandım ben de. Ama her daim ilaç seçeneği var. 26. Haftamda başladım ilaca. Doktor annenin sağlığı daha önemli dedi. Biz iyi olacağız ki bebek de iyi olacak. Bu arada zaman geçiyor öyle böyle. Bebeğim doğdu bile. Allah hepimize Şafi ismiyle şifalar nasip etsin.
Bu arada sağlıkla büyüsünMerhaba. Ben yeni doğum yapmış bir anneyim. Hamileliğimde çok zorlandım ben de. Ama her daim ilaç seçeneği var. 26. Haftamda başladım ilaca. Doktor annenin sağlığı daha önemli dedi. Biz iyi olacağız ki bebek de iyi olacak. Bu arada zaman geçiyor öyle böyle. Bebeğim doğdu bile. Allah hepimize Şafi ismiyle şifalar nasip etsin.
Daha erken başlama fırsatım vardı direndim. Gerek yokmuş ama. 3 aylık olduktan sonra başlayabilirsiniz ilacaSiz çok sonra başlamışsınız bense yolun başındayim
Amiiin. Allah razı olsunBu arada sağlıkla büyüsün
O 1 ay daha nasıl geçer çok zorlaniyorumDaha erken başlama fırsatım vardı direndim. Gerek yokmuş ama. 3 aylık olduktan sonra başlayabilirsiniz ilaca
İlk 12 haftayı tamamlayın sabredin ne kadarlık hamilesinizSiz çok sonra başlamışsınız bense yolun başındayim
7+2İlk 12 haftayı tamamlayın sabredin ne kadarlık hamilesiniz
Sabredin az kalmış
Bende anksiyete hastasiyim 5 haftalik hamileyim sizi cok iyi anliyorum.bnm nacizane tavsiyem 12 hafta olana kadar sabredin biliyorum soylemek kolay gunler ay gibi geciyor ama elinizden geldigi kadar 12 ci haftaya kadar direnin.baktiniz devam ediyor ilaca baslarsinizMerhabalar, 7+2 günlük hamileyim.Daha önce anksiyetem vardı 1 yıldır iyiydim.tup bebek ile hamile kaldım .Baslarda iyiydim fakat suan tetikledi yerimde duramaz oldum sıkıntı hali,bazen kalbim yerinden çıkıyor gibi ,uyku düzeni yok,göğsüm ağrıyor .Psiyatrim alora tablet verdi çok ise yaramadı .Daha kötü olursam ne yaparım bilmiyorum .Buradaki yazılanlar biraz rahatlatiyor.Onerileriniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?