- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Sağlıkla kucağınıza almayı diliyorummerhaba kızlar bende belki burada birçok kişiye tecrübelerimle motivasyon mesajı yazmısımdır 2021 de çeşitli ilaçlar kullanmıştım kızım var 33 aylık gayet sağlıklı şükür tekrar gebe kaldığımı öğrendim benimde kaygılarım tabiki bir anne olarak başa sardı brbrmizi rahatlatacak seyler yazalım destek olalım
gerçekten öyle ilk gebeliğimde ilaçlar yuznden zehir ettim gebeliğimi kendime ikincide öyle yapmıcam dedimm ama gebeliği öğrendiğimden beri aglıyorum annelik böyle bsey sanırım neden normal insanlar gibi ilaçsız geciremiyorum kmyasala maruz bırakıyorm evlatlaırmı dyeSağlıkla kucağınıza almayı diliyorumpanik atak evet var akışına bırakmak gerek onu da salmak gerekiyor ki o da bizi bıraksın.
Diğeri de henüz küçükmüş daha ama ne güzel ikisi birlikte büyüyecek akışına bırakıngerçekten öyle ilk gebeliğimde ilaçlar yuznden zehir ettim gebeliğimi kendime ikincide öyle yapmıcam dedimm ama gebeliği öğrendiğimden beri aglıyorum annelik böyle bsey sanırım neden normal insanlar gibi ilaçsız geciremiyorum kmyasala maruz bırakıyorm evlatlaırmı dye
evet canım 33 aylık daha ama benim yaşım var ondan istedim doğunca 3,5 yas araları olacak aslnda normal cnku bende 33 yasındayımDiğeri de henüz küçükmüş daha ama ne güzel ikisi birlikte büyüyecek akışına bırakın
Yaşım var deyince 30 sonları 40 falan sandımevet canım 33 aylık daha ama benim yaşım var ondan istedim doğunca 3,5 yas araları olacak aslnda normal cnku bende 33 yasındayım
ne bileyim yaş geçtikçe daha cekılmez hal alıyor ya bide riskler seyler hiç riske atmadm dedm olsn bitane daha ruh saglıgımda ilaçlarla iyi neyimede güveniyosam rabbime sıgındm ne diyeymYaşım var deyince 30 sonları 40 falan sandımben de 34 yaşındayım
Allah yardım eder inşallah baktınız zorlandıniz ilaç alırsınız yapacak bişey yok bakın ilkinde de almışsınız sağlıklı doğmuşne bileyim yaş geçtikçe daha cekılmez hal alıyor ya bide riskler seyler hiç riske atmadm dedm olsn bitane daha ruh saglıgımda ilaçlarla iyi neyimede güveniyosam rabbime sıgındm ne diyeym
ah ah alırsınz mı aldım bile coktan kızıma bakamadım inanın ılgılenemedm bugun anne etknlk yapalm kalksana yataktan hastamısn bakaym atesn varmı diyor kıyamıyorm hic böylesi dahada zormuş ne olur dua edin benm icinAllah yardım eder inşallah baktınız zorlandıniz ilaç alırsınız yapacak bişey yok bakın ilkinde de almışsınız sağlıklı doğmuş
Şuan kaç haftalık hamilesiniz ilk 3 ay sonrası ilaç veriyorlar zaten ilkinde ne zaman ilaç kullanmaya başladınız ilaçla iyiyseniz yapacak bişey yok evladınızla da ilgilenmeniz lazım kiyamam baya da küçük çok ilgi ister o şuanah ah alırsınz mı aldım bile coktan kızıma bakamadım inanın ılgılenemedm bugun anne etknlk yapalm kalksana yataktan hastamısn bakaym atesn varmı diyor kıyamıyorm hic böylesi dahada zormuş ne olur dua edin benm icin
sağlık ocagında beta verdim yarın cıkarmş sonucum adet tarihimde 2 agustos daha cok cok yeni yani anlayacagınızŞuan kaç haftalık hamilesiniz ilk 3 ay sonrası ilaç veriyorlar zaten ilkinde ne zaman ilaç kullanmaya başladınız ilaçla iyiyseniz yapacak bişey yok evladınızla da ilgilenmeniz lazım kiyamam baya da küçük çok ilgi ister o şuan
Yarın içmeyin ilaç lütfen henüz çok yeni aksine ilacı hemen bırakmış olmanız gerekiyor biraz sabredin ilk 3 ay tehlikeli diyorlar ya diğer evladınızda ilk 3 ay içinde ilaç almış mıydınız?sağlık ocagında beta verdim yarın cıkarmş sonucum adet tarihimde 2 agustos daha cok cok yeni yani anlayacagınızpersembe kadın doguma randevu aldım pıhtıılasma var ılk bebegımın kalbi durmstu kızımda 9 ay gobekten igne oldum ona flan rapor cıkartmam gerekecek daha kese bile gozukmez ama knusup tanısmıs oluruz doktorumzla bakalm
ativan ve remeron 15 mg aldm aradada cok dusuk dozda paxil ama ativan etkılıydı paxile ihtiyac brakmıyodu onada 11 haftaya kdar dayandm snra paxil 20 ye baslamstm doktoruma hbr verip smdide sadece xanax 1 lik alıyormYarın içmeyin ilaç lütfen henüz çok yeni aksine ilacı hemen bırakmış olmanız gerekiyor biraz sabredin ilk 3 ay tehlikeli diyorlar ya diğer evladınızda ilk 3 ay içinde ilaç almış mıydınız?
Zanax ı da doktora sorarak alın siz yineativan ve remeron 15 mg aldm aradada cok dusuk dozda paxil ama ativan etkılıydı paxile ihtiyac brakmıyodu onada 11 haftaya kdar dayandm snra paxil 20 ye baslamstm doktoruma hbr verip smdide sadece xanax 1 lik alıyorm
doktorum ativana izin vermsti onada verir dye sormadım özel muayene açmış gitmiş hastaneden gidip gorusemedmdeZanax ı da doktora sorarak alın siz yine
Olmadı eczacıya danışın anlatın doktorunuzun ativana izin verdiğini zanax var kullansam olur mu diye gibidoktorum ativana izin vermsti onada verir dye sormadım özel muayene açmış gitmiş hastaneden gidip gorusemedmde
hepsi aynı grup ilaçlar aslnda kullandırılıyor kullandırmayan doktorda çok ama soracagım doktoraOlmadı eczacıya danışın anlatın doktorunuzun ativana izin verdiğini zanax var kullansam olur mu diye gibi
orda kimse yokmu meyra profilin açık görünüyo başkada kimse yok sanırım ben yeni katıldım kimse benle konuşmuyor...:2:
Efeksorun etkısını ne zaman görmüştünüz ne için kullandınızBen avrupa yakasında oturuyorum. Buralarda bildiğiniz Dr olsa daha iyi olur. Ben hamile kalınca pişman olmaktan korkuyorum dayanamazsam diye çok korkuyorum napsam bilmiyorum efeksor ve seragual kullanıyorum bu ilaçlar hakkında bir bilgisi olan varmı acaba .
MERHABA REDAPRAYI GEBELİĞE KADAR KULLANDINIZ MIMerhaba hala kullanıyor musunuz bende selectra 75 kullanıyorum ama tam iyi gelmiyor gece uykularımda yok redepra uyku için mi alıyorsunuz 4 aylık gebeyim bende