29.haftadayim. başka ilaç kullanmiyorum cipralex kullanıyordum doktor kesti hamilelik başında. 15 gündür nuksetti hastaligim. Xanaxi kötü olduğum zaman aliyorumBebeğin kaç, aylık cnm xanax dışında düzenli kullandığın bakşa ilaç var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29.haftadayim. başka ilaç kullanmiyorum cipralex kullanıyordum doktor kesti hamilelik başında. 15 gündür nuksetti hastaligim. Xanaxi kötü olduğum zaman aliyorumBebeğin kaç, aylık cnm xanax dışında düzenli kullandığın bakşa ilaç var mı
Baya bi baktım çok sayfa var bulamadım .Bende hamileyken çok bunalınca sayfayı okumuştum burda xanax kullanıp doğum yapan insanlar vardı sağlıklıydı bebekleri sende bi yukarıları oku istersen iyi geleblir okudukların rahatlatır belki
Tabiki baya yukarıdaydı sanki berna diye bi bayan kullanmıştı bikaç kişi daha vardı onlara bilgi vermişti hatta bernaBaya bi baktım çok sayfa var bulamadım .
Dediğin gibi canm görsem rahstlicam . Allahım yardımcımız olsun . Eğer sense gorursen bana soylermisin denk gelirse
Baştan sona okuyun çok fazla var ilaç kullanan yalnız değilsin güzel arkadasımBaya bi baktım çok sayfa var bulamadım .
Dediğin gibi canm görsem rahstlicam . Allahım yardımcımız olsun . Eğer sense gorursen bana soylermisin denk gelirse
Çevrem de yok ama ben 3 yıldır o kadar çok araştırdım ki bu gebelikte ilaç meselesini çok kişiyle karsılastım kullanan formdaki diğer başlıklara göz atın mesela gebelikte antifepresan kullanımı yazın aratın başlıklar çıkar karşınıza İçinizi ferah tutun güzel düşünün biliyorum bu hastalıkta çok zor olumlu düşünmek ama Allaha sıgının rabbim korusun tüm bebişleriMerhaba arkadaşlar
YouTube dan bir psikiyatriye denk geldim instagram dm den msj yazdım kendisine. Geri dönüş yaptı. Xanaxi sordum hamilelikte . Asla kullanmamalisin dedi . Başka doktorlarda kullanabilir diyor . Bir kaygi başladi bende simdi sormayin. Nolursunuz kullanan dogum yapan varsa aramızda bir aydınlatın beni yada çevrenizde kullanan olduysa
Tamam öyle yapicam çok teşekkür ederim ilginiz için Amin insallah yarabbimÇevrem de yok ama ben 3 yıldır o kadar çok araştırdım ki bu gebelikte ilaç meselesini çok kişiyle karsılastım kullanan formdaki diğer başlıklara göz atın mesela gebelikte antifepresan kullanımı yazın aratın başlıklar çıkar karşınıza İçinizi ferah tutun güzel düşünün biliyorum bu hastalıkta çok zor olumlu düşünmek ama Allaha sıgının rabbim korusun tüm bebişleri
Sağol canım bakicam sayfalaraBaştan sona okuyun çok fazla var ilaç kullanan yalnız değilsin güzel arkadasım
Hala kullaniyormusunuz birde doğumunuz nasıl geçti bende gebelik düşünüyorum ama sadece şuanda redepra yarım olarak kullanıyorumBen kullanıyorum canım 8. haftadayım suan
Merhaba aynı benim gibiymişsiniz benimde ikinci hamileliğim bittim resmen şuan nasılsınızBende yoktu böyle birşey ilk kez başıma geldi 2. Hamileliğim bu, çok zor geçti hem bedenen hem fiziken çok yıprandım, piskolojim bozuldu. Allah yardımcın olsun inşallah geçer seninde bütün sıkıntıların.
Gözünüz aydınKizlar ben doğum yaptım bugun
Merhaba redeprayı kullanma sebebiniz nedir acaba rica etsem cevaplar mısınız doktorum anksiyete kaygı bozukluğu için verdi banaHala kullaniyormusunuz birde doğumunuz nasıl geçti bende gebelik düşünüyorum ama sadece şuanda redepra yarım olarak kullanıyorum
Benim içinde o yüzden verdi anksiyete ve kaygı bozukluğu için birde raxera verdi ama kullanmadım redeprayida bir gün içiyorum birgün icmiyorum ilaca bağımlı olmamak için birde gebelik düşünüyorumMerhaba redeprayı kullanma sebebiniz nedir acaba rica etsem cevaplar mısınız doktorum anksiyete kaygı bozukluğu için verdi bana
Gözünüz aydın hamileyken kullandınız mı ilacKizlar ben doğum yaptım bugun
Teşekkür cnmGözünüz aydın hamileyken kullandınız mı ilac
Hangi ilacı kullandın pekiTeşekkür cnm
Kullandım son 3 ay