Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bebeğin kaç, aylık cnm xanax dışında düzenli kullandığın bakşa ilaç var mı
29.haftadayim. başka ilaç kullanmiyorum cipralex kullanıyordum doktor kesti hamilelik başında. 15 gündür nuksetti hastaligim. Xanaxi kötü olduğum zaman aliyorum

Bende hamileyken çok bunalınca sayfayı okumuştum burda xanax kullanıp doğum yapan insanlar vardı sağlıklıydı bebekleri sende bi yukarıları oku istersen iyi geleblir okudukların rahatlatır belki
Baya bi baktım çok sayfa var bulamadım .
Dediğin gibi canm görsem rahstlicam . Allahım yardımcımız olsun . Eğer sense gorursen bana soylermisin denk gelirse

Merhaba arkadaşlar
YouTube dan bir psikiyatriye denk geldim instagram dm den msj yazdım kendisine. Geri dönüş yaptı. Xanaxi sordum hamilelikte . Asla kullanmamalisin dedi . Başka doktorlarda kullanabilir diyor . Bir kaygi başladi bende simdi sormayin. Nolursunuz kullanan dogum yapan varsa aramızda bir aydınlatın beni yada çevrenizde kullanan olduysa

Merhaba arkadaşlar
YouTube dan bir psikiyatriye denk geldim instagram dm den msj yazdım kendisine. Geri dönüş yaptı. Xanaxi sordum hamilelikte . Asla kullanmamalisin dedi . Başka doktorlarda kullanabilir diyor . Bir kaygi başladi bende simdi sormayin. Nolursunuz kullanan dogum yapan varsa aramızda bir aydınlatın beni yada çevrenizde kullanan olduysa
Çevrem de yok ama ben 3 yıldır o kadar çok araştırdım ki bu gebelikte ilaç meselesini çok kişiyle karsılastım kullanan formdaki diğer başlıklara göz atın mesela gebelikte antifepresan kullanımı yazın aratın başlıklar çıkar karşınıza ♥️İçinizi ferah tutun güzel düşünün biliyorum bu hastalıkta çok zor olumlu düşünmek ama Allaha sıgının rabbim korusun tüm bebişleri

Çevrem de yok ama ben 3 yıldır o kadar çok araştırdım ki bu gebelikte ilaç meselesini çok kişiyle karsılastım kullanan formdaki diğer başlıklara göz atın mesela gebelikte antifepresan kullanımı yazın aratın başlıklar çıkar karşınıza ♥️İçinizi ferah tutun güzel düşünün biliyorum bu hastalıkta çok zor olumlu düşünmek ama Allaha sıgının rabbim korusun tüm bebişleri
Tamam öyle yapicam çok teşekkür ederim ilginiz için Amin insallah yarabbim

Bende gebelikte ilaç kullandım ilk 3 ay kullanmamıştım sadece.Ben çok kötüydüm kızlar sanırım psikoz gibi bişeydi.Bebeğim doğdu bi anomalisi yok.Sadece erken doğmak zorunda kaldı suyum bittiği için ama depresanla alakası yok yani.

Bende yoktu böyle birşey ilk kez başıma geldi 2. Hamileliğim bu, çok zor geçti hem bedenen hem fiziken çok yıprandım, piskolojim bozuldu. Allah yardımcın olsun inşallah geçer seninde bütün sıkıntıların. 🤲
Merhaba aynı benim gibiymişsiniz benimde ikinci hamileliğim bittim resmen şuan nasılsınız

Hala kullaniyormusunuz birde doğumunuz nasıl geçti bende gebelik düşünüyorum ama sadece şuanda redepra yarım olarak kullanıyorum
Merhaba redeprayı kullanma sebebiniz nedir acaba rica etsem cevaplar mısınız doktorum anksiyete kaygı bozukluğu için verdi bana

Merhaba redeprayı kullanma sebebiniz nedir acaba rica etsem cevaplar mısınız doktorum anksiyete kaygı bozukluğu için verdi bana
Benim içinde o yüzden verdi anksiyete ve kaygı bozukluğu için birde raxera verdi ama kullanmadım redeprayida bir gün içiyorum birgün icmiyorum ilaca bağımlı olmamak için birde gebelik düşünüyorum

merhaba kızlar bende belki burada birçok kişiye tecrübelerimle motivasyon mesajı yazmısımdır 2021 de çeşitli ilaçlar kullanmıştım kızım var 33 aylık gayet sağlıklı şükür tekrar gebe kaldığımı öğrendim benimde kaygılarım tabiki bir anne olarak başa sardı brbrmizi rahatlatacak seyler yazalım destek olalım🤲🌸

X