Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba. Ben gebelikte de öncesinde de lustral kullandım. Gebelikte çok ağır atak da yaşadım.

Atak geldıgınde ne yaptınız
Cok agır derken nasıl gecırdınız atagınızı
Hiç bir şey yapamadım açıkçası. Evin içinde dolandım durdum. Çünkü sürekli titriyordum
Benimki günlerce geçmedi. Doktor hemen ilaca başlamadı.

Hiç bir şey yapamadım açıkçası. Evin içinde dolandım durdum. Çünkü sürekli titriyordum
Benimki günlerce geçmedi. Doktor hemen ilaca başlamadı.
Benım ataklarımda bırden ve ıkı üç gün devam eden ataklar oluyor lustralı gebelıkte kullanabılırım dıye doktor vermiştı
Aşerme olayında dahada tetıklenırmı ataklarım dıye korkuyorum

Aşerince neden tetiklensin anlayamadım açıkçası

Merhaba nasıl geçti doğumunuz bebiiişiniz sağlıklı mı?

Bende 20 haftalik hamileyim panik atak ve anksoyete var doktor bana selectra 50 mg verdi içeli bir ay olmadı bende korku iç daralması var bide ilk hamilelgimde de yaşadığım yatınca geçen ayağa kalkınca gelen baş yanması tarzı birsey var bu beni.cok ama çok rahatsız ediyor hergun aglama krizleri geçiriyorum daha önce emar tomografi herssy yapıldı birseu çıkmadı ikinci hamileligimdede gelip buldu beni çıldıracak gibi oluyorum yattığım an bıçak gibi yanma kesiliyor tansiyon da normal çıkıyor çok çaresizim bir yandan bu bir yandan ilaç bebeğe zarar verecek mi korkusu beni mahvediyor bir diğer güne uyanmak istemiyorum

Emin ol bu konudaki hepimiz aynı süreçten geçtik. Ama geçiyor sadece biraz sabret lütfen. Allahım acil şifalar versin inşallah

Merhaba, ben çok çaresiz durumdayım 10 haftalık hamileyim ve lustral daha önce kullandığımda ben de alerji yaptığı için o ilacı da kullanma şansım yok doktorum yazmıyor, zaten ilaç kullanmakta istemiyorum bebeğime bir şey olurmu diye ama lustral de en zararsız olanıydı içime rahatlatırdı diyordum.Anksiyete ve depresyon tedavisi gördüm yıllarca ama hamile kaldığım 5. Haftamda bırakmak zorunda kaldım.annanemi kaybettim üstüne bir de hamilelik hormonları gelince dayanamayacak duruma geldim her gün ağlıyorum endişe halim asla geçmiyor sürekli takacak bir şeyler buluyorum beynim sürekli sorun üretmeye başladı,çalışmak çok zor geliyor iş yapamayacak halde geldim bir yandan işimi kaybetme stresine girdim,eşim de benden bıktı asla evde kalmak istemiyor kalsa da ilgilenmiyor çok zor durumdayım ne olur yardım edin bu sitede okumadığım başlık kalmadı bir çözüm bulamıyorum çok çaresizim.

Çok üzüldüm. Keşke eşiniz destek olsaydı. Süreç bir nebze olsun kolaylaşırdı. Size alerji yapmayan başka ilaç denemeyi düşünün derim. Farklı doktorlar deneyin. Şahsen ben ilaçsız geçiremedim o dönemi. Passiflora şurup da bir nebze rahatlatıyordu. Allah şifa versin bir an önce inşallah

Eşim halimin ciddiyetini görünce biraz daha yanımda olmaya başladı sağolsun yeni bir doktor buldu hatta ona götürdü beni psikolog hamilelikte anksiyete ve depresyon çalışmış.bana da passiflora verdi psikiatri doktorum ama kadın doğum doktorum çok zordaysan iç bu ilaç sadece hayvanlarda denenmiş dedi iyice strese sokuyor insanı, sabah olur olmaz zaten başlıyor benim anksiyete mesaisi neyseki yemek yemeye başladım bulantılarım çok azaldı psikolojime biraz iyi gelir diye bekliyordum ama çok da etkilemedi allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor dayanmak.

Ben lustral kullandım. Passiflora için öyle bir şey duymadım, bana hamilelikte uygun görüldü

Psikiyatrinin verip kadın doğum doktorunun vermemesi de sizi strese sokuyor zaten daha kendi aralarında mutabık olamıyorlar kime güvenecez yarabbim
Onda da siz haklısınız. Belki başka doktora görünmeyi düşünebilirsiniz. Ben hamileyken çok ağır atak yaşadım. İlk başta ilaç kullandırmadılar. Şurup içtim toparlanmama yetmedi. Hamileyken kullanılması riskli olan bir damla var onu bile kullandım. Mecbur kalmıştım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…