- 26 Aralık 2020
- 1.096
- 474
Bazen ılac kullansanda kendini iyi hissetmeye biliyorsun. ama iki haftadan fazla sürerse ilaç etki etmiyor demektir o zaman bence bir doktora sorDün iyiydim bugün kötü oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen ılac kullansanda kendini iyi hissetmeye biliyorsun. ama iki haftadan fazla sürerse ilaç etki etmiyor demektir o zaman bence bir doktora sorDün iyiydim bugün kötü oldum
Gün günü tutmuyor ne yazikkiDün iyiydim bugün kötü oldum
Biraz uykusuzum ama sabah bı kotuydum şimdi biraz iyi gibiyimBugun daha iyi hissediyorum ben siz nasıl hissediyorsunuz
gebeliğinizde paxera mı kullandınız hep? bebeğiniz ve siz nasılsınız ?Evet evet ben 10 yıldır bu hastalığı çekiyorum . Evet emzirirken kullanılan ilaçlar varmış . Ben paxeraya gecicem . Doktorum öyle dedi . Paxera süte en az geçen ilaclardan biriymiş .
Gecti mi nasıl geçiyor sureciniz bende ayni durumdayimArkadaşlar ben hamileyim 14 haftalık ama çok kotu geciriyorum hamilelikten önce ilaçlarımı bırakmıştım uyuyamama korkum ve okb var bende hiç iyi değilim nolur yardım edin
Bende 13 hafta başladı öncesi hiç bir şey yoktu deliriyordum sanki kasılmalar çarpıntı heycan uykusuzluk kan değerlerim düşüktü ve 5.gebelik beni korkuttu 24 saat agliyodum 2 hafta çok kötü oluyodum sonra biraz sakinlik tekrar geliyodu ama her gelmesinde daha hafif diğerinden sonra baktım geliyo ve gidiyo hep kendimi teselli ettim tekrar gidecek öyle hafifledi ilaç ıcmedım doktor verdi ama icmedim lustral 50 mg doğumdan sonra korkuyodum ben bu kadar sıkıntı çektim bebek ne durumda acaba ve hiç kilo almadım üstelik verdım bebek sıkıntılı olacak mı diye yedim kendimi o kadar kasiliyodum ki vücudum taş gibi oluyodu enbuyuk korkumda bebeği kabullenemiyecem doğumu nasıl yapacam ama geciyo hersey yoluna giriyor şimdi sadece arada bi sabaha karşı biraz kasiliyorum yada bebekten zaman kalmıyor bılemıyorum ama iyiyimHiçbir sorunum yoktu ilaç kullanmadım
Bebeginiz doğdu mu saglikli mi bende benzer seyleri yaşıyorum ve cok korkuyorumBana zestat diye bi şurup verdi doktorum ama çok fazla içmedim onu fulsac isimli ilacımı kullandım düzenli
Ewet doğdu şuan 3 aylık çok şükür bi sağlık problemimiz olmadı ne doğumda ne de sonrasında:) ben o kadar kötüydüm ki sürekli ağlıyodum sanki o girdaptan hiç çıkamıycam gibi geliyodu ellerim uyuşuyodu anksiyeteden, ilaçtan sonra toparladım yavaş yavaş doğumdan sonra kullanmadımBebeginiz doğdu mu saglikli mi bende benzer seyleri yaşıyorum ve cok korkuyorum
İyi akşamlar ne tür ilaçlar kullanmistinizEwet doğdu şuan 3 aylık çok şükür bi sağlık problemimiz olmadı ne doğumda ne de sonrasında:) ben o kadar kötüydüm ki sürekli ağlıyodum sanki o girdaptan hiç çıkamıycam gibi geliyodu ellerim uyuşuyodu anksiyeteden, ilaçtan sonra toparladım yavaş yavaş doğumdan sonra kullanmadım
Bana uyku için zestat gündüz için de fulsac yazmıştı doktorum. Ama zestatı çok kullanmadm 1-2 kez anca diğerini düzenli kullandımİyi akşamlar ne tür ilaçlar kullanmistiniz
Benim de şu anda bulantılarıma tek iyi gelen ilaç zestat maalesef. Diğer bulantı ilaçları hiç işe yaramadı. Mecbur arada kullanıyorum. Uzun süre kullanan var mı acaba aranızdaBana uyku için zestat gündüz için de fulsac yazmıştı doktorum. Ama zestatı çok kullanmadm 1-2 kez anca diğerini düzenli kullandım
Bebeğin kaç, aylık cnm xanax dışında düzenli kullandığın bakşa ilaç var mıKızlar arada anksiyete ile mücadele edemediğim zaman xanax kullanıyorum yarım olarak . Yani çok sık değil. Ama bu beni korkutuyor . Cocukta bir sıkıntıyla karsilasirim diye. Bu ilaclari içip d kategorisi olanları dogum yapanlar varmi burda acaba
Bende hamileyken çok bunalınca sayfayı okumuştum burda xanax kullanıp doğum yapan insanlar vardı sağlıklıydı bebekleri sende bi yukarıları oku istersen iyi geleblir okudukların rahatlatır belkiKızlar arada anksiyete ile mücadele edemediğim zaman xanax kullanıyorum yarım olarak . Yani çok sık değil. Ama bu beni korkutuyor . Cocukta bir sıkıntıyla karsilasirim diye. Bu ilaclari içip d kategorisi olanları dogum yapanlar varmi burda acaba