Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

selam cnm bizde seni seviyoruz helal olsun sende helal et.sezeryan olcak uyucaksın ve uyanacaksın panik yapmaya vaktin olmicak korkma.bizim kız gececi öglene kadar uyuyorum sonra ev işi yemek günler nasıl çabuk geçiyo anlamıyorum.bebiş olsun sende yoğunlaşıcaksın cnm Allahın izniyle panik atak geçirecek zamanın kalmicak:)senin adına çok seviniyorum yarın kurtulacaksın hamilelikten korkma dualarımız seninle.yarın 8:30da bizde bizim kızın kontrolü için yola çıkcaz yolda sana dua ederim inşallah bol bol.Allaha emanet olun sen ve bebişin..

Nil yarın herşey biticek artık mutlu günler bekliyor olacak seni...
Tam 9 ay geçirdin 9 ay neler yaşadın şimdi ise sayılı saatlerin kaldı..
Ben senin gördüğün bu günleri görebileceğimden bile şüpheliyim...
Hayırlı doğumlar arkadaşım... Güzel bebeğini kucağına biran önce al kavuşun artık...
Allah yar ve yardımcın olsun...

hamile kadın ''YA REKİB''diye okusa,doğum zahmetinden kurtulur.

doğum yapacak olan kadın sancılandığı zaman çok çok''İNŞİRAH''süresini okusahem sancısı azalır hemde kolay doğumu kolay olur.

Vesveseyi Önleme Duası
"Amentü billahi ve rusulihi, Allahu ahadün, Allahussamedü, lem yelid velem yuled, velem yekün lehu küfüven ahad." (11)
(Allah'a ve O'nun bütün peygamberlerine inandım. Allah birdir. Yemez, içmez, hiçbir şeye muhtaç değildir. Doğurmadı ve doğrulmadı. O'na hiçbir şey denk olamadı.)

Allah seni ve doğum yapacak herkesi bir avazda kurtarsın, hayırlısıyla bebeklerin doğmasını nasip etsin İnşallah.Sağlıklı ve sorunsuz bir doğum dilerim.Burda en az yazan benimdir heralde.Herhangi bir hakkım olduğunu sanmıyorum ama varsa da zerresine kadar helal olsun.

Canımsın ya, çok sağol bir tanem.. İnşaAllah sizdede sorun çıkmaz.. Dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var.. Ne olur bol bol dua edin banaa... Aksilik çıkmasın.. Artık bir şekilde haberleşiriz..

Ben bişey sormak istiyorum yine.Hamileliğimin 30. haftasına girdim Allah'ın izniyle.Sağ kaburgamın ucu (en alt kaburgam yani) acıyor.Hani destekli sütyen giyersiniz de baleni batar.ya da çamaşırınız katlanır da pot yapar ya, öyle bi sıkışma hissi.Bebek genelde sağda duruyor.Acaba ondan mıdır? Bu tarafta karaciğer olduğu için tırsıyorum yaa...Sürekli şeker-tansiyon ölçüyorum.Bana bi yardım eder misiniz?

Bir de geçen gün tv'de İbrahim Saraçoğlu'nu dinledim.Açıkçası bitki ile ilgili bir tek İbrahim Saraçoğlu'na güveniyorum.Şöyle bişey söyledi, özellikle panik atağı ve çarpıntısı olanlar portakal-greyfurt yemesin, suyunu içmesin.Yani yiyin ama az yiyin dedi.Çarpıntıya sebep oluyormuş.Hatta yatmadan önce yerseniz kabus görürsünüz dedi.C vitamini için illa bunlar şart değil, limon ve diğer sebze-meyveleri yiyin dedi.Portakal-greyfurt severlere duyurulur.

Melekciğim.. Sakın öyle düşünme.. İnan senin için özel dua etmeye çalışacağım o an.. O panikten, korkudan unutmazsam.. Rabb'im hepimize yardım etsin... Şİmdi düşünüyorumda, neler çektim şu 9 ay... Sen yoktun buralarda, çoğu zaman kendime bile itiraf edemedim duygularımı.. İlk aylar, senin gibiydim.. Ama benim bebiş düştü düşecek gibiydi.. Düşsün diye dört gözle bekledim inan... Düşsün diye... Anlıyor musun.. Hiçte üzülmezdim gitseydi.. Bu nasıl bir psikoloji çok iyi anlıyorum.. Ama Rabb'im emretti, yaşadı.. Sonra rahatlıyorsun, ilk zamanlardaki duygular kalmıyor insanda.. Sabret arkadaşım.. Bu sabırlarında mükafatı var.. Hemde çoook büyük... Sabret, ggeçecek herşey.. Ama ilaç mutlaka kullan.. Dedim ya, ilaç kullanmalısın diyen doktoru bulana kadar git, ara , bul.. Yoksa çok zorlanırsın....

Allah razı olsun, ilgin alakan için.. Bende inşirah suresine aşık olanlardanım.. O kadar çok seviyorum ve o kadar etkileniyorum ki.. Bol bol okumak lazım gerçekten.. Hemde manasını da birlikte okumalı ki, insanın ciğerine işlesin..

Canım kaburga batması ben çok yaşadım.. Seninde daha yeni başlamış Allah yardımcın olsun.. Ara ara geçiyor, sürekli ağrımıyor ama hiçbir zamanda tam olarak gitmiyor bu ağrı.. Ben ne sağıma yatabiliyordum, ne soluma bu ağrıdan.. Yatıyorsam, oturunca geçiyordu biraz.. bebebk baskı yapıyor ondan.. Allah yardım etsin...

Nil Rabbim kolaylıklar nasip etsin Çok rahat girip çık inş..Dünyalar tatlısı bebeğini kucağına al inş.Duada olucaz senden ricam ilk fırsatta haberdar et bizi emi aklım şimdiden sende..İnş bu gece biraz uyursun annen yanında değilmi?

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, :

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

(A'raf suresi 54. ayet)

En çok dualarınıza güveniyorum efrahım.. Kendime güvenim yok zira....

Annem yanımda yok.. Eşimle eltim hastanede olacaklar.. Ne olacak hiç bilmiyorum.. Yalnızım.. Eltimde hastanede gece falan yanımda kalır herhalde.. Gündüz ne olur bilmem.. Hiçbirşey bilmiyorum yani.. Annemin gidişi beni çok yıktı.. Hayırlısını diliyorum Rabb'imden.. Benim refakatçim, Rabb'im olsun, ne yapayım...

Canım, bir şekilde haber veririm inşaAllah.. En müsait zamanda en azından sana bir msj yollarım.. Yollayabilirsem eğer.. Yukardaki duayı da okuyalım inşaAllah.. Bu duaların vesilesiyle Rabb'im yardım edecektir bu aciz kuluna da...

Amin.Senden de Allah razı olsun.Evet uzanır gibi oturunca biraz rahat oluyor.Ne tam ağrı gibi, ne tam batma gibi.Sanki oraya bişey sıkışmış da zorlanıyor sanki.Ama işte dillendirmeyeyim, sağ taraf olunca tedirgin oldum.Aradabir böbreğime doğru bi basınç, ağrı gibi bişi..Yine sağ taraf.

Cevabın için teşekkürler.Tekrar kolaylıklar dilerim.Şimdiden geçmiş olsun.

Edicek.en ufak bir şüphemiz olmasın..Sen msj at ben burayı bilgilendirirm inş.Ben bile çok üzüldüm annenin gitmesine demekki bunu da kaldırabileceksin napalım allah eltinden razı olsun.Ben ilk günden itibaren bebeğime geceleri kendim baktım dikişimle beşikten almak çok zor olduğu halde.Yalnız değilsin dayanılmycak acılar diil bir haftada rahat etmiş olursun Allahın iznyle..

İnsan nelere katlanmıyor ki. Rabb'im beterlerinden korusun.. Ya efrah varya, ben ameliyattan uyanayım, çarpıntı falan çekmeyeyim, Ağrılar zamanla geçer önemli değil.. Rabb'im biliyor nelerden korktuğumu.. Ne korkakmışım ben yaa.. Nefret ediyorum kendimden bazen.. Ve bir müslümana hiç yakışmayan şeyler bunlar.. Tevekkül denen şey nerde kaldı ki.. Yazık yani...

Ya ataklar gelince dünyamız başımıza yıkılıyor Nil.Öle korkulmayacak bişey değil bu güçsüz deil aksine bu kabuslara dayandığımıza göre gayet güçlüyüz...

Herkese hayırlı akşamlar.. Ben kaçıyroum.. Oğluma ders çalıştıracağım biraz..
E son hazırlıklar falan.. Herkesi Rabb'ime emanet eidyorum.
Güzel haberlerle gelmek üzere, şimdilik hoşçakalın...

bugün aklım hep sendeydi.kim bilir nasıl heyecanlıdır diye.inan kendim doğuma gidiyor muşum gibi hissettim bir an.allah yardımcın olsun canım.dualarımız seninle.yarın kendine geldiğinde bizleri haberdar et olur mu.belki çok kısa süredir yazıyorum ama buradakilerin ilgisini görünce sanki çok uzun süedir aranızdaymışım gibi hissediyorum.her şey çok güzel olacak buna yürekten inanıyorum canım.bu arada sezeryandan sonra bol bol yürümeye çalış canım.daha çabuk toparlıyorsun.kendine güvenin artıyo.sonrasında ne panik ne bir şey.hadi bakalım senden sonra sıra bende.sen sıranı savdıktan sonra.sanırım benimle uğraşacaksınız:)))))

Nİl güzel haberlerini bekleyeceğim benim icinde dua et bu gece senin için dua ettim Rabbim yardımcın olsun canimmm

Nil yarin sezeryanla kurtulacaksin insallah canim on ikisindeydi dimi dualarimizdasin rabbim kolayliklar versin canim ne guzel yarin bebisine kavusacaksin iyi haberlerle don insallah bekliyoruz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…