Nilcim dogum tarihinin belli olmasina cok sevindim sorun cikmadan sag salim kurtulun insallah ben inaniyorum ya hicbir sorun cikmicak hersey cok guzel olacak insallah.
selam kızlar nasılsınız bayramınız nasıl geçti??
ben giremedim bayram nedeniyle kızımla bayram ziyaretlerimizi yaptık:))
nilim 37. hafta dedin dedin bak 37. haftaya geldin Allah ın izniyle kuzum:))
keyifler ne alemde kızlar bebişler nasıl??
AAaa gerçekten bende 37 oldum artık he? Gerçi 37, haftayı yaşıyorum şu an ya neyse.. Orada 37 yazdı ya.. Şükür Rabb'ime..
Yok anacım, bizden adam olmaz.. Dün gece yatapğa yattım.. Aklıma anestezi olyı takıldı kaldı.. Önce epidural olduğumu hayal ettim.. Karnım tahta gibi olmuş güya ama kestiklerini hissediyorum.. Acımasada ben orayı kestiklerini biliyorum ya, fenalıklar bastı bana daha düünürken.. Yok yok dedim, ben epidural falan yapamam..
Sonra yine ameliyathanede yattıpğımı ve beni uyuttuklarını düşündüm.. Genel anestezi için.. Ya uyku esnasında fenalık gelirse, hani korkunç bir kabus görürsünüz ya, ee anesteziden ötürü uyanamamda.. Ayy başladı nefesim daralmaya.. Yok dedim ben genelde olamam..
Normal mi doğursam dedim inanın hee.. Bu nasıl bir psikolojidir yaa.. Allah'ım daraltma kullarını.. REsmen daralmanın alasını yaşıyorum.. Hiçbirşey düşünmüyorum şu an..............
Ne doğumu................ Kİm doğum yapacakmış............... ....
Ben mi..................Modundayım şu an...
Pa kapında bekliyor efrah, en ufak açık yer bulsa dalacak desene.. Yavrum, ilaca başlamalısın sen.. Nasıl baş ediyorsun, iş nefes almalara kadar geldiyse, bayağı zordasın demekki.. Rabb'im yardımcımız olsun..
Benimde annem gittiii............................... Gitmek zorunda kaldı..
Şurda doğumuma 15 gün kala annem gitti ve ben çok üzgünüm.. Ağlayasım var sürekli.. Demin bindirdik otobüse, abim çok rahatsızlanmış, nesi olduğu bellideğil, zor nefes alıyormuş, tıkanıyor, yürüyemiyormuş, annem atladı gitti.. Onun durumu daha acil çünkü.. Ben çok kötüyüm kızlar yaa.a......
Hoşgeldin nisan.. Özlettin yaa.. Ama seni çok iyi anlıyorum, ağlayan bebek çok zor.. Benim ilk oğlum öyleydi ya..
Ben onu ne doktorlara götürmüştüm.. Şu doktor bu şehrin en iyi doktoru diyorlardı, hoop alıp götürüyordum..
Doktorlar bana her seferinde aynı şeyi söylüyorlardı.." Bu bebeğin hiçbirşeyi yok, sadece huysuz.. Çekeceksin.."
Oooooyy oyy. İnşaAllah bu bebişim öyle olmaz..
Evet öğleden sonra dr. gideceğim bakalım bu sefer neler diyecek.. Her gitmemde bir sürprizle karşılaşıyorum..
En son kum döküyordum.. Bebek aşırı kiloluydu.. Plasentam yaşlanmıştı, bebeği taşımıyordu..
Kasımın 9'u yada 12 'si demişti dr. sezeryan için.. Ama bu bebek bu tarihi de beklemez demişti..
Şimdi kesin kararı verecek, bende heyecanlı ve çaresiz bekliyorum.. Ama varya, daha dayanacak gücüm kalmadı sanki yaa..
Bir an önce doğsun istiyorum, vücudum çok yoruldu.. Bu çarpıntılardan, baş dönmesinden, fenalık hissinden..
Veeee şu iç daralmalarıııı.. Allah'ım dün gece gene geldi ki, sormayın.. Sanırım doğurunca süt verme durumuna göre ilacımı yükselteceğim.. Gerekirse maam veririm yeterki şu bunalma hissini yaşamayayım diyorum..Belki şu an artık sabrım kalmadığından böyle düşünüyorum , bilmiyorum ama belkide doğunca kıyamam, ilacın dozunu artırmam.. Çok zordayım arkadaşlar, öyle böyle değil yani.. Bebekle ilgili hiçbirşey duymak görmek istemiyorum.. En çokta bu üzüyor beni..
Efraaaaaaaaaaaahhhh.. Aynen senin gibi oldum gülüm ben yaaa.. Sana teselli verirken, ben aynı duruma düştüm.. Doğumdan sonrası yok gerçekten.. Yani düşünmek bile istemiyorum.. Ya öyle olursa, ya böyle olursalarla ömür geçer mi yaa... Mahvediyorum hayatımı.. Demek bu hastalık bazılarını bu yönden vuruyormuş.. Sana diyordum ya, kızın olacak ne güzel, süslü püslü kıyafetler alırsın diye.. Ben şu an 1 kıyafet bile almıyorum, almak istemiyorum çünkü.. Kıyafet alırken b,le fenalık basıyor bana, aklıma bebeiş geliyor diye.. Bu nasıl bir psikoloji yaa. Sonra da vicdan azabı çekiyorum, ben nasıl anneyim, bu bebeğin suçu ne diye.. Hadi bakalım...
Allah'ım... Allah'ım.... Allah'ımm.. Ne olur, ne olur, ne olur yardım et Ya Fettah.. Gönüllerimiz senin elinde Rabb'im..
herkesin gecmis bayrami mübarek olsun.Allah tekrarini erdirsin.Sevdiklerinizle nice huzurlu bayramlar gecirmeyi nasip etsin.
Nilcigim nasilsin?gelip bir hatirini sorayim dedim.bu nisan hepten unuttu buralari deme.bayramda ailemin yanindaydim 3 gün.pazar döndüm.valla bebisi koklamaktan cok, ziriltisini dinlemekten giremiyorum desek daha dogru olur nil.bu ikinci bebis bayagi edepsiz cikti teyzesi,bazen hic durmadan agliyor agliyor agliyor....hakliymissin canim insanin piskolijisi bozuluyor.birde neden agladigini anlamayinca, daha zor.karni tok, alti temiz.gazi icin bitkisel bir fitil veriyoum, karindaki havayi bosaltiyor.birde agizdan lefax diye bir ilac veriyorum.haftada bir gün masaj terapisine götürüyorum.hicbirsey fayda etmiyor.cok zorluyor beni cok.Allahim saglik versin ama her bebek bir olmuyormus.hayir benim bir cocugum daha var, oda ilgi sevgi alaka istiyor.
az kaldi seninde, rabbim yar ve yardimci olsun.tez elden kurtarsin.saglikla kolaylikla bebisine kavustursun.senin oglan büyük ya , benim kadar zorlanmazsin belki.hatta faydasi bile olur sana.kardesiyle ilgilenir.ben dokuz yasindayken cok bakardim kardesim 4 yasindaydi.Sezeryan olacak büyük ihtimal degilmi, kaldi 2 haftan yani.insallah herseyi kolay atlatairsin canim.yaz buraya doktorun dediklerini.sezeryan tarihi alinca bir rahatliyor insan yinede.benim bebis tarihten 2 gün önce gelmeyi tercih etti gerci, suyum gelince.kendi karar verdi gelecegi güne.
efrah,aday sizler nasilsiniz?bebisleriniz iyimi?annelige alistinizmi?ve diger tüm arkadaslar.hepinize kolayliklar diliyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun.bizi bu hastaliktan kurtarsin, yada bu hastalikla mücadele edecek gücü versin, insallah.
sevgiler
merhabalar öncelikle hepinize kolaylıklar diliyorum.
bi konuda yardıma ihtiyacım var.3 yıldır remeron kullanıyorum ve gebelikten şüpheleniyorum fakat regl dönemi gelmeden net olarak bilmiyorum,kullandığım ilacın tehlikesi olduğunuda biliyorum.bu tarz ilaç kullanıp hamile kalan varmı aranızda.yani gebe olduğumu öğreninceye kadar kullanmam da sakınca varmı:2:
kuzum nasılsın??? aklım sende hep yaaaa...
habersiz bırakma beniii dualarımdasın cnm benim bebeğinle...
Merhaba arkadaşlar.. Bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim... Anksiyete hastasıyım ilaç kullanıyordum ve ilaçlarıda 2 hafta önce bırakmıştım..
Süpriz bir hamilelik oldu.. Ve gebelik korkum vardı benim.. Hala var..
2 gündür çok kötüyüm ben..((
Korku, endişe yaşıyorum ellerim sürekli terli.. Boğazımda bir düğüm var.. Terapiye gidiyorum ve bu akşamda gideceğim..
Bana yardım ederseniz yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok seveniceğim.. Çok zor bir durummuş bu
9 ay nasıl geçer?? Doğum nasıl geçer??
Allahımm şöyle oluruna bırakmak istiyorum herşeyi..
merhaba ebruli hamile kalldığımı öğrenene kadar ilaç kullandım ve 4 aydan sonrada ilaca devam ettim hamileliği boyunca ilaç kullanan arkadaşlarda var burda şükürler olsun bir problem yaşamadık... ilaç kullanmamak en iyisi tabiii kii... geçmiş olsun....
Merhaba arkadaşlar.. Bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim... Anksiyete hastasıyım ilaç kullanıyordum ve ilaçlarıda 2 hafta önce bırakmıştım..
Korku, endişe yaşıyorum ellerim sürekli terli.. Boğazımda bir düğüm var.. Terapiye gidiyorum ve bu akşamda gideceğim..
Bana yardım ederseniz yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok seveniceğim.. Çok zor bir durummuş bu
Bazen korkunç nöbetler geçiriyorum şuanda geçiriyorum ve bu öyle 5-10 dkm sürmüyor.. Saatler hatta 1 gün bile sürebiliyor...
İnsan bu durumda herşeyi gözdden çıkarır Ne olur bana da dua edin..
merhabalar öncelikle hepinize kolaylıklar diliyorum.
bi konuda yardıma ihtiyacım var.3 yıldır remeron kullanıyorum ve gebelikten şüpheleniyorum fakat regl dönemi gelmeden net olarak bilmiyorum,kullandığım ilacın tehlikesi olduğunuda biliyorum.bu tarz ilaç kullanıp hamile kalan varmı aranızda.yani gebe olduğumu öğreninceye kadar kullanmam da sakınca varmı:2:
Bazen korkunç nöbetler geçiriyorum şuanda geçiriyorum ve bu öyle 5-10 dkm sürmüyor.. Saatler hatta 1 gün bile sürebiliyor...
İnsan bu durumda herşeyi gözdden çıkarır Ne olur bana da dua edin..
ewet nilcim 10 gün kaldı değilmi çok seviniyorum seninde kurtulacağına sende 10 gün sonra bize bebişin yaramazlıklarından bahsediceksin Allahın izniyle.Allah yardımcın olsun.halen inanamıyorum hepimiz hamileydik ve doğum yaptık bu hastalıkla boğuşarak hemde çok şükür.:)güzel dileklerimiz seninlee
kuzum nasılsın??? aklım sende hep yaaaa...
habersiz bırakma beniii dualarımdasın cnm benim bebeğinle...
Ya son 10 gün...
Amöa kızlar berbat durumdayım...
Sizi rahatlatıyordum ama şimdi ben aynı durumdayım ve kendimi telkin edemiyorum.................
Bende kalp krizi geçirdikten sonra olmuşum 1 sene xanax ve lustral special100mg kullandım fakat hamile kalınca kalp ilaçlarım dahil kestiler ama ataklar fena öyle sık olmaya başladıki günde 7-8 kere gece bile çarpıntıya uyandığım zamanlarım oldu ayırd edemiyorum benim için kabus olan tarafı bu acaba diyorum pskolojikmi yoksa gene kriz geçircekmiyim :/ sağolsun dr lar pskolojik diye hastane kapısından geri çevirdiler beni tam 7 kes sonunda krizle gittim anjioda dr lar ınandı hala pskolojik diyolardı sağolsunlar etti eylediler delittiler beni ataklara dayaanamadığım için lustrala başladım 50mg sbah yarım akşam yarım tesbıhler dualar 5 ayımdayım bi bitse ilaçları alırken öyle rahattım kii :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?