- 13 Aralık 2020
- 1.028
- 1.390
Ne güzel ilgililermiş bak. Lohusalık da zor canım annenler de gelemedi di mi pandemiden ötürü sonra gelecekler. Biraz zor dönemler malesef. Bakalım bence cok vicdan yapma düşük doz güvenli ilaç diye düşün canımAynn canim insallh duymam ama biraz ruh halimde dalgalanmalar var 2 gundur..gece ataklar yokluyor..gercekten cok zor insan vicdan yapiyor..hemsireye gelince bir sorayim bakalim ne dicek o zaten kullan diyordu bana..dogum icin hastaneye yatisim yapildiginda bile ebeler gelip hergun soruyorlardi ilacini aldin mi diye..al kesinlikle aksatma diyorlardi..ama sancidan ruh halin umruna gelmio o an..
Yok canim annemler malesef gelemedi yollar acildi bu kezde ingiltere vürus Turkiyede cok diye Turkiyeyi kirmizi listeye aldi..yani Turkiyeden ingiltereye gelen biri 10 gun otelde kalacak ve 1.700 sterlin odeyecek devlete yani Turk parasi 17 milyar 700 TL.resmen turist gitmesin diye yapildi vürusten dolayi..Ne güzel ilgililermiş bak. Lohusalık da zor canım annenler de gelemedi di mi pandemiden ötürü sonra gelecekler. Biraz zor dönemler malesef. Bakalım bence cok vicdan yapma düşük doz güvenli ilaç diye düşün canım
Allah razı olsun. Huzur sağlık evladınla sizinle olsun inşallah.Tm canim..kendinide yipratma..Allaha guven ve hayallerini erteleme..kaderde ne varsa basa o gelir ne yaparsak yapalim kaderden kacamayiz..ne cok insan var agri kesici bile kullanmadan dogum yapip bebegi engelli dogan hasta dogan..o yuzden once Allaha sonra doktorlara guven..haa zor olucak ama sonunda evladin olacak ne guzel bir duygu..zaten annelik anne olmak kolay olsaydi Cennet annelerin ayagi altinda olmazdi..
Merb canm gecmis olsun oncelikle..kizariklikla ilacin alakasi bence yoktur..sivilce seklindeyse benm bebegimdede oluo sicaktan olabiliyor..dedigin gibi 50 mg lik tam etkili olmuyor yani tam iyiyim diyemiyorsun..100 mg kullanmadim bilmiyorum ama tabi 50 mg dan etkilidir..100 mg a ne zaman gecis yaptin etkili mi?Merhaba arkadaşlar emziriyorm 50 selektra kullaniyorum doktor alti ayi beklesek daha iyi olur bekleyemezsen iç dedi ictim 50 mg başladıktan bir hafta sonra bebegimin gozunde kızarıklık oldu doktora gittim antidepresandan degil dedi hafif girip yuze gectim elli ise yaramiyo cok durgunlasti dun yuzu alerji oldu ne yapcagimi şaşırdım kullanan varmı acaba emzirirken yada oldumu
Uc gun oldu yüzlük içiyorum bi etki yok bekliyorum off bebegime birşey olcak diye ödüm kopuyorMerb canm gecmis olsun oncelikle..kizariklikla ilacin alakasi bence yoktur..sivilce seklindeyse benm bebegimdede oluo sicaktan olabiliyor..dedigin gibi 50 mg lik tam etkili olmuyor yani tam iyiyim diyemiyorsun..100 mg kullanmadim bilmiyorum ama tabi 50 mg dan etkilidir..100 mg a ne zaman gecis yaptin etkili mi?
2 gunde etki etmez canim hele 10 gun dolsun..ah ah hic deme o duygu o vicdan azabi insani mahvediyor..seni cok iyi anliyorum..Allah kimseyi evlatla imtihan etmesinUc gun oldu yüzlük içiyorum bi etki yok bekliyorum off bebegime birşey olcak diye ödüm kopuyor
Yuzde 99 güvenli dedi ama insan bebeğinden anlar ictukten sonra emince yüzü alerji gibi oluyo icmiycem gözleri bile kizariyo ilaçtan sonra oluyo takip ettim2 gunde etki etmez canim hele 10 gun dolsun..ah ah hic deme o duygu o vicdan azabi insani mahvediyor..seni cok iyi anliyorum..Allah kimseyi evlatla imtihan etmesindoktorun ne dedi canm yani bebege gecermiymis yada ne oranda gecermis?
Canim bir dene bakayim icme 1 hafta gibi duzelecekmi..annelik icgudusu en ufak bir sy olsa ilaci sucalrsin vicdan yaparsin..selecktra demi kullandigin suan?Yuzde 99 güvenli dedi ama insan bebeğinden anlar ictukten sonra emince yüzü alerji gibi oluyo icmiycem gözleri bile kizariyo ilaçtan sonra oluyo takip ettim
Evet cnm selektra bu ilaci ilk aldigimda hastalandi doktor ondan degil dedi devam dedim yuze ciktim içiyorum süt emdikten bir saat sonra yüzü kabarıyor istahi kapandi icmicem goz kapagi mor resmen emdikten sonra oluyo ilac aldıktan hemen sonra kötü etkiliyor zaten selektra bende bir ise yaramiyoCanim bir dene bakayim icme 1 hafta gibi duzelecekmi..annelik icgudusu en ufak bir sy olsa ilaci sucalrsin vicdan yaparsin..selecktra demi kullandigin suan?
Anladim canim ama cok zor durumdaysan mamaya gec istersen..biliyorum cok zor geliyor insan vicdan yapiyor kiyamiyor ama en azindan sen iyi olursun bebegine daha iyi bakarsin..tabi sen daha iyi bilirsinEvet cnm selektra bu ilaci ilk aldigimda hastalandi doktor ondan degil dedi devam dedim yuze ciktim içiyorum süt emdikten bir saat sonra yüzü kabarıyor istahi kapandi icmicem goz kapagi mor resmen emdikten sonra oluyo ilac aldıktan hemen sonra kötü etkiliyor zaten selektra bende bir ise yaramiyo
Cnm gece iceyim diyorum on sutu sağıp dokerim bide oyle denicem valla kotuyum biraksam dibe vururum diye'de korkuyorum emzirirken kullanan varmi forumda cnmAnladim canim ama cok zor durumdaysan mamaya gec istersen..biliyorum cok zor geliyor insan vicdan yapiyor kiyamiyor ama en azindan sen iyi olursun bebegine daha iyi bakarsin..tabi sen daha iyi bilirsincanim kizarikliklar sivilce seklinde ve yuvarlark yuvarlak kirmiziysa bu sicaktanda oluyormus benim bebegimdede var kizariklik suan..bebegimin ebesi geldi bugun sordum sicaktan dedi cok ustunu falan ortme dedi
Anliyorum seni canim sen yine iyi dayaniyorsun..bn var diye biliyorum redesten ve bnden once dogum yapan biri vardi c ile basliyordu hatirlayamadim adini..onlar kullaniyor biliyorum ben..Cnm gece iceyim diyorum on sutu sağıp dokerim bide oyle denicem valla kotuyum biraksam dibe vururum diye'de korkuyorum emzirirken kullanan varmi forumda cnm
Ya teşekkür ederim valla kotuyum ilacsiz olmuyoAnliyorum seni canim sen yine iyi dayaniyorsun..bn var diye biliyorum redesten ve bnden once dogum yapan biri vardi c ile basliyordu hatirlayamadim adini..onlar kullaniyor biliyorum ben..
Kuzummmmmm çok mutlu oldum güzün aydınEvt canim dogum yaptim sukur..bebegimde biraz solunum sıkıntisi oldu sukurr bebegimde iyinormal dogum yaptim kolayda oldu dogumum tavsiye ederim normal dogumu..oyle sukurler olsun hamilelik evresini atlattim darisi sizlere olsun..evlat bambaska bir seymis Allahim isteyen herkeze nasip etsin
Sen nasilsin canım iyi misin? Emzirirken devam edecek misin ilaca Nazan hoca ne diyor?Kuzummmmmm çok mutlu oldum güzün aydın
Cnm gozun aydınAnliyorum seni canim sen yine iyi dayaniyorsun..bn var diye biliyorum redesten ve bnden once dogum yapan biri vardi c ile basliyordu hatirlayamadim adini..onlar kullaniyor biliyorum ben..
Forumda yoklar ama benim kullanan arkadaslarimda var emzirirkenYa teşekkür ederim valla kotuyum ilacsiz olmuyo
Tesekkurler canimCnm gozun aydın
Tesekkrler canim darisi sanaKuzummmmmm çok mutlu oldum güzün aydın