- 26 Aralık 2020
- 1.097
- 475
Slm canim nasil oldun iyimisn bebegin ve sen?lohusalik nasil gidiyor?Sağol canım inşallah geçer. Bebek iyi şükür ama ben iyi değilim..
Geçmiş olsun ilaç değişiminiz başarılı öldümü hangi ilaci kullaniyorsunuzMerhaba arkadaşlar. Ben 10 yıldır paxera kullanıyorum. Üç kez bıraktım azaltarak ancak anksiyetem geri geldi herseferinde ve tekrar başlamak zorunda kaldım. Hamilelik düşünüyorum. İlaçsız duramadığımı bildiğim için ilaçla hamile kalmayı planlıyorum. Hatta bu konuda psikiyatri desteği ile paxerayı kesip hamilelik için c kategorisinde olan cipram adlı ilaca geçtik. 1.5 ay kullandım ancak bana iyi gelmedi ilaç. Depresyon ve anksiyeteye etkili olmadı mecburen paxeraya geri döndüm. Tabi bu süreçler benim için oldukça zor ve yıpratıcı geçti.
Şuan lustral önerildiği için lustrale başlamayı planlıyorum. Ancak işe yaramamasından endişeliyim. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Sorum şu lustral kullanıp anksiyetesi tekrarlamayan arkadaşlarım varmı.
Atak gecırmıyorum çok şükür uyumaya başladım yavas yavas korkmuyorum artık eskısı kadar Hamdolsun dıyorum bunada şükürMrb canm ataklarin azaldi mi?
Sevindim iyi olmanaAtak gecırmıyorum çok şükür uyumaya başladım yavas yavas korkmuyorum artık eskısı kadar Hamdolsun dıyorum bunada şükür
Merhaba canım iyiyim. Düzeliyorum. Ara ara sıkıntılar oluyor. Bebeğim biraz huysuz pek uyutmuyor beni, kolik sanırım gazı var. Hamilelikte yaşanan stres olabilir belki sebebi onun dışında iyiyiz şükür. Sadece gaz problemi yaşıyoruz ki bunu çoğu bebek yaşıyor zaten 3. 4. Aya kadar. Senin de az kalmış maşallah kız mı erkek miydi bebeğin? Kızsa erken gelir muhtemelenSlm canim nasil oldun iyimisn bebegin ve sen?lohusalik nasil gidiyor?
Merhaba paxera ve lustral kullanan biri olarak lustralin anksiyetenize iyi geleceğini düşünmüyorum. Yine sertralin olan selectra deneyin isterseniz. Bana Selectra da iyi gelmemişti ama yarar gören arkadaşlar var. Bu arada hamilelik öncesi bunları denemekle çok iyi bi iş yapmışsınızGeçmiş olsun ilaç değişiminiz başarılı öldümü hangi ilaci kullaniyorsunuz
Merhaba canim iyi olmana sevindim bende iyim sukur gunumu bekliyorum heycanla ve sabirsizliklaMer
Merhaba canım iyiyim. Düzeliyorum. Ara ara sıkıntılar oluyor. Bebeğim biraz huysuz pek uyutmuyor beni, kolik sanırım gazı var. Hamilelikte yaşanan stres olabilir belki sebebi onun dışında iyiyiz şükür. Sadece gaz problemi yaşıyoruz ki bunu çoğu bebek yaşıyor zaten 3. 4. Aya kadar. Senin de az kalmış maşallah kız mı erkek miydi bebeğin? Kızsa erken gelir muhtemelen
cnm sen citolese baslayinca ne kadar surede etki etti basta cok yan etki yaptmiCnm ben citolese geçtim paxilden, selectra falan iyi gelmedi bana ama citoles iyi geldi. Sen de bir doktora sor istersen kullanmaya basla
Hayır canım 2-3 gün baş ağrım oldu o kadar. 10 güne falan da etkisini hissettim. 1 ay kadar 5 mg kullandım sonra kendi isteğimle 10a çiktimcnm sen citolese baslayinca ne kadar surede etki etti basta cok yan etki yaptmi
bende paxera kullaniyodum cocuk dusununce yavas yavas braktm biraz zorlandim ama sukur iki ayı gecti ama cok eskiden citoles kullanmstm gebelikde kullanlyo diye tekrar baslamak istiyorum korona falan doktor randevularida cok dolu az hasta alıyo baslayım diyorum napsam bilemedim doktor en son xanax verdi bitek zor zamanlar icin ama ben sanki yavas yavas ankisiyetem basliyo gibi hissediyorum bide hepden eve kapandık daha beter olduk insaallah iyi gelir en azndan suandakinden daha iyi olurum heraldeHayır canım 2-3 gün baş ağrım oldu o kadar. 10 güne falan da etkisini hissettim. 1 ay kadar 5 mg kullandım sonra kendi isteğimle 10a çiktim
Maşallah ya siz de hamileliğinizin sonuna geldinizMerhaba canim iyi olmana sevindim bende iyim sukur gunumu bekliyorum heycanla ve sabirsizliklagaz sorunu cogu bebekte oluyor canim benim yigenimdede olmustu sonra geciyor..erkek canim benimki..37 cinhaftanin icindeyim suan kasilmam falan yok ama karnimdaki sertlik azaldi ve yumusadi assagi dogru indi karnim..4 mayista gun verecek doktor insallh..buyuk ihtimal 10-15 mayis arasi dogum gerceklesir
Doktora danışmadan almayın derim ben. Eskiden iyi geldiyse tabii ki yeniden iyi gelebilir ama gerekirse baska bi dr randevu alıp danışın online da alınabiliyor özel hastaneler. İçiniz rahat eder burada ben bişey diyemem şimdi :)bende paxera kullaniyodum cocuk dusununce yavas yavas braktm biraz zorlandim ama sukur iki ayı gecti ama cok eskiden citoles kullanmstm gebelikde kullanlyo diye tekrar baslamak istiyorum korona falan doktor randevularida cok dolu az hasta alıyo baslayım diyorum napsam bilemedim doktor en son xanax verdi bitek zor zamanlar icin ama ben sanki yavas yavas ankisiyetem basliyo gibi hissediyorum bide hepden eve kapandık daha beter olduk insaallah iyi gelir en azndan suandakinden daha iyi olurum heralde
Aynn canim sonuna dogru gidiyorumMaşallah ya siz de hamileliğinizin sonuna geldinizdoğumla beraber tüm sıkıntılar da geçsin bitsin inşallah
Aminnnn inşallah her vakitte dua ediyorum hepimiz içinAynn canim sonuna dogru gidiyorumdarisi sizlere insallhh insallh dogumdan sonrasi hepimiz icin kolay olur
Insallhh canimmm insallh Allah razi olsun insllh bu zor gunlerde gececekAminnnn inşallah her vakitte dua ediyorum hepimiz içinKolay olacak merak etme Allah büyük herşey güzel olacak
Belki ileride böyle bi 50 sene sonra şu ankinin tam tersine bu ilaçların anneyi rahatlattığı için gelişimi daha iyi yönde etkilediğini bile bulabilirler:))) Doktorlar şu anda çok haklı, bilinmezlikler var diye düşünüp riske girmek istemiyorlar ama insanlar günümüz hastalığı olduğu için mecbur kalıp daha çok içtikçe çalışmalar bir sıkıntı olmadığını gösteriyor. Ben ilacı kullanmasam bebeği daha kötü etkileyeceğimden emin gibi hissediyorum. Umarım çok yakında bu çalışmalar tamamlanır ve antidepresanlar parol kadar risksiz kategorsine geçer :))
Bunu muhtemelen gebelikte ilac kullanmak zorunda kalan butun annelr hissdiyordur canim..keske kullnmak zorunda kalmasak ama napalim..kalbini ferah tut Rabbim korur insallhh bebislerimiziHamilelikte ilaç kullanmak zorunda kaldığı için kendini suclu ve diğer insanlardan yarım hisseden oluyor mu? Ben şahsen öyle hissediyorumm sırf bu sebebten bebeğime bişey olursa o vicdanım nasıl olacak ?
Rabbim kimseyi zor duruma düşürme sağlık ile imtihan etme
İlaç kullanıp bu şekilde hissetmeyen yoktur bende tam olarak öyle hissediyordum ama doktorlar zaten bu konuda güven veriyor güvenip iyi düşünmeye çalışmaktan başka şansımız yok düşük dozlar veriliyor zaten burda çok şükür sıkıntı yaşayan anne de olmadı o yüzden iyi olmaya çalış bebeğin için toparlanman lazım sana ihtiyacı olacak doğumdan sonraHamilelikte ilaç kullanmak zorunda kaldığı için kendini suclu ve diğer insanlardan yarım hisseden oluyor mu? Ben şahsen öyle hissediyorumm sırf bu sebebten bebeğime bişey olursa o vicdanım nasıl olacak ?
Rabbim kimseyi zor duruma düşürme sağlık ile imtihan etme
Aynen hersey onun için zaten bir an önce toparlanmak istiyorum ben iyi olayım ki bebeğimde iyi olsun diye çok zormuş ikilemde kalmak Allah yardmcımız olsunİlaç kullanıp bu şekilde hissetmeyen yoktur bende tam olarak öyle hissediyordum ama doktorlar zaten bu konuda güven veriyor güvenip iyi düşünmeye çalışmaktan başka şansımız yok düşük dozlar veriliyor zaten burda çok şükür sıkıntı yaşayan anne de olmadı o yüzden iyi olmaya çalış bebeğin için toparlanman lazım sana ihtiyacı olacak doğumdan sonra