Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Geçmiş olsun ilaç değişiminiz başarılı öldümü hangi ilaci kullaniyorsunuz

Mer
Slm canim nasil oldun iyimisn bebegin ve sen?lohusalik nasil gidiyor?
Merhaba canım iyiyim. Düzeliyorum. Ara ara sıkıntılar oluyor. Bebeğim biraz huysuz pek uyutmuyor beni, kolik sanırım gazı var. Hamilelikte yaşanan stres olabilir belki sebebi onun dışında iyiyiz şükür. Sadece gaz problemi yaşıyoruz ki bunu çoğu bebek yaşıyor zaten 3. 4. Aya kadar. Senin de az kalmış maşallah kız mı erkek miydi bebeğin? Kızsa erken gelir muhtemelen

Geçmiş olsun ilaç değişiminiz başarılı öldümü hangi ilaci kullaniyorsunuz
Merhaba paxera ve lustral kullanan biri olarak lustralin anksiyetenize iyi geleceğini düşünmüyorum. Yine sertralin olan selectra deneyin isterseniz. Bana Selectra da iyi gelmemişti ama yarar gören arkadaşlar var. Bu arada hamilelik öncesi bunları denemekle çok iyi bi iş yapmışsınız

Merhaba canim iyi olmana sevindim bende iyim sukur gunumu bekliyorum heycanla ve sabirsizlikla gaz sorunu cogu bebekte oluyor canim benim yigenimdede olmustu sonra geciyor..erkek canim benimki..37 cinhaftanin icindeyim suan kasilmam falan yok ama karnimdaki sertlik azaldi ve yumusadi assagi dogru indi karnim..4 mayista gun verecek doktor insallh..buyuk ihtimal 10-15 mayis arasi dogum gerceklesir

Hayır canım 2-3 gün baş ağrım oldu o kadar. 10 güne falan da etkisini hissettim. 1 ay kadar 5 mg kullandım sonra kendi isteğimle 10a çiktim
bende paxera kullaniyodum cocuk dusununce yavas yavas braktm biraz zorlandim ama sukur iki ayı gecti ama cok eskiden citoles kullanmstm gebelikde kullanlyo diye tekrar baslamak istiyorum korona falan doktor randevularida cok dolu az hasta alıyo baslayım diyorum napsam bilemedim doktor en son xanax verdi bitek zor zamanlar icin ama ben sanki yavas yavas ankisiyetem basliyo gibi hissediyorum bide hepden eve kapandık daha beter olduk insaallah iyi gelir en azndan suandakinden daha iyi olurum heralde

Maşallah ya siz de hamileliğinizin sonuna geldiniz doğumla beraber tüm sıkıntılar da geçsin bitsin inşallah

Doktora danışmadan almayın derim ben. Eskiden iyi geldiyse tabii ki yeniden iyi gelebilir ama gerekirse baska bi dr randevu alıp danışın online da alınabiliyor özel hastaneler. İçiniz rahat eder burada ben bişey diyemem şimdi :)

Hamilelikte ilaç kullanmak zorunda kaldığı için kendini suclu ve diğer insanlardan yarım hisseden oluyor mu? Ben şahsen öyle hissediyorumm sırf bu sebebten bebeğime bişey olursa o vicdanım nasıl olacak ?
Rabbim kimseyi zor duruma düşürme sağlık ile imtihan etme

Bunu muhtemelen gebelikte ilac kullanmak zorunda kalan butun annelr hissdiyordur canim..keske kullnmak zorunda kalmasak ama napalim..kalbini ferah tut Rabbim korur insallhh bebislerimizi

İlaç kullanıp bu şekilde hissetmeyen yoktur bende tam olarak öyle hissediyordum ama doktorlar zaten bu konuda güven veriyor güvenip iyi düşünmeye çalışmaktan başka şansımız yok düşük dozlar veriliyor zaten burda çok şükür sıkıntı yaşayan anne de olmadı o yüzden iyi olmaya çalış bebeğin için toparlanman lazım sana ihtiyacı olacak doğumdan sonra

Aynen hersey onun için zaten bir an önce toparlanmak istiyorum ben iyi olayım ki bebeğimde iyi olsun diye çok zormuş ikilemde kalmak Allah yardmcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…