Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sagol canim..kontrol altinda aslinda ilac kullanmiyorum ama gunluk olcuyorum bide dikkat ediyorum..ama tabi rahat yiyemiyorsun biraz fazla yesen yukseliyor..bende anksiyeteden saglikli beslenemedim hamilelikte toplamda 3 kilo aldim..6 aya kadar anksiyete yuzunden saglikli beslenemedim sonra ilaca basladim biraz rahatladim bu kezde gebelik sekeri cikti..ama takmamaya calisiyorum canim ne yapayim saglikli olsunlarda doguncada kilo alirlar insallh..

Olmaz insallh canim 4 gun daha erken..ben dozu azalttim 2 hafta sonra kotu olmaya basladim..tabi bende boyle oldu diye sendede olacak diye bir sey yok..insallh iyi olursunda gerek kalmaz kullnmana

aynen cnm sanırm bende anksiyeteden dolayı saglklı beslenemicem cnm bsey istemiyor cunku gebelktendir acılır ıstah diyolar ama blmiyorm valla bekliyoruz ilaçlarıda alıyorum artık insallah bebegime bsey olmaz cok zormus gercekten

Olmaz insallh canim 4 gun daha erken..ben dozu azalttim 2 hafta sonra kotu olmaya basladim..tabi bende boyle oldu diye sendede olacak diye bir sey yok..insallh iyi olursunda gerek kalmaz kullnmana
Ama ben hiç almıyorum artık bakalım inşallah gerek kalmaz hepimiz iyi olalımm İyi hissediyorum idare ediyorum iştahım uykum vs herhangi bir değişiklik yok çok şükür almadan önce hepsi vardı tabi

Selam kızlar, bulantı kusma yaşayan arkadaslara bizzat yaziyorum. Eğer antidepresan aldığınızda kesiliyorsa bulantı kusma vs muhtemelen ilaç yoksunluğudur. Gecmiyo hafifliyo gibi oluyosa ilk 3 ay mide bulantısı yaşıyorsunuzdur.

bebek beslenemez mi diye düsünmeyin. 2 ay aç yaşadim, ekmek bile yiyemiyordum. Bulantı ve ilaç yoksunluğundan. Paxili birakmistim ben de. Ben 6 kg verdim ama bebek hep kilo aldı, büyüdü, gelişti.

9. hafta ilaca basladim ama insan gibi yemek yiyebilmem 15-16 haftamı buldu. Sonra da hızlı kilo aldim eski halime döndüm.

hepsi geçiyor ve bişey olmuyor. Su an aranızda en erken haftasında ilaç kullanan bir hamile olarak belirteyim, doktorunuzun önerip tavsiye ettiği hiçbir ilaçta sorun olmuyor. Kendinizi paralamayin ben çok yıprattım çok ağladım bu 9 ay nasi geçecek diye ama haftalar geçip gidiyo yeter ki umudunuzu kaybetmeyin.

ilaçlarnız gerekliii ise kullanın ve birakmayin. Çoğumuz düsük dozda ilaç kullanıyoruz, bir şey olmuyor Allahın izniyle bebekler çok güvenli bir yerde, vücudumuz onları bizden daha iyi koruyor emin olun. Bu hastalığın üstesinden gelmek icin önce moralinizi yüksek tutun ki bedeniniz büyük tepkiler vermesin. Ben kafaya eskisi gibi takmayacağım dediğim an bulantılarım da hafifledi emin olun düşünce gücü de işe yariyor

Cok zor canim psikolojik rahatsizlik cok zor helede hamilelikte..bende oyleydim yiyemezdim dogru duzgun..esim disardan getirirdi cogu zaman onuda ayakta yerdim hizla sirf bebek ac kalmasin diye.

Ama ben hiç almıyorum artık bakalım inşallah gerek kalmaz hepimiz iyi olalımm İyi hissediyorum idare ediyorum iştahım uykum vs herhangi bir değişiklik yok çok şükür almadan önce hepsi vardı tabi
Insallh iyi olursun canim gerek kalmazz sonucta kendini iyi hissdiyorsan kullanmaninda bir anlami yok

Cok zor canim psikolojik rahatsizlik cok zor helede hamilelikte..bende oyleydim yiyemezdim dogru duzgun..esim disardan getirirdi cogu zaman onuda ayakta yerdim hizla sirf bebek ac kalmasin diye.
neyse sen atlatmıssn hep zorlukları cnm az kalmış dogumuna darısı bize

Aminn canimm insllh hepimiz atlatirizsimdide lohusalik sendromundan korkuyorum acaba nasil olacak zor mu gececek falan gibisinden
Merak etme dünyaya gelsin onla ugrasmaktan hiç sendrom falan hissetmezsin zaten ilaçta kullandırıyo doktorlar sonrasnda kolay olur toparlanman Allahın izniyle

malesef ilaca baglı degil anksiyeteye baglı kusmalar bulantılar yasıyorum cnm ilaca baslayncada pat diye kesilmiyor haftalarını alıyor insanın iyi olması ben suan ativan ve rexapin 2,5mg alıyorum tedavi edici bi ilaçlarm yok yani 9. haftadan sonra siz hangi ilaca baslamstınız

Cnm ben citolese geçtim paxilden, selectra falan iyi gelmedi bana ama citoles iyi geldi. Sen de bir doktora sor istersen kullanmaya basla

Cnm ben citolese geçtim paxilden, selectra falan iyi gelmedi bana ama citoles iyi geldi. Sen de bir doktora sor istersen kullanmaya basla
bana paxilden baska iyi gelen ilaç yoktu normal hamile degilkende maleseff şimdide onu kullanamıyorum idare edicem artk blmiyorm ne zamana kdar dayanablrm

gecen sene 8 haftalıktı kalbi durdu kaybettim sonra bir tüp bebek kimyasalım var bu 3.oluyor heralde canımm
Uzuldum canim cok gecmis olsun kadin olmak gercekten cok zor ozelliklede evlenince anliyor insan bunu..insallh bu bebegini saglikla sihatle alirsin kucagina

Uzuldum canim cok gecmis olsun kadin olmak gercekten cok zor ozelliklede evlenince anliyor insan bunu..insallh bu bebegini saglikla sihatle alirsin kucagina
çok zor hemde bide evde dusuk yaptırdı doktor corona var evde kmse yok tek basına sancılı agrılı ne blım zor gunlerdi rabbim dusmanıma yasatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…