- 28 Aralık 2014
- 1.550
- 1.783
baska ilaçları veriyolar 100mg dayıyolar paxera paxile gelince kullanamazsın diyolar onlarda bi alem yani benm 3 ay bitti basladım paxile canım Allaha emanet yavrularımız sen ne kdarlık hamilesinAnladım canim bende paxera 20 mg kullaniyorum iyi geliyor bu ilaç iki dr kullanılmaz dedi oyuzden araştırıyorum insallah allahim hayirlisi ne ise onu karşımıza cikarir
Canım benim hamile değilim düşünüyorum araştırıyorumbaska ilaçları veriyolar 100mg dayıyolar paxera paxile gelince kullanamazsın diyolar onlarda bi alem yani benm 3 ay bitti basladım paxile canım Allaha emanet yavrularımız sen ne kdarlık hamilesin
Anladımm insallah hayırlısı olsunCanım benim hamile değilim düşünüyorum araştırıyorum
panik atak cok sık yok ama panik atak gelicek korkusu ölüm korkusu bu nedenlede ankisiyete hep varSizde panik atak mi var ankslyetemi olum korkusu yasiyor musun
Aynen ben bu hastalıkla 17.hafta da tanıstım ben panık atak yada ataklar nedır hıc bılmezdım bırden sac dokulmesı uykusuzlukla vurdu benı uykusuzluk panık atak daralma sureklı aglama kusma mıde bulantısı derken hastanelerde yattım hatta psıkıyatrıde bıle yattım uykudan sıcrıyarak uyanıyordum sonrada korkuyordum uyumaya once sertların le basladık ama o bana ıyı gelmedi sonra antıseptık basladık 50 mg cok sukur sımdı ıyı olmayı basarıyoruz ıc sıkıntım gıttı sadece gene uyku korkum var ama onuda uyanınca bastırıyorum ışacsız olmazdı kesmeyın ılaclarınızı benı detaylı utrasona gonderdıler bebegımızde cok ıyımıs sukur Rabbım koruyor onları benım hormonlar ve gecırmıs oldugum coronaya bagladılar almanyadayım burda ılaca karsı olmalarına ragmen benım saglıgım ıyu olursa bebekte ıyı olur dıolar korkmayın arkadaslar hepsı anksıtenın oyunu bıze ama başarcaz bebıslerımızı alıcaz kucagımıxa ihşallah ıyı dusunelım iyi olsunSelam kızlar, bulantı kusma yaşayan arkadaslara bizzat yaziyorum. Eğer antidepresan aldığınızda kesiliyorsa bulantı kusma vs muhtemelen ilaç yoksunluğudur. Gecmiyo hafifliyo gibi oluyosa ilk 3 ay mide bulantısı yaşıyorsunuzdur.
bebek beslenemez mi diye düsünmeyin. 2 ay aç yaşadim, ekmek bile yiyemiyordum. Bulantı ve ilaç yoksunluğundan. Paxili birakmistim ben de. Ben 6 kg verdim ama bebek hep kilo aldı, büyüdü, gelişti.
9. hafta ilaca basladim ama insan gibi yemek yiyebilmem 15-16 haftamı buldu. Sonra da hızlı kilo aldim eski halime döndüm.
hepsi geçiyor ve bişey olmuyor. Su an aranızda en erken haftasında ilaç kullanan bir hamile olarak belirteyim, doktorunuzun önerip tavsiye ettiği hiçbir ilaçta sorun olmuyor. Kendinizi paralamayin ben çok yıprattım çok ağladım bu 9 ay nasi geçecek diye ama haftalar geçip gidiyo yeter ki umudunuzu kaybetmeyin.
ilaçlarnız gerekliii ise kullanın ve birakmayin. Çoğumuz düsük dozda ilaç kullanıyoruz, bir şey olmuyor Allahın izniyle bebekler çok güvenli bir yerde, vücudumuz onları bizden daha iyi koruyor emin olun. Bu hastalığın üstesinden gelmek icin önce moralinizi yüksek tutun ki bedeniniz büyük tepkiler vermesin. Ben kafaya eskisi gibi takmayacağım dediğim an bulantılarım da hafifledi emin olun düşünce gücü de işe yariyor
Sen nasılsın nasıl gıdıyor günler cabuk gecıyor artık ılaca alıştım gibi saatı yaklasınca az yoksunluk oluyor gıbı amaaa korkarak uyusamda uyanınca dolasıp gıne yatmayı denıyorum şükür 22 haftalık olduk bakalım kısmet hersey bırde kavussak saglıcakla ben baska bısey ıstemıcemSevindim iyi olmana
Bende sukur iyi olmaya calisiyorum canm..bazen iyi bazen kotu gunler geciyorSen nasılsın nasıl gıdıyor günler cabuk gecıyor artık ılaca alıştım gibi saatı yaklasınca az yoksunluk oluyor gıbı amaaa korkarak uyusamda uyanınca dolasıp gıne yatmayı denıyorum şükür 22 haftalık olduk bakalım kısmet hersey bırde kavussak saglıcakla ben baska bısey ıstemıcem
Canm sen sertaline kullanmiyormusun suan?Aynen ben bu hastalıkla 17.hafta da tanıstım ben panık atak yada ataklar nedır hıc bılmezdım bırden sac dokulmesı uykusuzlukla vurdu benı uykusuzluk panık atak daralma sureklı aglama kusma mıde bulantısı derken hastanelerde yattım hatta psıkıyatrıde bıle yattım uykudan sıcrıyarak uyanıyordum sonrada korkuyordum uyumaya once sertların le basladık ama o bana ıyı gelmedi sonra antıseptık basladık 50 mg cok sukur sımdı ıyı olmayı basarıyoruz ıc sıkıntım gıttı sadece gene uyku korkum var ama onuda uyanınca bastırıyorum ışacsız olmazdı kesmeyın ılaclarınızı benı detaylı utrasona gonderdıler bebegımızde cok ıyımıs sukur Rabbım koruyor onları benım hormonlar ve gecırmıs oldugum coronaya bagladılar almanyadayım burda ılaca karsı olmalarına ragmen benım saglıgım ıyu olursa bebekte ıyı olur dıolar korkmayın arkadaslar hepsı anksıtenın oyunu bıze ama başarcaz bebıslerımızı alıcaz kucagımıxa ihşallah ıyı dusunelım iyi olsun
Dogum yapinca haber ver bize cnm merak ederiz seniBende sukur iyi olmaya calisiyorum canm..bazen iyi bazen kotu gunler geciyormassallh yolu yarilamissin..ayrintili ultrasyona girmisssindir..canim o korkarak uyuma bendede var ya gece uyurken atak gelirse diye korkuyorum..bide bnm dogum yaklasti stres heycan korku hepsi karmakarisik
Hayır ben Quetepın kullanıyorum canım 50 mgCanm sen sertaline kullanmiyormusun suan?
Kıyamam az kaldı az daha sık dişini dualarım senleee ıhsallah gecıcek Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın bacımBende sukur iyi olmaya calisiyorum canm..bazen iyi bazen kotu gunler geciyormassallh yolu yarilamissin..ayrintili ultrasyona girmisssindir..canim o korkarak uyuma bendede var ya gece uyurken atak gelirse diye korkuyorum..bide bnm dogum yaklasti stres heycan korku hepsi karmakarisik
Tm canim veririm daha gun vermedi doktor sali gunu randevum var buyuk ihtimal verirDogum yapinca haber ver bize cnm merak ederiz seni
Amin canim cok sagolll cumlemize insallhhhKıyamam az kaldı az daha sık dişini dualarım senleee ıhsallah gecıcek Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın bacım
Doğum için gün verildi mi ne durumdasınız ☺Tm canim veririm daha gun vermedi doktor sali gunu randevum var buyuk ihtimal verir
Evt canim verildiDoğum için gün verildi mi ne durumdasınız ☺
Ay maşallah çok güzel haberlerini alırız inşallah , darısı biz kalanların başına sanırım senden sonra forumda benim yaklaşıyorEvt canim verildihaftaya cumartesi insallh aksam 5 te gel dedi doktor..sen nasil oldun canm ilaci birakmistin demi yanilmiyorsam?
Inslhh canim yasamzsin ins hicbirimiz yasamayizAy maşallah çok güzel haberlerini alırız inşallah , darısı biz kalanların başına sanırım senden sonra forumda benim yaklaşıyorEvet Canım bıraktım şükürler olsun 3 hafta geçti heralde artık takip etmiyorum da İyiyim eski benim atlattım umarım lohusalıkta da bir problem yaşamayız
Amin inşallah.28 haftalık oldukInslhh canim yasamzsin ins hicbirimiz yasamayizilaci birakmana sevindim sen kac haftalik oldun?
Az kalmis canim bundan sonrasi su gibi gecelr..Amin inşallah.28 haftalık olduk