Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Anladım canim bende paxera 20 mg kullaniyorum iyi geliyor bu ilaç iki dr kullanılmaz dedi oyuzden araştırıyorum insallah allahim hayirlisi ne ise onu karşımıza cikarir
baska ilaçları veriyolar 100mg dayıyolar paxera paxile gelince kullanamazsın diyolar onlarda bi alem yani benm 3 ay bitti basladım paxile canım Allaha emanet yavrularımız sen ne kdarlık hamilesin

baska ilaçları veriyolar 100mg dayıyolar paxera paxile gelince kullanamazsın diyolar onlarda bi alem yani benm 3 ay bitti basladım paxile canım Allaha emanet yavrularımız sen ne kdarlık hamilesin
Canım benim hamile değilim düşünüyorum araştırıyorum

Aynen ben bu hastalıkla 17.hafta da tanıstım ben panık atak yada ataklar nedır hıc bılmezdım bırden sac dokulmesı uykusuzlukla vurdu benı uykusuzluk panık atak daralma sureklı aglama kusma mıde bulantısı derken hastanelerde yattım hatta psıkıyatrıde bıle yattım uykudan sıcrıyarak uyanıyordum sonrada korkuyordum uyumaya once sertların le basladık ama o bana ıyı gelmedi sonra antıseptık basladık 50 mg cok sukur sımdı ıyı olmayı basarıyoruz ıc sıkıntım gıttı sadece gene uyku korkum var ama onuda uyanınca bastırıyorum ışacsız olmazdı kesmeyın ılaclarınızı benı detaylı utrasona gonderdıler bebegımızde cok ıyımıs sukur Rabbım koruyor onları benım hormonlar ve gecırmıs oldugum coronaya bagladılar almanyadayım burda ılaca karsı olmalarına ragmen benım saglıgım ıyu olursa bebekte ıyı olur dıolar korkmayın arkadaslar hepsı anksıtenın oyunu bıze ama başarcaz bebıslerımızı alıcaz kucagımıxa ihşallah ıyı dusunelım iyi olsun

Sevindim iyi olmana
Sen nasılsın nasıl gıdıyor günler cabuk gecıyor artık ılaca alıştım gibi saatı yaklasınca az yoksunluk oluyor gıbı amaaa korkarak uyusamda uyanınca dolasıp gıne yatmayı denıyorum şükür 22 haftalık olduk bakalım kısmet hersey bırde kavussak saglıcakla ben baska bısey ıstemıcem

Bende sukur iyi olmaya calisiyorum canm..bazen iyi bazen kotu gunler geciyor massallh yolu yarilamissin..ayrintili ultrasyona girmisssindir..canim o korkarak uyuma bendede var ya gece uyurken atak gelirse diye korkuyorum..bide bnm dogum yaklasti stres heycan korku hepsi karmakarisik

Canm sen sertaline kullanmiyormusun suan?

Dogum yapinca haber ver bize cnm merak ederiz seni

Kıyamam az kaldı az daha sık dişini dualarım senleee ıhsallah gecıcek Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın bacım

Evt canim verildi haftaya cumartesi insallh aksam 5 te gel dedi doktor..sen nasil oldun canm ilaci birakmistin demi yanilmiyorsam?
Ay maşallah çok güzel haberlerini alırız inşallah , darısı biz kalanların başına sanırım senden sonra forumda benim yaklaşıyor Evet Canım bıraktım şükürler olsun 3 hafta geçti heralde artık takip etmiyorum da İyiyim eski benim atlattım umarım lohusalıkta da bir problem yaşamayız

Inslhh canim yasamzsin ins hicbirimiz yasamayiz ilaci birakmana sevindimsen kac haftalik oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…