Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benim anksiyetem var. Çok ciddi ataklar geçiriyordum. Hepsi dindi şükür. Gelse de hafif geliyor. Korkunc anksiyetem vardı. Şimdi Rabbime şükür
O ilaç mı azalttı sizin kardeşimin de çok ciddi ağır atakları rivotril şuan etki etmiş durumda nöroloji doktoru saradan da şüpheleniyor ama bana atak gibi geldi umarım öyledir gerekli tetkileri yapılacak yine de umarım sara değildir

Nasılsınız kızlar , herkes iyimi yazmıyorsunuz hic.. İnsallah iyisinizdir ben bayadır kötuydum 2 gündür daha çok kötüyüm rexapin ile ativana geri baslıyorum artık dayanamıyorum 12 haftalıgız rabbime emanet ne diyim zaten bu zamana kadarda mecburen aldım kullandım xanaxla idare ettim remeron vermişti doktor o zaten etki etmiyor bana cok uzun yıllar kullanms oldugum icin baya kotuyum Allahım yardım et

Kullan hiç bırakmaaa bende daha yeni yeni toparlanıyorum 21 olduk bizde cok şükür önemli olan senın ıyı olman ıyı olursan bebekte iyi oluyor ben sıkı takıpteyım çok şükür bebeğimizde iyi artık aksamları olmasın dıye korkmuyorum zorlu 4 haftadan sonraa gelen mutluluk ılac destek arkadas oluyor bende terapı alıyorum ama ılacda destek duzelcez saglıcakla alcaz bebıslerımızı Rabbımın ıznıylee hep iyi düşün başldda zor evet ama ılaclar etkı edınce şahane hıssedıceksın sabır gecmıs olsun

ativan remeron rexapin alıyorm cnm dusuk dozlarda ama korkuyorm bebege zararı olur diye orası ayrı konu bugun biraz daha iyiym dün agla kus bulantı üşüme mahvolmustum çok zor gercekten canım ysamayan bilemez prof dr nazan hocaya sordum ilacları bakalm o ne dicek

Mrb canm ataklarin azaldi mi?

Ben varım canım.Anksiyete bulantıyı artırıyor.12.haftami bekliyorum ilaca dönmek içinilacsizligin etkileri başladı
İnan bulantıdan bsey yapamıyorum iştahsızım hcbsey yiyemiyorum bile bırakmstım bende ama mecbur geri basladım 11+1 im etki etmeside zaman alıyor toparlanamıyorm sen hangi ilacı alıyordun

İnan bulantıdan bsey yapamıyorum iştahsızım hcbsey yiyemiyorum bile bırakmstım bende ama mecbur geri basladım 11+1 im etki etmeside zaman alıyor toparlanamıyorm sen hangi ilacı alıyordun
Lustral 50mg.Elim sürekli gidiyo ilacaçok korkuyorum bı anda kotulesmekten.Allah izin verirse bı on gün daha dayanirsam 12.haftam dolacak.

Bulantidan kusmaktan perişan oldum artıkbı de ara ara yoklayan depresyon,anksiyete belirtilerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…