- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
O ilaç mı azalttı sizin kardeşimin de çok ciddi ağır atakları rivotril şuan etki etmiş durumda nöroloji doktoru saradan da şüpheleniyor ama bana atak gibi geldi umarım öyledir gerekli tetkileri yapılacak yine de umarım sara değildirBenim anksiyetem var. Çok ciddi ataklar geçiriyordum. Hepsi dindi şükür. Gelse de hafif geliyor. Korkunc anksiyetem vardı. Şimdi Rabbime şükür
Onemli olanda zaten iyi etmesi canm sukur.. pahali diye duymustumda ondan sordum..selectra 150 mg lik kullaniyosun yanilmiyorsamCanim 700 TL ama beni kendime getirdi Allah razi olsun
Çok sevindim kendinize gelmenize şükürler olsun bende çok iyiyim artık . Size ödevler mi veriyor psikologCanim 700 TL ama beni kendime getirdi Allah razi olsun
Evet o ilac iyi ettiEvet adı değişmiş rivotril piyasadan kaldırılmış kendi terapistimden detaylı bilgi aldım çok teşekkür ederim şifa bulmamızı diliyorum.
150 kullaniyorum canim. Etkisini goruyorumOnemli olanda zaten iyi etmesi canm sukur.. pahali diye duymustumda ondan sordum..selectra 150 mg lik kullaniyosun yanilmiyorsam
Benim psikiatri Odev vermiyor terapi + ilacÇok sevindim kendinize gelmenize şükürler olsun bende çok iyiyim artık . Size ödevler mi veriyor psikolog
Sevindim canm etkisini gormene iyi olmana150 kullaniyorum canim. Etkisini goruyorum
Sagol canimSevindim canm etkisini gormene iyi olmana
Kullan hiç bırakmaaa bende daha yeni yeni toparlanıyorum 21 olduk bizde cok şükür önemli olan senın ıyı olman ıyı olursan bebekte iyi oluyor ben sıkı takıpteyım çok şükür bebeğimizde iyi artık aksamları olmasın dıye korkmuyorum zorlu 4 haftadan sonraa gelen mutluluk ılac destek arkadas oluyor bende terapı alıyorum ama ılacda destek duzelcez saglıcakla alcaz bebıslerımızı Rabbımın ıznıylee hep iyi düşün başldda zor evet ama ılaclar etkı edınce şahane hıssedıceksın sabırNasılsınız kızlar , herkes iyimi yazmıyorsunuz hic.. İnsallah iyisinizdir ben bayadır kötuydum 2 gündür daha çok kötüyüm rexapin ile ativana geri baslıyorum artık dayanamıyorum 12 haftalıgız rabbime emanet ne diyim zaten bu zamana kadarda mecburen aldım kullandım xanaxla idare ettim remeron vermişti doktor o zaten etki etmiyor bana cok uzun yıllar kullanms oldugum icin baya kotuyum Allahım yardım et
ativan remeron rexapin alıyorm cnm dusuk dozlarda ama korkuyorm bebege zararı olur diye orası ayrı konu bugun biraz daha iyiym dün agla kus bulantı üşüme mahvolmustum çok zor gercekten canım ysamayan bilemezKullan hiç bırakmaaa bende daha yeni yeni toparlanıyorum 21 olduk bizde cok şükür önemli olan senın ıyı olman ıyı olursan bebekte iyi oluyor ben sıkı takıpteyım çok şükür bebeğimizde iyi artık aksamları olmasın dıye korkmuyorum zorlu 4 haftadan sonraa gelen mutluluk ılac destek arkadas oluyor bende terapı alıyorum ama ılacda destek duzelcez saglıcakla alcaz bebıslerımızı Rabbımın ıznıylee hep iyi düşün başldda zor evet ama ılaclar etkı edınce şahane hıssedıceksın sabırgecmıs olsun
Mrb canm ataklarin azaldi mi?Kullan hiç bırakmaaa bende daha yeni yeni toparlanıyorum 21 olduk bizde cok şükür önemli olan senın ıyı olman ıyı olursan bebekte iyi oluyor ben sıkı takıpteyım çok şükür bebeğimizde iyi artık aksamları olmasın dıye korkmuyorum zorlu 4 haftadan sonraa gelen mutluluk ılac destek arkadas oluyor bende terapı alıyorum ama ılacda destek duzelcez saglıcakla alcaz bebıslerımızı Rabbımın ıznıylee hep iyi düşün başldda zor evet ama ılaclar etkı edınce şahane hıssedıceksın sabırgecmıs olsun
Evt migde bulantisi yapiyor anksiyeteAnksiyete yaşayıp midesine vuran yokmu benm gibi 3 gündür tükendim
Ben varım canım.Anksiyete bulantıyı artırıyor.12.haftami bekliyorum ilaca dönmek içinAnksiyete yaşayıp midesine vuran yokmu benm gibi 3 gündür tükendim
bulantı iştahsızlık kusmada yapıyor bendeEvt migde bulantisi yapiyor anksiyete
İnan bulantıdan bsey yapamıyorum iştahsızım hcbsey yiyemiyorum bile bırakmstım bende ama mecbur geri basladım 11+1 im etki etmeside zaman alıyor toparlanamıyorm sen hangi ilacı alıyordunBen varım canım.Anksiyete bulantıyı artırıyor.12.haftami bekliyorum ilaca dönmek içinilacsizligin etkileri başladı
Kesinlikle katılıyorum.bulantı iştahsızlık kusmada yapıyor bende
Lustral 50mg.Elim sürekli gidiyo ilacaİnan bulantıdan bsey yapamıyorum iştahsızım hcbsey yiyemiyorum bile bırakmstım bende ama mecbur geri basladım 11+1 im etki etmeside zaman alıyor toparlanamıyorm sen hangi ilacı alıyordun