- 26 Aralık 2020
- 1.097
- 475
Èvt bazen oyle dalgalanmalar oluyor canm sanki basa donmus gibi oluyor insan..sen 100 mg lik selectra kullaniyordun yanilmiyorsam ona devam mi ediyorsun?İyi olmaya çalışıyorum canım. 3 hafta iyiydim bu hafta tetiklenme haftam
Inşallah canım inşallahInsallh sende iyi olursun canm sabirr..guzel gunlerde gelicek insallh..zaman her seyin ilaci..
Cnım nazan hocaya gidiyorum ben celectra 150 kullanıyorum 3 haftadırÈvt bazen oyle dalgalanmalar oluyor canm sanki basa donmus gibi oluyor insan..sen 100 mg lik selectra kullaniyordun yanilmiyorsam ona devam mi ediyorsun?
Aa iyi yapmisin canim nazan hocaya baya iyi diyorlar..instegramdan takip ediyorum nazan hocayi..iyi bir doktor secmissinCnım nazan hocaya gidiyorum ben celectra 150 kullanıyorum 3 haftadır
Bende ikinci kutumdayım beş tane kaldı o bitince üçüncü kutuda azaltarak bırakmayı düşünüyorum doktorla da öyle konuştuk bakalım umarım başarabilirim benim etrafımda sevdiğim insanlar varken kalabalıkta baya mutluyum iyisin işte hiç bir sorunun yok diyorum bakalım inşallah başarabilirimAyni benmartin 7 8 i gibiydi kendimi iyi hissdiyordum bir ozguven geldi dedim ilaci bir gun iceyim bir gun icmeyeyim dedim..2 hafta oyle yaptim iyi gidiyordu..2 hafta sonra bir sarsildim kac gun toparlanamadim..geri hergun kullanmaya basladim..simdi 1 2 gundur biraz daha iyiyim..
A.selam canm ben kullaniyorum selekra 50 mg ama daha dogum yapmadim..gecen hafta evime kontrole mental hemsire geldi o bana hamilelikten sonrada devam et emzirirken demisti sorun olmaz dusuk doz dedi..doktor ne dedi size emzirdiginizi soyleyince?Slm arkadaşlar çok kotuyum selektra 50 basladim bes gun oldu cok kötüyüm kullanan varmi emzirirken korkuyorum bir yandan ama cok kotuydum artik bebegim iki bucuk aylık
Yuzde ,99 güvenli ama ben seni iyi gördüm istersen alti ay dolsun dedi dayanamadim bugun oglumun yuzu çok kuru ilactanmi bilmem kabuk bağladi doktora goturcem bırakıp başlamak kötü doktora güvenmek önemli benim okb hastasıyım lohusalikta artıyor malesefA.selam canm ben kullaniyorum selekra 50 mg ama daha dogum yapmadim..gecen hafta evime kontrole mental hemsire geldi o bana hamilelikten sonrada devam et emzirirken demisti sorun olmaz dusuk doz dedi..doktor ne dedi size emzirdiginizi soyleyince?
Canim bence hic ilgisi yoktur ilacla yine tabi doktora gotur ama sanmam..kac gundur kullaniyorsun?Yuzde ,99 güvenli ama ben seni iyi gördüm istersen alti ay dolsun dedi dayanamadim bugun oglumun yuzu çok kuru ilactanmi bilmem kabuk bağladi doktora goturcem bırakıp başlamak kötü doktora güvenmek önemli benim okb hastasıyım lohusalikta artıyor malesef
Bes gun daha once az vardi cogaldiCanim bence hic ilgisi yoktur ilacla yine tabi doktora gotur ama sanmam..kac gundur kullaniyorsun?
Evt malesef cogaliyor..bnm kuzenimin esi emziriyorum diye 1 bucuk yil kullanmdi ilclarini 1 bucuk yil sonra hastaligi baya artti hatta intihari bile dusunmus o kadar kotuydu..mecburen emzirmeyi birakti ilaca basladi suan agir ilaclar kullaniyor eski kullandigi ilaclar tesir etmemis..yani malesef artiyor..kar edeyim derken zarar edebiliyorsunBes gun daha once az vardi cogaldi
burdan konustugum arkadaslar varKadın doğum ve psikiyatri izin verdi citol e ama yetmiyor şuan napicam bilmiyorum
cok kisi var gebelikde ativan,xanax vs kullanan gecmis yazilanlara bakarsan ordan kullanan kisileri bulursun okadar sknti yasamana gerek yok bence o yasadigin stres daha cok zararKadın doğum ve psikiyatri izin verdi citol e ama yetmiyor şuan napicam bilmiyorum
Merhaba nazan hocanın soyadı nedır nasıl ulasabılırım 18 hafta 3 günlük gebeyim ataklr yogundu antıdepresana basladık ama uyku sıkıntımda coktu ılacla uyuyorumm sımdıden tsk ederımAa iyi yapmisin canim nazan hocaya baya iyi diyorlar..instegramdan takip ediyorum nazan hocayi..iyi bir doktor secmissin
Merhabaa gecmis olsun..Nazan Aydın doktorun adi..instegramida var ordan takipte edebilirsiniz..dm den sorulara cvp ta veriyor..Merhaba nazan hocanın soyadı nedır nasıl ulasabılırım 18 hafta 3 günlük gebeyim ataklr yogundu antıdepresana basladık ama uyku sıkıntımda coktu ılacla uyuyorumm sımdıden tsk ederım
Merhaba ben remeron + citoles kullanıyorum bizim aynı maddeler ilaç zaten esitalopram. Remeron uyku için, 12. Haftadan beri kullanıyorum bebeğimde cok şükür bir gelisim problemi yok. Doktorunuza danışabilirsiniz ama şöyle ikinci trimesterda uyku sorunu oluyo biraz.Selam kızlar ben ara sıra yazıyorum, citalopramı da hiç bırakmadan 13. Haftamı bitiriyorum. Uykularım iyiydi ama 4-5 gündür gecede birkaç saaten fazla uyuyamıyorum gündüz de hiç uyumamama ramen, siz de böyle uykusuz gecelerde doktorunuza danıştınız mı? Ben iyi uyuyamasam da çocuk iyi kalır mı? Benim uykusuzluğum dert değil ama gelişiminde bi sıkıntı olur mu diye üzülüyorum. Bi de uyku ilacı kullanmak istemiyorum benm citalopram ile mide ilacım yetmezmiş gibi.