Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar hepimizin bebeklerini Allah saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 9.haftadan merhaba o zaman ...
Lustral 100 mg devam ediyorum ataklarim cok oluyor diger ilacın yoksunlugu kalmadi gibi birsey
Aminnn cumlemizinkini🤲 ilk kac mg ile baslamistiniz?

Hiç ses seda çıkmıyor anksiyete panik ataklar hiçbirimizi yoklamıyordur inşallah

Sağol arkadaşım daha iyiyim hala hastanedeyim taburculuk bekliyorum.
Ilac 2-3 haftaya etki etmeye basliyor baya rahatliyorsun. 1 ayda ciddi dengeliyor. Sifa olsun insallah canim.
Insallh canimm insallhh doktor 50 mg verdi ama bn 25 mg aliyorum 2 gundur..3 4 gune 50 mg cikicam..sanada g.olsun hastanede yatman iyi oldu baya toparlamissindir..

Eğer size iyi gelecek bir ilaçsa 2 3 haftada etki eder. Ama ben selectrayı 10 hafta kullandım 100 lük hem de. Hiç etki etmedi bana yaramadı çünkü. Umarım size yarar
Insallhh suan cok dusuk doz aliyorum doktor 50 mg basla dedi bnde cesaret edemedim..vucut alissin diye yarisini iciyorum..ama 3 4 gune 50 mg cikicm..

Insallh canimm insallhh doktor 50 mg verdi ama bn 25 mg aliyorum 2 gundur..3 4 gune 50 mg cikicam..sanada g.olsun hastanede yatman iyi oldu baya toparlamissindir..
Toparladim cnim. Yanliz ilaca 25 olarak baslaman cok iyi olmus. Banada 25 baslattilar lakin ataklarim olunca direk 50 yaptilar iki gunde. Iyisin masallah. 3-4 gune 50 yaparsin dahada iyi olacaksin

Toparladim cnim. Yanliz ilaca 25 olarak baslaman cok iyi olmus. Banada 25 baslattilar lakin ataklarim olunca direk 50 yaptilar iki gunde. Iyisin masallah. 3-4 gune 50 yaparsin dahada iyi olacaksin
Suan daha bir etkisini gormedim canim 2 gundur aliyorum..insallh kisa zamanda gorurum iyilesmek istiyorum son 3 ayimi bari guzel gecireyim diyorum..bedenim cok yorgun canim ..bugun sekerimi kontrol edecekler oraya gidicem yakinda evime ama hic dermanim yok ticri taksi cagirip gidicem..Allahim bu hastaligi kimseye vermesin helede hamilelikte..

O gün ters bişey olursa doktorlar herşeyi yapar kontrol altına alır en gü evenilir yer orası merak etme heycan oluyor bende atak gelirse naparım frlsn diye çok düşümdüm biz seni sakinleştiririz dediler ben ilkini tam narkozlu oldum ikinciyi belden uyuşturma iyiki belden olmuş acı çok az oluyor belden uyuşturmada ama ben o an çok panik olurum detsen narkozluyu seçebilirsin tabi
doğuma giderken xanax vs bir şey almış mıydınız?

Gunaydin ben hastaneden 19 gunun sonunda dun aksamustu ciktim arkadaslar. Akşam annemde kaldık oğlum ben. Sabah sıkıntılarım oldu biraz uykusuzluğum ama geçti. Sizler nasılsınız. Şimdi bir hafta evde raporluyuö bol dinlenme ve oğlumla ilgilenmeye çalışacağım. Burada çok destek oldunuz çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Ne olur sıkılınca burada yazalım birbirimize. El ele vererek bebeklerimizi kucağımıza alalım. Geçen sayfaları okuyorum hep nasıl el ele verip almış atkadaşlar bebeklerini kucağına Yüce Yaradanım bizede nasip etsin.

Suan daha bir etkisini gormedim canim 2 gundur aliyorum..insallh kisa zamanda gorurum iyilesmek istiyorum son 3 ayimi bari guzel gecireyim diyorum..bedenim cok yorgun canim ..bugun sekerimi kontrol edecekler oraya gidicem yakinda evime ama hic dermanim yok ticri taksi cagirip gidicem..Allahim bu hastaligi kimseye vermesin helede hamilelikte..
İyimisin canım merak ettim

Merhaba arkadaşlar. Xanax için uzun süreli kullanımda bebekte yoksunluk sendromu olur diyorlar ya, uzun süreden kasıt nedir acaba bilginiz var mı? Ve bu çekilme sendromu tedavi edilebiliyor mu?

İyimisin canım merak ettim
Suan icin pekte iyi degilm canim resmen kendimle mucadele icindeyim kafamdaki vesveselerle korkularla..dun seker yuklemesi yapildi kan aldilar glikozlu icecek icirip 2 saat bekle dediler..beklerken tansiyonum dustu kotu oldum 2 saat yattim hastanede..sen nasilisn canm kac haftalik oldun suan?

Suan icin pekte iyi degilm canim resmen kendimle mucadele icindeyim kafamdaki vesveselerle korkularla..dun seker yuklemesi yapildi kan aldilar glikozlu icecek icirip 2 saat bekle dediler..beklerken tansiyonum dustu kotu oldum 2 saat yattim hastanede..sen nasilisn canm kac haftalik oldun suan?
Canım 17 haftalık oldum tam. Bende de tansiyon takıntısı başladı. Çok heycanlı ve stresli olduğumda 14-9 a çıkıyor. Hastanede tansiyon holter cihazı takıldı 24 saat ölçtü. Bir kaç kez 14-9 olmuş. Karfiyoloji hocası gerek yok ilaca demiş. Pazartesi başka bir asistan tansiyon ilacı yazdı hemde gunde iki tane. Psikiatri servisinde benle ilgilenen doktor kardiyoloji hocası gerek yok dedi o niye verdi kadın doğum doktoruna sormadan içme dedi. Biri kullan biri kullanma dedi. Çok sinir bir durum. Genelde hep 11-7 12-8 Valaha doktoruma soracağım bencede gerek yok ama sinir oldum

Canım 17 haftalık oldum tam. Bende de tansiyon takıntısı başladı. Çok heycanlı ve stresli olduğumda 14-9 a çıkıyor. Hastanede tansiyon holter cihazı takıldı 24 saat ölçtü. Bir kaç kez 14-9 olmuş. Karfiyoloji hocası gerek yok ilaca demiş. Pazartesi başka bir asistan tansiyon ilacı yazdı hemde gunde iki tane. Psikiatri servisinde benle ilgilenen doktor kardiyoloji hocası gerek yok dedi o niye verdi kadın doğum doktoruna sormadan içme dedi. Biri kullan biri kullanma dedi. Çok sinir bir durum. Genelde hep 11-7 12-8 Valaha doktoruma soracağım bencede gerek yok ama sinir oldum
Masalh bir 20 olursan yariliyosun yolu..canim o tansiyon takintisi kuzenimdede oluyormus..2 gun once halam aradi..korkuo korkuncada tandiyonu yukseliyor diyor..hastaneye girince dahada yukseliyor dil alti veriyolarmis dedigin gibi holter cihazi takmislar..doktor demis bu psikolojik psikiyatriye gidin demis..psikiyatriye gittik ilac verdiler diyordu halam..bence doktoruna sormadan kullanma canim..bide tansiyonun yuksek degil ki eger cok yikselirse insllh olmaz o zaman mecbur kalirsan kullanirsin

Masalh bir 20 olursan yariliyosun yolu..canim o tansiyon takintisi kuzenimdede oluyormus..2 gun once halam aradi..korkuo korkuncada tandiyonu yukseliyor diyor..hastaneye girince dahada yukseliyor dil alti veriyolarmis dedigin gibi holter cihazi takmislar..doktor demis bu psikolojik psikiyatriye gidin demis..psikiyatriye gittik ilac verdiler diyordu halam..bence doktoruna sormadan kullanma canim..bide tansiyonun yuksek degil ki eger cok yikselirse insllh olmaz o zaman mecbur kalirsan kullanirsin
Şimdi kadın doğum doktorum ile konuştum oda gerek yok ilaca dedi. Şükür idare edeceğim gittiği yere kadar. Sen nasıl oldun

X