Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benimle aynı duyguları yaşayan sizlerle paylaşım yapabilmek bile rahatlatıyo insanı. Yoksa bu hastalığı bilmeyenler yaşamayanlar hiç bir anlam veremiyo.Hatta atak dönemi bittiğinde ben bile nasıl bi duygu olduğunu unutuyorum. Tarifsiz benzersiz bişey. Resmen içerde görünmeyen kontrol edilemeyen bi yangın var.O yangınlara kaç kez dayanabildik biz. Bebek bakmak zor geldiği an bunları hatırlasak yeter.

Aynen canım haklısın. Bence de üç ilaç icene kadar tek paxera ile düzeldim ben. Sonucta üç ayrı ilac icinde de risk artıyor yani. Mecbur xanax da alıyosun iyileşmedigin icin. Paxera emzirirken kullanılıyo bu arada en risksizi, en güzeli de o ben de dogumu iple cekiyorum ama sükür iyiyim ilk aylarima göre zevkli geçiyor. Xanaxi içmeyeli kaç hafta oldu saymayı bıraktım mesela cok sükür ihtiyac duymuyorum

Az kalmis canim sabir baska yapacak bir sey yok..ne zaman basladin ilaca?iyi gelmedi mi rahatlatmadi mi ilaclar?

Ben dogumdan sonra bu 9 ayi tamamen silmek istiyorum kafamdan cok zor geciyor dediginiz gibi sanki bir yangin bir ates var icimde korkuyla birlesince mahvediyor..

Az kalmis canim sabirr..ilaclari keyfinden kullanmiyorsun mecbur yoksa kimse kullanmak istemez hic birimiz istemeyiz..buda bir imtihan bizlerde bu hastalikla imtihan oluyoruz..

Ah kızlar o kadar zor ki. Sizin bi de haftalar ilerlemiş doğum yapıp gideceksiniz ben napiyim Yalnız kalcam burda da.. Ben eğer bu ilaç işe yaramazsa detaylı ultrasondan sonra paxil başlarım daha 3 gün oldu benim baslayalı hala anksiyeteden yemek yiyemiyorum nereye kadar sürecek bu?

remeron kullanan var mı ilk aylarında ya onu alabilsem bari o da iyiydi

Canim oyle dusunme bak sende 2 ayi atlatmissin ne guzel..3 gunde zaten ilac tesir etmez..bence bir bekle 2 hafta tesiri olacaktir..ben gitmem merak etme her zman destek olurum daha hos benimde cok varda doguma

Bana her zaman yazabilirsin. Sen de selectra kullanıyorsun, ben varım en azından kullanan. Ben burada selectra kullanan çok aradım bulamadım. Lustral var ama selectra içen çıkmadı
aan

Bana her zaman yazabilirsin. Sen de selectra kullanıyorsun, ben varım en azından kullanan. Ben burada selectra kullanan çok aradım bulamadım. Lustral var ama selectra içen çıkmad
Canm bu sayfada yok ama benm tanidigim var 2 kisi selectra kullanan..biri 19 cu haftada basladi suan 30 cu haftasinda falan digeride hamileligin basindan beri kullaniyor oda 20 ci haftasinda suan..

Canm bu sayfada yok ama benm tanidigim var 2 kisi selectra kullanan..biri 19 cu haftada basladi suan 30 cu haftasinda falan digeride hamileligin basindan beri kullaniyor oda 20 ci haftasinda suan..
Onlara iyi gelmiş mi peki selectra? Ya da kaç haftada etki etmiş biliyor musunuz?

Onlara iyi gelmiş mi peki selectra? Ya da kaç haftada etki etmiş biliyor musunuz?
Birine iyi gelmis ama sikayetlerim tam bitmedi dedi..hamileligin basindan beri kullannanda 18 ci haftada doktor bir birakalim deneyemlim demis kendide kendini iyi hissediyormus..birakmis 2 gun cok kotu olmus gece ataklari falan gelmis..doktor geri baslatmis..

Çok hafif olduğu için iyi gelmiyor tam olarak

Farketmez ikisi de muadil
Evet ikisi de sertralin. Paxil ve paxeranın paroksetin olması gibi ama fark var aralarında bana paxil iyi gelmemişti 6 sene önce 2 ay içtim paxeraya döndüm, o iyi geldi. Lisedeyken de lustral kullandırmışlardı ama nefret etmiştim o haptan kasılma, titreme, başıma arkadan vuruyorlarmış gibi şu an selectra onları yapmıyor hatta hiçbir zararı yok bana sadece iyileştirmiyor tam olarak

Selectra bi yan etki yaptimi acaba doktor banda verdi 25 mg ama icmeye korkuyrum panik atak geciritorum surekli getikteyim gogsum agriyo hemen kalp krizi gecirvem sanıyorum 23 haftalik hamileyim

Hayır selectranın hiçbir yan etkisi yok ben 100 lük kullanıyorum
Selectra bi yan etki yaptimi acaba doktor banda verdi 25 mg ama icmeye korkuyrum panik atak geciritorum surekli getikteyim gogsum agriyo hemen kalp krizi gecirvem sanıyorum 23 haftalik hamileyim

Siz hamileliğe karar verdiniz mi? Bir de Almanya'daki arkadaşınız 200 lük selectra ile girecek mi doğuma yoksa doz azaltacak mı? Ben de 200e mi çıksam bilemiyorum

Hala 200' lük içiyo. Henüz doktora gitmemiş sormaya. Size hbr veririm eğer doktor düşürmesini isterse. 200 lükle güzel bi hamilelik geçirdi ama.

Buyrun kızlar bir farmakoloji profesörünün cevabı.. hani o lustrale zorlayan paxera vermeyen doktorlarınız var ya. Adam ilaç kimyasal madde profesörü yani.. kadın dogumcuları zaten hiç takmam. Soran kişi paxera biraktılırıp selectra verildigini iyi gelmedigini yillardir paxera ictigini söylemiş, hamile. Ve emzirme döneminde kullanabilir miyim diye sormuş paxerayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…