Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sana gecer dayan demek isterdim ama ilerleyecegini sen de biliyosun. Malesef hamilelikte hormonlarla iyice artıyo bu hastalık daha basındasın hem de. Aslında bulantı hariç rahat dönemler. Katı olmazlar sanmıyorum doktora baglı o tamamen. Halini görüp yazar diye düsünüyorum bu halin daha zararlı cünkü depresyona dogru gidiyo. Lustral yazar muhtemelen hep onu yazıyolar

Lustral berbat geldi bana 18-19 yaşındayken içtiğimde.yani çok kilo vermistim, ben kilo vermek istemiyorum ki. Çok mutluluk vermişti anksiyetemi geçirmişti ama o etkisi de kötüydü.. Belki şimd daha iyi gelir ne bileyim.. düşünmekten de yoruldum Gerçekten her geçen gün iyi olacağına kötü oluyor.

Anladim canim londrada olabilir Turkler genelde londrada..bebegi nasil iyi mi hamileyken ilaci 4 ay boyunca hep kullandi mi?bilginiz var mi acaba

Canim genelde ilk 3 ay onermiyorlar..bebek organ gelisiminden dolayi..ama tabi doktor ne der bilemem..belki bitkisel bir ilac verebilir 12 ci haftani doldurana kadar..ha kullanan var mi hamileliginin basindan beri var..ornegin benm kuzenim hamileligin basindan beri kullandi..ama bnce 1 ay daha dayanmaya calis bunu soylemek cok kolay biliyorum...yasadiklarin cok zorr dayanilmaz biliyorum ama bebegin icin 1 ay daha dayan..

Slm canim bugun doktora gidecektin gittin mi?

Merhaba evet gittim. Selectra 25 mg verdiler, takip altında olacağım. Doktor ilaç kullanmamamın daha kötü olacağını söyledi ilerleyen zamanlar için. Kötüyüm ama napiyim
Anladim canim gecmis olsun..selactra veriyorlar genelde hamilelere..selectra ve lustral..peki imza attirdi mi?

Anladim canim gecmis olsun..selactra veriyorlar genelde hamilelere..selectra ve lustral..peki imza attirdi mi?
Hayır canım imza falan attırmadı, olumlu konuştu. Benim gittiğim hastane yönlendirme yaptı, ruh ve sinir hastalıkları hastanesine. Orada uzman birkaç kişi görüşüp bana ilaç verdiler. Hatta ben istemedim sadece içimdekileri anlattım, tabi ağlama krizleri vs olunca ve gerçekten iyi değildim son 5 gündür. Tedavini geciktirirsen daha zorlaştırırsın durumu dediler.

Anladim canim yani sonucta doktorlar bizden cok cok iyi bilirler..doktorlar psikiyatri doktoruydu demi?baska ne dediler canim merak ediyorum k.bakma cok soruyorum bnde ilac dusundugum icin

Anladim canim yani sonucta doktorlar bizden cok cok iyi bilirler..doktorlar psikiyatri doktoruydu demi?baska ne dediler canim merak ediyorum k.bakma cok soruyorum bnde ilac dusundugum icin
Valla canım biliyosun ilk 3 ay olduğu için cok zorlu bi karar beni iyi görmedikleri için istersen yatıralım vs dediler istemedim. Sonra dedigim gibi sordular geçmiş öykümü hastalıklarımı vs. Senin suçun değil dediler kendini suçlu hissetme. Falan filan bilmiyorum eşim istemiyo kullanmamı şu an onun anksiyetesindeyim

Anladim canim cok zor anliyorum seni keske 1 ay dayanabilsen cok iyi olur..esin hic mi istemiyor kullanmani yoksa 3 ay gecsin oyle mi kullan diyor..?

Ay bu eşlere de noluyosa. Seni öyle görmek daha mi iyiymis? Neler cekiyosun bi de onu cekiyosun yani el insaf azıcık anlayıs ya. Kaç doktor onay vermis zaten en basit ilacin en düsük dozu. Cok biliyosa stresin bebege daha zararlı oldugunu da bilsin.. hey allahım ya. Erkekler sırf yük. Neyseki benimki öyle değil hatta ben kullanmazken o tuttu götürdü halime dayanamayıp. Korkudan ilaci icemezken hergun önüme suyla getirip yuttugumu görmeden rahat etmezdi. İyi ki de yapmis sayesinde toparlandim

Malesef bu hastaligi yasamayanlarin cogu anlamiyor

Doğumdan sonrasi icinde korkutuyolar insani sen bide dogunca gör falan diye. Halbuki biz hamilelikte neler cekiyoruz bilmiyo kimse. Dogurunca daha rahatlicagimi düsünüyorum ben valla
Atnwn
Slm canim bugun doktora gidecektin gittin mi?
Devlettekiler hiç yazmaz gibi geliyor özel daha iyi ama siz kullanmak isteyince sorun olmaz sorumluluğu siz üstünüze almanız gerekiyor

Doğumdan sonrasi icinde korkutuyolar insani sen bide dogunca gör falan diye. Halbuki biz hamilelikte neler cekiyoruz bilmiyo kimse. Dogurunca daha rahatlicagimi düsünüyorum ben valla
Yok canım doğumdan sonrası daja kolay biz gibiler için uykusuzluk ve yorgunluk oluyor onlar bilmediği için öylw diyor bizim sıkıntımız çok fazla şahsen uykusuz kalmayı o sıkıntoya tercih ederim hormanlar bizim gibi anlsiyetesi olanı daha da kötü yapıyor ben stresten ölcem felan zannettim hamilelikte gerçekten çok zorlandım ilaçlara rağmen çom şükür geçti sıkıntılarımın %75 doğumdan sonra geçti doğumdan önce nekadar sıkıntılıydıysam şimdi de okadar sıkıntılıyım işte

Cok sükür cok sevindim darısı basıma Az kaldı. Aynen bunları yasamadıkları icin bilmiyorlar uykusuz kalmayı sıkıntı sanıyorlar, cok özeniyorum anksiyetenin adını bile duymamıs olanlara. ben kaç uykusuz gece gündüz geçirdim anksiyete yüzünden panik ataklar yüzünden halbuki.. neler neler yani. Dediğin gibi yorgunluk uykusuzluk bebek ağlamasını falan o kötü hislere, panik ataklara bin kat tercih ederim. Bebeğinle cok mutlu ol insallah canım

Ama malesef bu ataklari rahatsizligi bilmeyen sadece uykusuz kaldigini dusunuyor..mesela bana sunu diyen bile oldu, yaa bazi anneler bebekleri uyumadigi icin 1 2 yil uykusuz kaldigi oluyor herkez yasiyor bunu diyor..saniyorki sorun uykusuzlukta bilmiyor bir gecede 5 6 kere atak gecirmenin kafayi yicek gibi olmanin ne oldugunu..bu rahatsizligi 3 gun kendiler yasasa doktordan cikamazlarr..kolay saniyorlar..

Aynen hep onu diyorum biz aslında cok güclüyüz. Millet bası agrısa acile gidiyo bunları yasasalar ohoo. Bi de uyumak isteyip uyuyamamak var işte, bölük pörcük kabuslu uykular falan. Yat da uyu ne isin var diyene sinir oluyorum ben bilmiyorum cünkü yatıp uyumayı

Ben doğumdan hiç korkmuyorum bu kadar ağır anksiyetem olmasına rağmen çünkü doğum yapacağım gün kurtuluş günü geliyor bana. Çok zor da olsa bitecek, başımda doktor var bir kere evde yalnız değilim. Bebeğim sağlıklı doğsun, ilaçlarla onun sağlığını bozmaktan kurtulayım günü doğum benim için ağrı acı hiç umurumda değil. Çünkü emzirmemeek gibi bir seçenek var ne mamalar neler var süt sağabilirim ama karnımdayken paxeramı bile içemiyorum. Xanax içtiğimde bi şey yapacak xanax bebeğime diye düşünmekten hap beni rahatlatmıyor. 7 haftadır selectra içiyorum seroquell ile birlikte 2 haftadır da rexapin içiyorum bana mısın demiyor sıkıntılarım. Valla Allah herkese sabır sağlık versin. Bunlar iyi günlerin sem doğunca gör diyenleri de kusura bakmayın ama bir tarafıma bile takmıyorum onlar hiçbir şey çekmemiş çocuk bakmak zor geldiği için öyle konuşuyorlar 9 ay yiyip içip karınlarını severek yatmışlar ben 6.5aylığım daha 3 kilo aldım rexapine rağmen, çünkü yemek bile yiyemiyorum uyku uyuyamıyorum bana diyolar doğunca görcen ne görcem doğunca o sağlıklı doğsun ben paxerama başlarım rahat rahat xanax içerim uykusuz kalayım, ağlasın ne yazar... Neyse sizler de biliyorsunuz bu hisleri. Selectraya şans verdiğim son 1 hafta. Haftaya perşembeye kadar düzelmezsem paxeraya geçeceğim

Aynn oyle haklisin.. yasamayan ahkam kesiyor o yuzden oylelerine he diyip geciyorum ben ugrasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…