- 13 Aralık 2020
- 1.028
- 1.391
- 83
Valla canım ben de paxera kullanmak istiyorum. Benim de 7 senelik ilacım bırakmak cok zor oldu. Selectra başladım biliyorsun. Daha 5 gün oldu etki etmesi için erken. Fakat yapılan çalışmalar da mevcut, o yüzden doktorlar da korkuyor. Kalp anomalisine sebep olduğu bazı araştırmalarda gösterilmiş, sonra bazı araştırmalarda yine bu duruma rastlanmamış ortalık karışık yani. Ben şahsen risk alıp eğer iyi olamazsam kullanmaya baslayacağim ama bu benim kararım olacak. Aynı şekilde sertralinin de sebep olabilecegi anomaliler araştırılmış onda da var. Hepsinde var aslında ama sanırım paxil özelinde kalpte sıkıntı olunca onu tavsiye etmiyorlar. Doktorları da suçlayamam bu konuda zaten hamile birine ilaç vermek yeterince zor bir karar en zararsız olduğunu düsündüklerini vermeye calisiyorlar. Hele bizim gibi erken haftalarda kullananlar için özellikle.Buyrun kızlar bir farmakoloji profesörünün cevabı.. hani o lustrale zorlayan paxera vermeyen doktorlarınız var ya. Adam ilaç kimyasal madde profesörü yani.. kadın dogumcuları zaten hiç takmam. Soran kişi paxera biraktılırıp selectra verildigini iyi gelmedigini yillardir paxera ictigini söylemiş, hamile. Ve emzirme döneminde kullanabilir miyim diye sormuş paxerayı. Eki Görüntüle 2757609
ama şöyle de bir gerçek var; senin ilacın paxil diyosun bu ilacın düşük dozu bile ayağa kaldırıyor beni. Yok vermiyolar bu sefer 1 ilaçtan değil belki 3-4 ayrı ilaç kullanmak zorunda kalıyorsun. Hangisi daha güvenli işin içinden çıkmak zor..