- 26 Aralık 2020
- 1.129
- 489
- 73
Rica ederim canim..dayaniyorum ama gelde bana sor..dun gece oyle bir atakla uyandimki yuregim oynadi..canim iste anksiyete yedirmiyor yemek bekde oyle oluyorum hic yiyemiyorum cok kotu oldugumda bu hastaligi ceken bilir..sütu bnde hic sevmezdim ama iste mecbur kalinca içiyormussun..bu hastalik her seyi yaptiriyor insana..git canim doktor ne dicek belki pasiflora verir onla 12 13 haftaya kadar idare edersin..sonrada hamilelige uygun bir ilac verir arti uyku ilaci verir rahatlarsin..ama hep kendine şunu soyle bn 1 ay sonra iyi olacagim ilacimi alicam rahatlicam ataklar zamanla azalacak gece uyumadan hep boyle soyle kendine..sütü sevmesende sen bilirsin ama iç bence belki birazdan olsa dinginlestirir..burdan yaz bana düsenin halinden düşen anlar..İnşallah sen de iyi dayandın maşallah. canım ben hiçbişe yiyemiyorum ki. Çok ama çok az yiyorum sorunum bu zaten, süt normalde de içemem ana tavsiyene teşekkür ederim.
valla muhtemelen vermeyecekler ilaç zaten ama bakalım en azından derdimi paylaşayım. Benim şu an sıkıntım var ama hamilelik mi hastalık mı hala anlayamıyorum. Yemek çok zorlanıyorum, bazen anksiyete atakları yaşıyorum. Midem bişe almıyo ölü gibi yatıyorum. Doktorlardan baska carem kalmadı malesef telkin ile olmuyor