- 6 Haziran 2020
- 145
- 88
- 48
- 39
Benim bebeğim sağlıklı canım çok şükür onu koruyan allah ilaçsız geçirmeye çalışmak tabiki en gğzeli ilaç tavsiye etmemek gerek ama dayanamiyacak durumda son çare birazda seniin kararına bağlı kullanıp kullanmamak keşke kullanmadan geçse idare edenler de çokBendede oyle canim yogum korku endise var hic hayattan tat alamiyorum sabah uyaniyorum niye uyandim keske hep uyusam diyorum..ic daralmasi bunalma beni mahvediyo..5 ci aydayim bende..suan ilac kullanmadim..ama kotu olursam dusunuyorum korksamda..suan bebisin nasil canim iyi mi insallh iyidir..bide diyorlarki iste 6 ci aydan sonra bebegin ciger gelisimi falan basliyormus ilac zararliymis bu dogru mu?
Evt cok canim ama bazen dayanilmaz oluyor aylardir direniyorum bilmiyorum Allahim insallh yardim ederr..dogum anina kadar kullandin mi canim yani dogumda falanda bir problem olmadi demi?Benim bebeğim sağlıklı canım çok şükür onu koruyan allah ilaçsız geçirmeye çalışmak tabiki en gğzeli ilaç tavsiye etmemek gerek ama dayanamiyacak durumda son çare birazda seniin kararına bağlı kullanıp kullanmamak keşke kullanmadan geçse idare edenler de çok
Hangi ilaci kullandinizDoğum yaptım hamilelik boyunca ilaç kullandım.Emzirirken hala düşük dozda alıyorum en düşük dozda.Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür maşallah diyim.Şimdiden de bir çok şeyin farkında İlaç kullanmak gerekiyorsa kullanılmalı.Ben keyifli bir hamilelik süreci geçirdim
LustralHangi ilaci kullandiniz
Doğum anına kadar kullandım bi sorun olmadı allahın izniyle allah yardım eder tabi yoksa işimiz zor ama insan sıkıntıdan ölmüyormuş görmüş oldum dayanabildiğin kadar dayanmaya çalış gerisinide allaha bırak onları koruyacak olan allahEvt cok canim ama bazen dayanilmaz oluyor aylardir direniyorum bilmiyorum Allahim insallh yardim ederr..dogum anina kadar kullandin mi canim yani dogumda falanda bir problem olmadi demi?
Merhaba bende sen gibiydşm sürekli ağlıyordum 4. Aydan sonra ilacıma başladık biraz idare etti son aylar daha kötü oldum 7. Aydan sonra doktorum bi ilaç ve sakinleştirici daha ekledi üç ilaç kullandım şuan bebeğüm üç aylık ben yeni yeni kendime geliyorum hamilelik sanki hiç geçmiyecek gibi geliyordu ama inan geçiyor hormonlar beni daahada kötü yapmıştı çok şükür geçti zor da olsa ilaçlara rağmen zorlamdım çok sizinde geçecek bol bol dua edin ve doktorunuza gidin üç aydan sonra rahat ilaç kullanabilirsini ilk üç ay bile kullanılan ilaçlar var eğer
Cani gucum kalmadi inan..dogum korkusu beni esir aliyor..bir turlu bu korkuyu icimden atamiyorum..korkuncada bu kez ataklar basliyo uyuyamiyorum..icim yaniyo sanki korkular karpliyo icimi..ne yapmaliyim sence inan sasirdimDoğum anına kadar kullandım bi sorun olmadı allahın izniyle allah yardım eder tabi yoksa işimiz zor ama insan sıkıntıdan ölmüyormuş görmüş oldum dayanabildiğin kadar dayanmaya çalış gerisinide allaha bırak onları koruyacak olan allah
Bu aralar anksiyeteli doğum bekleyen hamile yok herhalde :) Yeni yılınız kutlu olsun..Arkadaslar kimse yok mu ne kadar sessiz bir sayfa..
Aynn canim galiba yok..seninde yeni yilin kutlu olsun Allahim saglikla saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..korktugumuza ugratmasinBu aralar anksiyeteli doğum bekleyen hamile yok herhalde :) Yeni yılınız kutlu olsun..
8+2 yim, şu an canım. Ben daha yolun çok başındayım :) 2 aylık olduk işte, pazartesi psikiyatriye gideceğim. Eski kullandığım ilacım vardı gebelikte kullanımı düşük dozlarda tehlikeli değilmiş. Özellikle iştah ve mide sorunlarında da kullanılıyor. Onu sorcam kullanabilir miyim diye bakacağım valla. Çünkü kötüleşiyorum, ataklarım arttı ve çok az besleniyorum. Böylesi bebeğe daha zarar gibi...Aynn canim galiba yok..seninde yeni yilin kutlu olsun Allahim saglikla saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..korktugumuza ugratmasinsen nasilsin canim iyimisin biraz suan kac haftalik oldun?
Anladim canim insallh iyi olursun oluruz..ama bnce 1 ay daha bekle...12 haftalik olunca git..1 ay daha bebegin icin katlan zor cok zor biliyorum bnde yasiyorum benimki 10 hafyalikken basladi direne direne suan 21 haftaligim..dayandigim yere kadar mucadele edicem cok zor geciyor ama ne yapayim..12 13 cu haftaya kadar doktoruna soyle bnce bitkisel surup olan pasiflora kullan..bide canim gece yatmadan once sicak süt iç..bn oyle yapiyorum biraz dinginleştiriyor..8+2 yim, şu an canım. Ben daha yolun çok başındayım :) 2 aylık olduk işte, pazartesi psikiyatriye gideceğim. Eski kullandığım ilacım vardı gebelikte kullanımı düşük dozlarda tehlikeli değilmiş. Özellikle iştah ve mide sorunlarında da kullanılıyor. Onu sorcam kullanabilir miyim diye bakacağım valla. Çünkü kötüleşiyorum, ataklarım arttı ve çok az besleniyorum. Böylesi bebeğe daha zarar gibi...
İnşallah sen de iyi dayandın maşallah. canım ben hiçbişe yiyemiyorum ki. Çok ama çok az yiyorum sorunum bu zaten, süt normalde de içemem ana tavsiyene teşekkür ederim.Anladim canim insallh iyi olursun oluruz..ama bnce 1 ay daha bekle...12 haftalik olunca git..1 ay daha bebegin icin katlan zor cok zor biliyorum bnde yasiyorum benimki 10 hafyalikken basladi direne direne suan 21 haftaligim..dayandigim yere kadar mucadele edicem cok zor geciyor ama ne yapayim..12 13 cu haftaya kadar doktoruna soyle bnce bitkisel surup olan pasiflora kullan..bide canim gece yatmadan once sicak süt iç..bn oyle yapiyorum biraz dinginleştiriyor..
Gebeliğin ilk ayları mide bulantıları yemek yiyememe uyku halsizlik yatma gayet normal canım bebek için doğum için endişelerde normal.çok fazla psikolojik sıkıntın yoksa dayan canım seni en iyi sen bilirsinİnşallah sen de iyi dayandın maşallah. canım ben hiçbişe yiyemiyorum ki. Çok ama çok az yiyorum sorunum bu zaten, süt normalde de içemem ana tavsiyene teşekkür ederim.
valla muhtemelen vermeyecekler ilaç zaten ama bakalım en azından derdimi paylaşayım. Benim şu an sıkıntım var ama hamilelik mi hastalık mı hala anlayamıyorum. Yemek çok zorlanıyorum, bazen anksiyete atakları yaşıyorum. Midem bişe almıyo ölü gibi yatıyorum. Doktorlardan baska carem kalmadı malesef telkin ile olmuyor
Canım merhaba, öncelikle yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah cevabın için teşekkür ederim.Gebeliğin ilk ayları mide bulantıları yemek yiyememe uyku halsizlik yatma gayet normal canım bebek için doğum için endişelerde normal.çok fazla psikolojik sıkıntın yoksa dayan canım seni en iyi sen bilirsin
Ben hamile değilim canım 8 yaşında bir kızım var elhamdulillah 2.5 yıl önce düşük yaptım sonra düzelemedim bir yıl kullandım ilaçları şuan kullanmıyorum kendi isteğim.yiyememeye takma bende kızımda 4ay buZdolabını bile açamamıştım Allah şifa versin hepimizeCanım merhaba, öncelikle yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah cevabın için teşekkür ederim.
valla hep derler ya hamileler 2 kişilik yer; ekmek arası baklava yer şunu yer bunu yer. 9. Haftamda iken sadece gülüyorum. Düşüp bayılmayayım, mide bulantısını daha fazla hissetmiyim diye iki lokma yiyorum. Bir de yerken afedersin bi hazımsızlık hissi geliyor. Gaz gibi. Önceki panik ataklarım böyle olmuyordu mesela daha farklı yaşıyordum. Biraz hamilelik etkisi sanırım. Ama yine bir doktor ile konuşmakta fayda var.
sen nasilsin?
Amin canım teşekkür ederim. Ben sanırım eski mesajlardan hatırlıyorum ismini :) İlk hamileliğinde yazıyordun galiba. Allahım korusun seni de kızını da beni de .. :) Eminim çok etkilemiştir ama geçti gitti artık kim bilir belki bir kere daha olur, olmazsa da canın sağolsun zaten bir evladın var.. Sevgiler..Ben hamile değilim canım 8 yaşında bir kızım var elhamdulillah 2.5 yıl önce düşük yaptım sonra düzelemedim bir yıl kullandım ilaçları şuan kullanmıyorum kendi isteğim.yiyememeye takma bende kızımda 4ay buZdolabını bile açamamıştım Allah şifa versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?